Mijn gips eraf dus nu stoppen

Geplaatst door Mellam op 22/03/2013 - 06:05

Lid sinds 22 Mar 2013

Goede ochtend! Ik ben Melissa en ik ben 25 jaar. Ik heb vanaf mijn 15e ongeveer 20 a 25 sigaretten op een dag gerookt. En hier was ik ineens klaar mee. Ik stonk het werd duur men kleding is vies en mijn man vind dat ie met een asbak zoende :).

Ik ben nu 2 dagen geleden gestopt en het is echt verschrikkelijk!!!!!! Dit is mijn 2e nacht dat ik niet slaap, ik heb verschrikkelijke honger heel de dag door. Ik ben een beetje licht in mn hoofd heel de dag, doordat ik nu genoeg zuurstof binnen krijg natuurlijk. smiley. Ik heb hoofdpijn ik zit maar een beetje lomp voor me uit te staren..... 

Ik vind het echt heeeel erg moeilijk maar we gaan ervoor! Mijn beste vriendin is ook gestopt en die is al 2 weken gestopt. Zij kan het dus ik kan dat ook. 

Het is nu 6:00 am en ik wacht tot mijn man wkkr wordt dan geef ik hem een lkkr onbijtje op bed en voor mijzelf natuurlijk (dat is een beetje afleiding) En dan pak ik wat spullen en dan gaat ik lekker sporten. Ik heb 4 weken in het gips gezeten dus nu kan ik er weer flink tegen aan.

Als ik toen wist dat stoppen met roken zo zwaar zou worden was ik er echt NOOOOOOOIIIT aan begonnen.

 

Groetjes Melissa (Mellam)

Geplaatst door rietje op 22/03/2013 - 10:30

Lid sinds 27 feb 2013

Hee Melissa,

Hier moet je even doorheen, net als wij allemaal. Het is zeker niet makkelijk maar het kan!!!!!

Neem suikervrije snoepjes of Anta Flu, met die hete mentholsmaak zou je sigaretje toch niet smaken.

En bedenk vooral: over een week is het al makkelijker. Verstand op nul en niet roken, zo is het eigenlijk, zo kom je de moeilijkste periode door.

Ik ben met champix gestopt, misschien is dat een overweging? het haalt de scherpste kantjes er af.

Heel veel succes, hoofd omhoog en denken:IK KAN HET !!!!

Rietje

Reactie toevoegen