nieuw hier

afbeelding van marjo 66

Geplaatst door marjo 66 op 02/01/2013 - 16:52

Lid sinds 02 jan 2013

19 jaar 3 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoi allemaal 

Ik ben Marjolein 46 jaar. Nog 3 sigaretten te gaan en ik stop er mee ! Ben het ineens spuugzat om zo afhankelijk te zijn. Nadat ik ooit 9 jaar was gestopt ben ik helaas weer gaan roken  tijdens een moeilijke periode in mijn leven. Dat is nu 7 jaar geleden en als alleenstaande moeder van 3 kinderen voel ik me al een tijdje schuldig als ik een sigaret opsteek. Slecht voor de gezondheid en ontzettend duur. Hoop hier steun te vinden want ik wil echt dat het gaat lukken.

Marjolein

afbeelding van whoopiee

Geplaatst door whoopiee op 02/01/2013 - 20:21

Lid sinds 13 mei 2011

11 jaar 1 week geleden gestopt met Lasertherapie.

Hallo Marjolein,

Welkom op het forum ..... sluit je aan bij de januaristoppers - daar kun je ervaringen delen met lotgenoten en steun krijgen en geven.

Je vind de club hier : http://ikstop.nl/januari-stoppers-2013

Op het moment dat je daar een berichtje hebt gezet, hoor je bij de januari-club.

Als je een berichtje stuurt naar Pepim met je stopdatum - kom je op de hieplijst, en wordt je gefeliciteerd met je prestaties.

Mailtje dus naar .... [email protected]

Verder : Zorg dat je afleiding hebt op het moment dat je trek krijgt : Ga de trap op en af rennen, neem een lange douche, ga buiten wandelen etc.

Bekijk het ook dag voor dag .... kijk niet te ver vooruit - dan worden de minuten vanzelf uren, dagen, weken, maanden etc.

Ook is het belangrijk om je voor te houden dat je wel MAG, maar niet meer WILT roken - dat maakt het makkelijker .... en ...... drink veel water, des te eerder zijn de gifstoffen uit je lichaam.

Heel veel succes yes je bent goed gemotiveerd, dus dat moet gaan lukken !!

groetjes,

Karin

 

 

 

 

 

 

Reactie toevoegen