Onderzoek stoppen met roken

afbeelding van SharonRath

Geplaatst door SharonRath op 10/12/2014 - 09:18

Lid sinds 04 dec 2014

Hallo allemaal,

Een iets ander bericht dan dat je normaal op dit forum ziet. Zelf ben ik namelijk nooit een roker geweest. Wel ben ik voor een onderzoek op zoek naar mensen die (ooit) gestopt zijn met roken.

Dus bij deze wil ik graag wat mensen uitnodigen voor een informeel groepsgesprek op 17 december vanaf 13:00 uur ‘s middags. De bijeenkomst is onderdeel van een onderzoek naar stoppen met roken met behulp van nicotinevervangende producten.

Het doel van het gesprek is ervaringen en ideeën over stoppen met roken te delen. De resultaten zullen gebruikt worden om te bekijken waarom mensen wel of juist geen nicotinevervangende middelen gebruiken.

 

Als je mee wil doen, kun je hieronder reageren of mij een persoonlijk berichtje sturen. Daarna neem ik direct contact met je op. Het enige wat ik graag zou willen weten vooraf is of je gestopt bent met behulp van nicotinevervangende producten of zonder, en of u nog steeds gestopt bent.

 

De bijeenkomst vindt plaats in de buurt van Breda. Na afloop van de bijeenkomst ontvang je ook een vergoeding voor deelname in de vorm van 50 euro aan VVV-bonnen. 

 

Uiteraard ben ik beschikbaar om meer informatie te geven.

Sharon

afbeelding van ytje

Geplaatst door Yvondv op 11/12/2014 - 12:43

Lid sinds 01 feb 2014

9 jaar 4 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hai Sharon, 

ik kreeg een pb van je, heel leuk dat je aan me denk, maar ik moet je teleurstellen, ik werk op de woensdag en donderdag, de 17e is dus op een woensdag!

Wanneer je verhalen van iedereen leest bij de topics "voorstellen" dan kom je er al heel snel achter, heb je geen andere vragen meer nodig!

Ik wil het je zo ook wel vertellen, ik ben 27 januari  2014 zonder hulpmiddelen gestopt en ik rook nog steeds niet en ben het ook nooit meer van plan om te doen ivm mijn gezondheid, er is copd geconstateerd! 

Ik hoop hiermee je voldoende te hebben geïnformeerd! 

Wanneer je nog iets wil weten vraag het gerust!

afbeelding van nelleke57

Geplaatst door nelleke57 op 11/12/2014 - 13:27

Lid sinds 27 sep 2014

Helaas pindakaas, ik kom niet en heb ook geen belangstelling. Ik ben gewoon gestopt, punt. En ja, als je COPD hebt zou je wel een rund zijn als je weer gaat roken. Ik zit in Limburg en ik vind het ook te ver. Lees de verhalen hier maar.

 

Reactie toevoegen