Na 45 jaar nu dan eindelijk

Geplaatst door Febo op 07/03/2019 - 13:08

Lid sinds 06 mrt 2019

Hoi, ik rook 45 jaar een stuk of 18 sigaretten per dag. Met vaak veel afkeer voor de stank, verslaving en het besef dat je er niet van af kan blijven. De angst om te stoppen is groot, bang voor de leegte, verveling, het missen van de gezelligheid met andere rokers etc.

Maar ik wil het niet meer, ben met de derde dag bezig van de tabex- kuur en voor het psychologische effect lees ik daarbij het boek de opluchting.

Het lijkt me leuk om ervaringen uit te wisselen. Veel succes allemaal in elk geval!

Geplaatst door Febo op 10/03/2019 - 11:13

Lid sinds 06 mrt 2019

Update. Heb eerst het boek de opluchting gelezen, dit was voor mij een eyecatcher opener, heb ook uitgezocht hoe de verslaving van nicotine precies in elkaar zit. Sinds dinsdag slik ik tabex helemaal volgens de officiële gebruiksaanwijzing. Vanaf donderdag was het roken al minder lekker. Vanaf vandaag stop ik helemaal en hoop dmv van de tips in het boek van Jan Geurts de eerste ( ergste) twee weken goed door te komen. Het zou zo heerlijk zijn om deze verslaving achter me te kunnen laten. PS je kunt bij de huisarts ook vragen om nivoferin. Dat is precies hetzelfde als tabex kwam ik achter, naar dan op recept verkrijgbaar.

Geplaatst door Jacqueline (niet gecontroleerd) op 11/06/2019 - 23:43

Lid sinds

Hoe is het nu, Febo?

Reactie toevoegen