nu één week gestopt

Geplaatst door Shase op 10/03/2013 - 14:02

Lid sinds 03 Mar 2013

9 jaar 1 maand geleden gestopt met Cold Turkey.

Hallo allemaal,

Samen met mijn partner cold turkey gestopt... 2 dagen wat trillerig en opgefokt geweest, drie dagen slecht geslapen, nachtelijk zweten en last van mijn darmen, echter hierna, geen enkel lichamelijk ongemak meer ondervonden!

dus... het is echt wel een methode om het te doen als je er mentaal klaar voor bent!

Wij zitten nu op een week, en het gaat best goed!

Groetjes,

Shase

afbeelding van koud kippetje

Geplaatst door koud kippetje op 10/03/2013 - 23:04

Lid sinds 09 Mar 2013

9 jaar 3 weken geleden gestopt met Cold Turkey.

Dat klinkt goed, ik zit zelf op dag 4 en volgens "de boekjes" zou ik nu toch het ergste gehad moeten hebben wat lichamelijk afkicken betreft. 

Knap trouwens dat jullie het met zn tweetjes doen, dat zou in menig relatie een reden zijn tot het uitbreken van een oorlog.

Hou vol en ik benieuwd naar jullie vorderingen dan weet ik wat mij nog te wachten staatwink

Geplaatst door Unknown1 op 11/03/2013 - 18:46

Lid sinds 12 jan 2012

9 jaar 5 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Ik wil je niet ontmoedigen, maar dit dacht ik in eerste instantie ook. De eerste 4 dagen zijn voor mij een eitje, en de eerste week is ook zo voor bij. Daarna komt de ellende echter `Waarom ben ik ook alweer gestopt`? Zien roken doet roken, en je neemt het allemaal niet meer zo nauw. Bij mij kwamen de echter ontwenningsverschijnselen pas na 3 weken. Vermoeidheid, duizeligheid, ontzettende druk overal op mijn lichaam, hoesten, slijm ophoesten, rillen als een gek.

Dit stond mij te wachten Ik hoop dat het bij jullie mee valt. Zit nu op week 6, en het is nog niet weg. Bij lange na niet.

Geplaatst door jeanne ik kan het. op 12/03/2013 - 13:27

Lid sinds 15 feb 2013

8 jaar 5 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Ik denk dat iedereen het anders ervaartangryen ja.............het is verdommes moeilijk ben nu vanaf 12 februari cold turkey gestopt,en afgelopen zaterdag avond de fout ingegaan! kreeg het te pakken,ben naar de supermarkt gegaan en heb een pak sigaretten gekocht! Thuisgekomen aangestoken,en bah!! als een idioot die peuk weer uitgemaakt,tjeeee wat had ik een schuld gevoel tegenover mezelf!!crying!

Ik heb ontzettend veel steun uit mijn omgeving,met name van mijn vriendin die nu 13 maanden geleden is gestopt met behulp van champix,zij heeft mij ook er toe aangezet om op deze site te gaan.

Ik weet niet of ik het volhoud maar iedere dag is er een!devil.

De meeste moeite heb ik er s'avonds mee,en om er dan maar niet aan hoeven te denken ga ik naar bed zet de t.v aan en dan gaat het wel.

Maar dit is niet echt goed voor de sociale contacten denk ik ha ha om s'avonds om 8 uur naar bed te kruipen!!sad

ik hoop dat ik het ga redden,en jullie ook!!

succes!!

Reactie toevoegen