Maar ik rook.............

afbeelding van Anne-Belle

Geplaatst door Anne-Belle op 18/08/2012 - 00:29

Lid sinds 17 aug 2012

Nog wel......

Al ben ik me serieus aan het voorbereiden op D-day, 1 september. Een periode van lezen, afscheid nemen en mezelf voorbereiden op een frisse, nieuwe start. Ik weet dat ik kan stoppen, het is niet de eerste keer dat ik er helemaal klaar mee was en klaar voor ben.

Maar helaas ik ben een paar jaar geleden in de gevaarlijke valkuil gevallen. Na 3 jaar alleen maar af en toe op een feestje roken (en na het feest mijn pakje sigaretten weg te hebben gegeven), was een te gezellige vakantie met voor mij feestelijke rookmomenten mijn struikelblok. Sindsdien ben ik een ontevreden roker. Dus hoog tijd om te stoppen. 

Tot snel.....Anne 

afbeelding van michael g

Geplaatst door michael g op 18/08/2012 - 00:47

Lid sinds 14 aug 2012

Anne, ik ken dit. Af en toe roken werkt niet. Ik realiseer me dat ik verslaafd ben en niet af en toe kan roken. Stoppen met roken is voor mij ook echt stoppen met roken. Maar waar een wil is, is een weg.

afbeelding van Anne-Belle

Geplaatst door Anne-stopt op 18/08/2012 - 01:22

Lid sinds 17 aug 2012

Michael, ik vond mezelf in die tijd echt stoer, ik had de oplossing gevonden. Tijdens het stappen roken en verder had ik geen last...helaas de verslaving was me te snel af sad.

 

Ik zal eens even naar mijn ticker kijken....volgens mij heb ik iets fout gedaan, of het is voor straf, omdat ik nog rook ! * Later nog maar eens kijken ben ineens 2 weken gestopt, helemaal zonder klachten trouwens ;-) * Stopdatum= 1 september 

afbeelding van Anne-Belle

Geplaatst door Anne-Belle op 23/08/2012 - 02:07

Lid sinds 17 aug 2012

En nu niet meer.....

 

Vandaag tijdens het boodschappen doen, dacht ik 'zo ik ben er klaar mee'. Wat een onzin om nog een week flink door te paffen en tegen de stopdatum aan te blijven hikken. 

 

Ik heb een flinke pot kauwgom, een pakje nicorette kauwgum voor de zekerheid, veel fruit en een zak vol goede voornemens en moed meegenomen :-)

Verder heb ik niemand verteld dat ik nu al gestopt ben, eens kijken wanneer het iemand hier in huis op begint te vallen.

 

Tot snel Anne 

Reactie toevoegen