Niek's Gedachtegangen

afbeelding van Niek

Geplaatst door Niek op 22/09/2012 - 17:33

Lid sinds 08 apr 2011

Hallo Allemaal,

Schijnbaar zijn de vorige posts allemaal verdwenen, helaas pindakaas. Net als onze ouwe trouwe vriend de sigaret moet je er soms afscheid van nemen. 

Hier gaat alles goed, nog steeds niet gerookt al droomde ik er vannacht wel van, dat ik wou roken en dat ik het stiekem deed in mijn droom. Beetje rare gewaarwording, want ik dacht vandaag toch echt dat ik al gerookt had, maar toen bedacht ik me, waar dan en wanneer en met wie en hoe kwam ik aan de sigaretten. Toen besefde ik me dat het een droom was geweest die ik me herinnerde en die zo sterk was dat ik er achteraf nog over nadacht en meende het echt te hebben meegemaakt...

Hebben jullie zoiets dergelijks ook wel eens meegemaakt? 

Nouja, ik ga naar bedje toe, mijn vrouw heeft net hier in de hoofdstuk een klompendans voor de prinses gedaan. Duurt nog wel een uurtje of twee voordat ze thuis is, ik ga pitten.

Iedereen alvast een goed weekend.

afbeelding van Niek

Geplaatst door Niek op 23/09/2012 - 12:43

Lid sinds 08 apr 2011

Weer een nieuwe dag bijna ten einde, geen zin om veel te melden, weer een dag niet gerookt en geen moeite gehad ook. Gaat allemaal hardstikke goed!

 

afbeelding van Niek

Geplaatst door Niek op 24/09/2012 - 01:45

Lid sinds 08 apr 2011

Goedemorgen allemaal, het weekend is weer voorbij en we mogen weer lekker aan het werk. Lekker jezelf druk maken op het werk zodat er geen tijd is voor gedachtes aan een peukie. Tenminste dat is mijn voornemen voor vandaag, dit weekend weinig over roken nagedacht of er behoefte aan gehad. Lijkt erop dat ik de eerste slag ten opzichte van het rook-monster heb gewonnen, maar ik heb nog niet de oorlog gewonnen.

Verder alles goed hier, heb weer een lekker weekend gehad, jammer genoeg was deze site niet altijd bereikbaar, maar nu wel weer. Hoop dat iedereen vandaag een goede rook-vrije dag heeft en dat er nog veel overlevers zijn die ook niet hebben gerookt in het weekend!

Reactie toevoegen