laatste dag

afbeelding van tea31

Geplaatst door tea31 op 09/10/2012 - 13:32

Lid sinds 09 okt 2012

9 jaar 8 maanden geleden gestopt

hoi

ik ben tea en ben 31jaar

heb een lieve man en een zoontje van 7

ik wil en ga morgen stoppen met roken

het is niet goed te praten dat ik rook en me man en me zoontje het inademen

ik wil er vanaf het zal moeilijk gaan,ik wil geen medicijnen ervoor gebruiken

ben bang dat je uiteindelijk daar ook weer vanaf moet kicken

ik ga voor de lange weg

ben wel heel bang,maar moet doorzetten

groetjes

afbeelding van Cathz

Geplaatst door Cathz op 09/10/2012 - 16:19

Lid sinds 01 okt 2012

9 jaar 4 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoi Tea, het komt vast goed. Ik ben nu een week gestopt dus stan nog aan het begin maar het gaat goed. Ik heb 30 jaar gerookt en mijn beide kinderen roken ook. Daar geef ik mezlef een beetje de schuld van. Als ik niet had gerookt hadden zij dat waarschijnlijk ook niet. Maar...mijn dochter stopt nu ook. Nu mijn zoon nog. Tea, heel veel succes maar het komt vast allemaal goed. Ik zou zeggen, stap ik de oktoberbus. We hebben daar veel steun aan elkaar

afbeelding van Mariejan

Geplaatst door Mariejan op 09/10/2012 - 22:33

Lid sinds 31 jan 2012

Welkom Thea,

 

Niet bang zijn........wees blij met dit geweldige besluit om nooit meer te willen roken....nooit meer afhankelijk te zijn.....nooit meer buiten staan in de regen en de kou.....nooit meer altijd rekening moeten houden met die stinkstok.....nooit meer ruiken als een asbak.....nooit meer jezelf schuldig hoeven te voelen....nooit meer uitstellen.....nooit meer een smoes te hoeven verzinnen maar dat doen wat voor jou en je dierbare zoveel beter is......de kans pakken op een gezonder leven.

 

Natuurlijk is dat niet altijd even makkelijk maar het leven zonder sigaret is zoveel mooier, zoveel gezonder, zoveel heeft het je te geven dat je jezelf afvraagt waarom je eigenlijk zonodig wilde roken.

En gaat het een dagje minder goed neem jezelf dan voor in ieder geval die dag niet te roken........morgen zien we wel verder.

 

Je kan het!!!! 

Reactie toevoegen