Nu moet ik toch echt stoppen

Geplaatst door nathaliek op 07/01/2016 - 10:56

Lid sinds 07 jan 2016

7 jaar 5 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

hallo allemaal,

Ik ben nathalie 21 jaar en heb me aangemeld hier omdat ik natuurlijk wil stoppen met roken.

Mijn vriend en ik willen dit jaar voor een 2e kindje gaan en ondat ik bij mijn vorige zwangerschap ben gestopt met roken wil ik dat nu zoiezo weer doen en hopelijk het ook volhouden, helaas ben ik de vorige keer 2 maand na de bevalling weer begonnen. Nu ben ik nog niet zwanger dus leek het me goed om nu al te beginnen, en eerlijk, het kost me moeite hahaha, minder roken geen probleem maar helemaal niet? pff maargoed ik ga volhouden natuulijk.

groetjes nathalie

Geplaatst door mijn_naam_is_haas (niet gecontroleerd) op 09/01/2016 - 08:00

Lid sinds

Beste Nathalie,

Allereerst welkom op het forum, je hebt om te beginnen natuurlijk de beste plek gevonden om advies in te winnen en steun te verkrijgen natuurlijk.

Ten tweede van harte gefeliciteerd natuurlijk met de geboorte van je eerste kindje want dat is natuurlijk een heel natuurlijk iets, zo'n geboorte.

Ten derde, jammer dat je weer bent gaan roken, maar misschien voelt het wel heel erg natuurlijk om natuurlijk weer te gaan roken.

Ten vierde: pfff wat zit ik hier te zanikken want je gaat volhouden natuurlijk, want ook al voelt het heel erg onnatuurlijk want je hebt natuurlijk trek in een sigararetje natuurlijk, is stoppen toch echt heel erg onnatuurlijk want je wilt natuurlijk door blijven roken ook al wil je dat natuurlijk ook weer niet. Maar eerlijk gezegd, hoe kan het toch, haha, dat het je moeite kost, want Nathalie krijgt toch alles voor elkaar zo jong als ze is? Goed lezen hier Nathalie en sluit je aan bij de Januari groep, van harte ben je welkom en veel succes met weer zwanger worden.

Reactie toevoegen