Nog een keer! Nog een keer!

afbeelding van Vivian

Geplaatst door Vivian op 25/09/2020 - 08:18

Lid sinds 31 okt 2017

1 maand 1 week geleden gestopt met Cold Turkey.

We gaan door voor de volgende ronde! Met hangende pootjes maar wel met een geheven hoofd stap ik weer in hier. Het ging ergens na de 7 maanden mis, het ging echt super goed maar er gebeurde iets rond ex op een trouwerij, en een kennis (inmiddels goede vriendin) die zag dat het helemaal mis was trok me uit de situatie en bood me hersenloos een sigaret aan (die had geen idee dat ik een stopper was). En ik pakte em.. en het was meteen raak. Dan krijg je de schaamte om het toe te geven, want ik had hier echt een wereld netwerk aan prachtige mensen in ons maandclubje (en oei wat ben ik trots dat zoveel het ver geschopt hebben!!) - de angst sloeg toe en dan wordt het een mega drempel - met tijd wordt die nog hoger en dan kom ik niet meer. Maar ik dacht met heel veel en heel vaak aan dit forum. Zonder dit forum had ik het nooit zover gered. 
Dus tada! 

Ik ben op maandag gestopt, en het gaat me eigenlijk wel goed af... niets nieuws onder de zon, komt later nog ;)

Hoop veranderingen to van de vorige keer. Geen abusievelijke drama relatie die op de klippen loopt, dochter is inmiddels geslaagd voor eerst mavo en vorig jaar havo en is huis uit gegaan in Augustus (samenwonen en studeren in Groningen of all places.. het is niet naast de deur - Delft). Ik ben supergelukkig weer meer dan een jaar met mijn vriend Harald - een niet roker. Hij heeft nog wel 2 kleine kindjes dus dat is even wennen :P 
We doen het rustig aan, hij heeft zijn eigen plek in de hoofdstad en slaapt hier door de weeks en in het weekend is hij met de kindjes in zijn eigen huis. 

https://ikstop.nl/even-netjes-voorstellen

Geplaatst door Toki op 25/09/2020 - 16:58

Lid sinds 14 apr 2020

9 maanden 1 dag geleden gestopt met Motivatie en besef.

Hoi Vivian,

Die hangende pootjes zijn niet nodig. Het feit alleen al dat je het hele verhaal hier vertelt en alweer bent gestopt......klasse hoor! Jouw verhaal kan ons allemaal overkomen. Emotie en verslaving zijn 'n gevaarlijke combi. Succes meid en neem 't jezelf niet kwalijk! Een warme groet van Toki.

 

afbeelding van Vivian

Geplaatst door Vivian op 25/09/2020 - 21:15

Lid sinds 31 okt 2017

1 maand 1 week geleden gestopt met Cold Turkey.

Bedankt Toki! En het is natuurlijk onder verslaafden een bekend fenomeen. 
Jij bent ook goed bezig!!! Echt knap!

afbeelding van PerryS

Geplaatst door PerryS op 26/10/2020 - 00:24

Lid sinds 07 okt 2020

4 weken 9 uren geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoe gaat het er nu mee Vivian? 

afbeelding van Vivian

Geplaatst door Vivian op 28/10/2020 - 17:28

Lid sinds 31 okt 2017

1 maand 1 week geleden gestopt met Cold Turkey.

Ja gaat prima! Lastige momenten zijn goed op te vangen.. maar moet wel waakzaam blijven.. de verslavingsstem is gluiperig..

Reactie toevoegen