Ook nog even voorstellen

afbeelding van Tine01

Geplaatst door Tine01 op 13/11/2012 - 21:10

Lid sinds 12 nov 2012

9 jaar 6 maanden geleden gestopt

Hallo allemaal! Ik was een beetje te snel en had bij de november stoppers gepost. ik ben 35 jaar en trotse moeder van een zoontje van 2.5 en rookte 20 sigaretten pd. ik ben sinds zaterdag avond gestopt met behulp van champix. Tot nu toe gaat het goed! Met vlagen denk ik er wel aan maar dat is maar van korte duur gelukkig. met de huisarts had ik afgesproken dat vandaag de stop datum was. De sigaretjes smaakte nog wel maar had het er mee gehad en wilde het niet meer langer uitstellen. Best trots op mezelf hihi. Heb 2 stop pogingen in het verleden gedaan, nu de derde keer is scheepsrecht hoop ik. en nu volhouden! Groetjes

afbeelding van Marja4

Geplaatst door Marja4 op 13/11/2012 - 21:42

Lid sinds 01 Mar 2008

Hoi Tine01,

Ik heb je gezien net bij de novemberstoppers

Van harte welkom en ik zie dat je ook met champix stopt. Je bent iets eerder gestopt dan officieel gepland, maar als je er klaar mee bent zoals je zegt dan is het goed.

Altijd goed om te stoppen. Zoals je misschien al gezien hebt stop ik officieel op zaterdag de 17e. Voor mij is de zoveelste stoppoging,  maar met champix de 2e keer. Ik was dus die eerste keer met champix te vroeg gestopt.

Ik probeer wel tot zaterdag te blijven roken, (wat wel luktfrown).

Het is echt fijn om hier afleiding te zoeken en ook vaak herkenbare verhalen te lezen..

Hoe meer stoppers hoe vaker er iemand is om je een reactie te geven. Van harte welkom en klets lekker mee en vertel ons hoe het gaat.

Groetjes Marja

 

 

afbeelding van Tine01

Geplaatst door Tine01 op 14/11/2012 - 09:59

Lid sinds 12 nov 2012

9 jaar 6 maanden geleden gestopt

Hoi Marja4, dank je! ben idd eerder gestopt omdat ik nog maar 3 sigaretjes pd rookte. Ik had zoiets van 20 naar 3 dan kan ik nu ook helemaal stoppen ;) Voor jou de 2e keer champix? Mag ik vragen hoelang je ze genomen hebt de eerste keer? Zolang ik het kan verdragen en geen vreemde bijwerkingen ervan krijg maak ik de kuur gewoon af. Aangezien je dan de meeste slagingskans hebt volgens m'n arts. In het verleden heb ik ook een laser behandeling gehad voor te stoppen, maar dag in dag uit had ik dat kanker stokje in m'n hoofd, ik werd er gek van! Dat heb ik dus maar 1 week volgehouden. Met de champix ervaar ik het absoluut anders gelukkig. Het zijn momentjes en zwakt dan weer snel af. Het zijn 2 totaal andere dingen natuurlijk maar ik was wel huiverig in het begin voor de champix omdat je zoveel bijwerkingen ervan kunt krijgen. Gelukkig valt dat tot nu toe heel erg mee ;) ik droom meer en herinner me de (wazige)droom nog zeer goed als ik wakker ben. Lig vaker klaar wakker in bed en moet er snachts wel 2 x uit voor naar de toilet te gaan en daar had ik alleen last van toen ik zwanger was haha. De eerste week had ik last van lichte hoofdpijn en honger gevoel en dat is er niet meer. Groetjes

Geplaatst door Bobby (niet gecontroleerd) op 15/11/2012 - 10:00

Lid sinds

Hey Tine, ik had je al gesproken in de novembertrein wink

maar leuk dat je je hier ook nog even voorstelt aan ons,  fijn dat het goed gaat, ik het datzelfde gevoel met de champix en ik zie aan mijn lief, die in zijn eerste stopweek is gestopt met de champix dat hij het veel en veel zwaarder heeft dan ik. Maar ja, eigen en wijs genoeg denk ik maar!

Succes en je kunt het, voor jezelf en voor je zoontje!

Ik zie je straks wel weer in de trein yes

Groetjes

Bobby

afbeelding van Kiek-72

Geplaatst door Kiek-72 op 15/11/2012 - 14:34

Lid sinds 27 okt 2012

Hey Tine

 

Welkom aan boord de colonne naar het goede leven haha

Suc6!

Groet Kiek

Reactie toevoegen