niet naar de wc kunnen, extreem veel slaap, hoesten .... joh heerlijk gestopt zijn met roken :)

Geplaatst door freefightster op 17/12/2013 - 08:13

Lid sinds 17 dec 2013

10 jaar 10 maanden geleden gestopt met Allen Carr.

inmiddels ben ik dan een week gestopt, eigenlijk zelfs een paar dagen langer maarrr ik was helaas teruggevallen! je kent het wel ruzie maken om niks hoog op laten lopen en ja hoor een reden om te roken! triest eigenlijk toch?! dus ja nu dan weer een week gestopt wink. een week met een paar ups en toch echt wel wat downs ! een echte up was toch wel om na vijf dagen eindelijk een beetje (!) naar de wc te kunenn pfffffff ongelooflijk!! ik ben al eens eerder gestopt en toen best lange tijd maar mijn stoelgang schijnt er gewoon mee uit als ik niet rook zo irritant! daarnaast gewoon zitten knikkebollen op het werk doodop aan het zijn zo extreem veel slaap! tintelingen in me armen gewoon oververmoeid! vraag me echt af wanneer dat weer wat gewoner wordt?!!! veel nachtmerries al gehad zweten 's nachts al wordt dat wel wat minder volgens mij... veel benauwd gehad al en gehoest maar schijnbaar is dat dan weer een goed teken , een soort grote schoonmaak van je lichaam! door al deze verschijnselen ben ik wel veel te veel met de vraag bezig waarom wilde ik in vredesnaam ook weer stoppen met roken wat levert het me nu op???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! maar ja toch nog maar ff volhouden en hopen dat zeker ook de slaap af gaat nemen!!!!! voor de mede stoppers succes gewenst!!!!

 

 

<img style="border:0" src="https://ikstop.nl/%3Ca%20href%3D"http://www.forumticker.nl/tickers2/tickers/image/stoppen_met_roken/a-roken-1/aa-roken-4/2013-12-9/29768/366/MSB3ZWVrICYgMSBkYWcgZ2VzdG9wdCBtZXQgcm9rZW4u/stoppen_met_roken.png" rel="nofollow">http://www.forumticker.nl/tickers2/tickers/image/stoppen_met_roken/a-roken-1/aa-roken-4/2013-12-9/29768/366/MSB3ZWVrICYgMSBkYWcgZ2VzdG9wdCBtZXQgcm9rZW4u/stoppen_met_roken.png" alt="Stoppen met Roken">
 

afbeelding van whoopiee

Geplaatst door whoopiee op 17/12/2013 - 15:33

Lid sinds 13 mei 2011

13 jaar 2 maanden geleden gestopt met Lasertherapie.

Hou het volgende voor ogen: Hoe lang de bijverschijnselen ook duren, dood ben je voor altijd, dit is maar tijdelijk! 

Doorbikkelen dus, succes! wink

afbeelding van Philippa Morris

Geplaatst door Philippa Morris op 17/12/2013 - 17:36

Lid sinds 05 aug 2013

10 jaar 8 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Hoi Freefightster, zoals ik het hoor is het een heftige toestand, maar wat een overwinning dan als je het volhoud! Ik geef er heel erg prioriteit aan. Zo ben ik bijv. ook nog niet bij rokers op bezoek geweest. Ik neem geen risico's.

Ik ken wel een aantal verschijnselen. De prikkelingen kunnen komen door vernauwde vaten waardoor er niet voldoende zuurstof bij de verste punten in je lichaam kan komen. 'Iets ' in de sigaret zorgt tijdens het roken dat de vaten zich verwijden. ( Tricky he?!)  Het is bij mij wel beter aan het worden. Door kou wordt het wel weer sterker trouwens.

Je kunt overwegen om via een mildere methode te stoppen (als je nog geen afkickmethode doet)

 

Voor de obstipatie zie topic bijverschijnselen, daar staan verzamelde tips.

Succes PM

 

Reactie toevoegen