Ontspanning

afbeelding van Rapunzel

Geplaatst door Rapunzel op 10/07/2017 - 00:18

Lid sinds 02 mei 2015

Even iets ter overweging - niet alleen als het gaat om de E-sigaret trouwens, maar over roken of verslavingen in het algemeen:

Ik zag vanmiddag een schilder zitten op de stoeprand, in de goot, hij was BLIJKBAAR in een pauze, want hij rookte een E-sigaret! Dat is misschien dan vooralsnog het enige nuttige aan de E-sigaret dat ik kan bedenken: dat het duidelijk is voor iedereen dat degene die hem op dat moment rookt, bezig is met ontspannen................................ Net zoals vroeger in het reclamefilmpje van sigarettenmerk 'Tivoli': "Lekker bezig, en tussendoor een Tivoli."

Wat ik vooral ook wil zeggen: we moeten ons toch ook kunnen ontspannen zonder drugs, in elk geval zonder 'hard drugs', waaronder ik ook het roken schaar!!! Toch ??

Geplaatst door nik op 11/07/2017 - 12:11

Lid sinds 18 jan 2017

3 jaar 5 maanden geleden gestopt

Je hebt helemaal gelijk Rapunzel, maar we zijn wel die zelfde verslaafden als diegene aan soft en/of harddrugs, dus denk dat het heel lang duurt, dat je je ontspannen momentje weet te waarderen zonder die sigaret. Weet in ieder geval dat het mij de ene dag prima lukt en de andere dag maar gauw weer aan de slag ga, zonder "zogenaamde ontspanning te hebben gevonden"(wat natuurlijk feitelijk klinkklare nonsens is, maar ja zo zit ons brein (of iig mijn brein) nu nog in elkaar. 

Morgen ga ik op vakantie en daar heb ik super veel zin in, 1. omdat het al een jaar lang giga hard werken, stress en spanning is geweest om alle opdrachten goed, correct en naar tevredenheid van klant af te wikkelen. 2. die 5 maanden (en eigenlijk al vanaf 30 september verleden jaar , met tussenstopje van paar sigaretjes in januari...en dan ook echt een paar in 3 weken!) best ook spanningstijd meegemaakt zelf, zowel lijf als koppie. Dus vakantie is prima en weet je waarom nog meer, weet dat ik op vakantie gewoon geen of bijzonder weinig trek heb in roken of lastig gevallen wordt door die griezelige opdringerige gladjanus van een duivel! 

Daarom vandaag even iedereen fijne zomer, rookvrije zomer en luchtige zomer toewensend !

Weet niet hoe het met mijn oude maandclubs is (inmiddels al vele hahahaha, oktober, januari, februari, maart, april en juni en misschien nog wel meer) maar hoop van harte dat diegene toch ook volhouden, bijvoorbeeld

onze fantastische en geestige Aad, onze kanjer Monique (hoe gaat het inmiddels met alle goede inzet, opname en bevordering van je gezondheid?) , Kimm, Lizzie, Ally (oh wat heb ik genoten van haar heerlijke vlaamse taaltje en geestigheid)  Maartje (hoe is het met zoontje b.v.? ....dat was toch maartje?) enzovoort enzovoort

Jee al met al, hier veel mensen "ontmoet", allemaal toffe moedige figuren. 

Hou vol en geniet! 

afbeelding van Rapunzel

Geplaatst door Rapunzel op 11/07/2017 - 16:48

Lid sinds 02 mei 2015

Fijne vakantie Nik, met veel rookvrije ontspanning !!!

Reactie toevoegen