Lichamelijke klachten

Geplaatst door Rick Bouman op 29/05/2019 - 13:17

Lid sinds 29 mei 2019

Goedemiddag mijn naam is Rick .

Ik ben nu 3 weken gestopt met roken en heb heel erg veel last van lichamelijke klachten . Zoals spierpijn hartkloppingen tintelingen droge mond . Het is zelfs zo erg dat ik er paniek aanvallen van heb gekregen en constant druk op de borst er van heb . Ben er mee na de huisarts geweest en ecg laten maken en alles laten checken en alles is goed .

Iemand ervaring mee ?

Kan wel een steuntje in de rug gebruiken.

afbeelding van Philippa Morris

Geplaatst door Philippa Morris op 30/05/2019 - 19:03

Lid sinds 05 aug 2013

9 jaar 6 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Dag Rick,

Goed zeg dat je al drie weken doorzet met de toch wel ernstige afkickverschijnselen. Drie weken is toch een beruchte mijlpaal en die ben je voorbij! Groot gelijk dat je een check-up hebt gedaan. Je kan nu gerust gesteld zijn dat er geen afwijkingen zijn gevonden yes en bent druk bezig te zorgen dat die er ook niet gaan komen.

Jou lichaam communiceert behoorlijk en wil nu eindelijk wel eens van de afvalstoffen af denk ik smiley (spierpijn) De stofjes in de sigaret verwijden de aderen en verdoven ook het e.e.a. maar wees gerust: ze zullen zich herstellen tot in de haarvaatjes aan toe. (tintelen) De hartkloppingen kan ik niet verklaren. Dat kan door je gevoelens komen en stress. Gun jezelf de tijd.

Er zijn dacht ik vijf nieuwe stoppers waarvan een aantal schrijven in de juni maandclub, je kan daar ervaringen uitwisselen. En elkaar coachen. De meer ervaren stoppers komen ook langs met tips en trics. Je kan een klok bij je profiel maken. Of vragen aan Pepim die kan je ook op de hieplijst zetten. Je krijgt dan bij iedere mijlpaal een eervolle vermelding. Verder is er de noodbel voor acute 'instortingen'' 

Succes! Philippa 

Reactie toevoegen