morgen stoppen

Geplaatst door marliesvandeven op 30/05/2015 - 00:48

Lid sinds 30 mei 2015

Morgen ga ik stoppen met roken. En ik wil dat mijn stoppoging blijvend is. Ik ben twee keer anderhalf jaar gestopt. En met uitgaan rookte ik soms en gooide ik vervolgens het pakje weg. Dat is volgens mij de reden dat ik gestopt ben. Ze zeggen dat je zeker van je besluit moet zijn. Dat is mijn probleem. Ik wil heel graag maar ben niet 100 procent zeker omdat ik vaker gestopt ben. Mijn motivatie is nu sterk. Als iemand hierover met mij wil communiceren de komende dagen wil ik het graag. Misschien een medestopper om elkaar te ondersteunen. Mijn grootste twijfel is dat ik het niet zeker weet. Ik weet dat ik wil stoppen en ik hoop dat dit voor altijd is. Kennen meer mensen dit gevoel en zijn ze toch geslaagd om te stoppen?

afbeelding van ytje

Geplaatst door Yvondv op 30/05/2015 - 07:07

Lid sinds 01 feb 2014

6 jaar 5 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hai Marlies, 

Welkom en goed van je dat je gaat stoppen!

Volgens mij komt het wel goed met jou, want je wilt graag blijvend stoppen, ga ervoor!

Het voelt goed om een niet roker te zijn. Niet meer afhankelijk, een heerlijk bevrijd gevoel om niet meer te hoeven en het leven is nog steeds heel gezellig, al denkt een roker dat het niet kan!

Heel veel succes! Je kan het!

Geplaatst door marliesvandeven op 30/05/2015 - 21:01

Lid sinds 30 mei 2015

Voel me vandaag redelijk goed, maar merk dat mijn vingers telkens nog geneigd zijn iets te gaan pakken, als in een reflex. Denk wel vaak aan een sigaret, maar niet serieus . En houd het allemaal superpositief.

Bedankt Yvon voor je reactie

Reactie toevoegen