pas geboren niet roker

Geplaatst door Xena princess op 23/06/2016 - 13:39

Lid sinds 25 sep 2011

7 jaar 3 maanden geleden gestopt met Tabex.

Hallo allemaal,

Ik ben een pas geboren niet roker. Dat klinkt heerlijk en dat is het ook. Vandaag zit in midden in mijn derde stopdag en het gaat eigenlijk best goed. Ik heb me goed voorbereid deze keer. Deze keer ja... Inmiddels ben ik denk ik 7.252.989,4 x gestopt in de 31 jaar dat ik rook, maar nu is het anders.... Dit is de laatste keer!

De valkuilen herken ik nu van meters afstand. Omlopen dus. Net als gisteren. Gisteren kwam mijn oergezellige wijnklets,peukrook buurman langs. Gelukkig zijn we thuis met vier en hoefde ik hem niet alleen achter te laten in onze tuin. Terwijl manlief samen met mijn twee tieners lekker met de buurman zaten te kletsen en te roken vertrok ik naar de sportschool voor een uurtje spinnen. Wat voelde ik me heerlijk toen ik weer thuis kwam. Trots, sterk en slank met een odeur van heerlijk zweet in plaats van de gebruikelijke tabakslucht. Of het door het sporten kwam weet ik niet, maar ik heb daarna ook heerlijk geslapen. Wat een beloning.

Ik heb gevraagd aan deze fantastische site of ik een blog bij mocht houden. Dit is het eerste blog dat ik schrijf in mijn leven en ik hoop dat jullie het kunnen waarderen. Ik hoop met deze blog mezelf en jullie te kunnen helpen. Ik weet immers ook wel dat ik pas met de derde dag bezig ben en dat er nog een boel moet gebeuren wil ik mezelf een verstokte nietroker kunnen noemen. Ik neem jullie graag mee op mijn pad.

Ik ga er voor!

 

Reacties

afbeelding van ally

Geplaatst door notreallyaprincess op 24/06/2016 - 09:05

Lid sinds 05 jan 2016

6 jaar 4 maanden geleden gestopt met Nicotinell.

dat klinkt fantastisch! sporten is een goede hulp omdat het voor de aanmaak van dopamines en endorfines zorgt wat zorgt dat je niet depressief wordt door het stoppen. Geen dag meer verliezen door die DURE MOEILIJKE ROTVERSLAVING, goed bezig hoor! WOOHOOOOOOOOOOO

Reactie toevoegen