ook ik zal me even voorstellen

afbeelding van vers laafje

Geplaatst door vers laafje op 07/09/2012 - 14:11

Lid sinds 07 sep 2012

10 jaar 4 maanden geleden gestopt

Hallo allemaal,

Ik ben Karin en ik ben een roker (zo doen ze dat op de AA meatings toch ook?)

Ik heb sinds afgelopen zaterdag eigenlijk niet meer gerookt. Ik heb toevallig gister een hijsje genomen. (Heel fout maar kon het echt niet laten.) Wel kan ik nu met grote trots medelen dat het ipv lekker eigenlijk erg vies was.

Voorlopig bevalt het niet roken best goed wanneer ik in mijn portemonee kijk. Nadelen op dit moment zijn er te over maar die kent iedereen hier wel denk ik. Maar goed, daardoor wil ik me niet uit het veld laten slaan. Ik blijf op zoek naar andere afleidingen. Water drinken helpt wel maar nadat ik 's avonds boven het toilet moest hangen omdat mijn buik echt te vol zat met al dat water bedacht ik me dat ik iets anders moest verzinnen. De afgelopen paar dagen heel fanatiek op kaugum aan het kauwen maar moet toch echt weer wat anders gaan verzinnen want na een minuut of vijf is de smaak er echt wel af en wil je een nieuwe, inmiddels begint mijn tong het te begeven van die scherpe randjes die aan een net kapotgekauwde kaugum zitten.

Zoals je ziet, het gaat nog niet helemaal van harte maar het begin is er. Nu zien vol te houden.

Groetjes Karin

Geplaatst door Wilskracht-Help... op 07/09/2012 - 17:33

Lid sinds 31 aug 2012

Welkom Karin. De 1e stap is gezet. Maar 1 week niet meer roken is al een hele prestatie. Met de juiste motivatie gaat het vast lukken om nooit meer te roken. Voor de september stoppers is ook een topic aangemaakt. Je kunt je bij de septemberstoppers 2012 aansluiten waar we elkaar proberen te steunen en motiveren. Succes verder.

Reactie toevoegen