Poging 2: 1 kan echt niet!!

afbeelding van Freebie

Geplaatst door Freebie op 30/11/2017 - 01:23

Lid sinds 30 nov 2017

6 jaar 8 maanden geleden gestopt met cursus.

Hoi stopgenoot!
Heb dit forum nu pas ontdekt en de verhalen spraken mij aan. Sommige hadden hetzelfde dingen. Heb 23 jaar gerookt. Rookte vooral shag en sigaretten. Ongeveer 15 a 20 per dag. Was ontevreden hiermee en was bang dat ik door roken mogelijk ziek zou worden. Ik wilde dat voor zijn en niet meer afhankelijk zijn. Ben zelf in mei 2017 gestopt met Champix en cursus "Ik stop ermee". Toen 4 mnd eraf geweest. In de vakantie aug 2017 begonnen. Dacht 1 kan wel maar zat binnen 2 weken op mijn oude niveau. 31 okt 2017 cursus opnieuw gedaan. Aangevuld met enkele Champix pillen (restpartij vd vorige keer). Champix is aggressief spul maar t werkte voor mij in de eerste 8 dagen goed. Daarna gelijk gestopt ermee. Behalve dat Champix heftig kan zijn is t ook belachelijk duur. Daarna niet meer gerookt. Tot vandaag de dag. Natuurlijk af en toe wel zin in maar gewoon vol houden. Aandrang gaat steeds sneller weg. Ook veel wandelen, goed eten en slapen helpt mij. Ben 8kg afgevallen. Aanschaf van een Fitbit oid ( horloge die al deze zaken meet) helpt me ook goed. Pak alles aan om te stoppen en blijf proberen. Hoop hier steun te geven en te krijgen. Mocht je vragen hebben, laat maar weten! Succes allemaal, de aanhouder wint!

Groetjes,
Freebie

afbeelding van Vivian

Geplaatst door Mysc op 30/11/2017 - 07:51

Lid sinds 31 okt 2017

3 jaar 9 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoi Freebie!!

Welkom op het ik stop forum! Wat goed dat je het zo doorgepakt hebt! Het is echt een nare verslaving dat roken he, maar er is echt wel mee te leven! (met de golven van "nu zou ik wel..." - niet met het roken zelf natuurlijk :P) 
Mocht je behoefte hebben om mee te kletsen over het stoppen, en alles wat er mee te maken heeft (alles...-niet alleen die peuk zelf, maar je wordt gewoon geconfronteerd met je eigen vluchtpogingen voor het leven) dan ben je bij de Novemberclub van harte welkom. We zijn best een actieve club, maar iedereen is van harte welkom om er in te springen!
 

afbeelding van Freebie

Geplaatst door Freebie op 30/11/2017 - 17:49

Lid sinds 30 nov 2017

6 jaar 8 maanden geleden gestopt met cursus.

Hi Mysc!
Thx voor het welkom! Probeer af en toe ook wat te laten horen.
Leuk dat iedereen actief is. Ben onder de indruk hoe iedereen bezig is. Goed bezig allemaal! Het zijn die lastige momenten waarin we onze krachten kunnen laten zien. Hoop daarin steun te vinden. Kies stoppen, hou vol en geniet van t nieuwe bestaan!
Groetjes , Freebie

Reactie toevoegen