Quitcare kruidencapsules

Als u niet zo veel op heeft met de gebruikelijke stopmethoden en u wil vooral zo veel mogelijk op eigen kracht proberen te stoppen met roken, overweeg dan eens de alternatieve kruidencapsules van QuitCare. Deze capsules bevatten bestanddelen van wel 6 verschillende kruidenplanten die zorgen voor inwendige rust, minder ontwenningsverschijnselen, minder trek en een positieve invloed op uw stemming.

De totale kuur duurt ongeveer 8 weken. U kunt een startpakket voor de eerste weken bestellen op www.quitcare.nl

Reacties

Geplaatst door fransie op 10/04/2019 - 14:10

Lid sinds 05 jan 2013

2 maanden 2 weken geleden gestopt met Quitcare.

Mede dankzij Quitcare sinds 29-01-2019 gestopt met roken. Geen nare bijverschijnselen, gaat relatief gemakkelijk.
Ik ben de laatste week "cold turkey" gegaan, geen probleem.
Op dit moment zo'n 3 tot 5 trekmomentjes van 2 minuten per dag, je weet dat die komen en daar moet je wel even tegen knokken!!!
Succes

Geplaatst door Cecile Kop (niet gecontroleerd) op 08/04/2016 - 14:30

Lid sinds

Hallo Camille,

waar staat dat er st. janskruid en zoethoutwortel inzit, ik heb nu 2 sites bekeken om te zien wat er inzit, maar deze 2 kruiden zitten er niet in. Kijk eens op http://www.quitcare.nl/overquitcare/ daar staat precies wat er in zit

Geplaatst door Plas (niet gecontroleerd) op 03/04/2016 - 16:53

Lid sinds

Er staat nergens hoeveel je minimaal moet roken om hier gebruik van te kunnen maken

Geplaatst door Camille 123 (niet gecontroleerd) op 13/03/2016 - 00:10

Lid sinds

Graag zou ik een bijsluiter willen lezen. Welke kruiden worden gebruikt in deze capsules? Ik vind 69,- een hoop geld voor een kruidenmengsel waarvan ik niet weet wat er inzit. Bepaalde kruiden zijn helemaal niet zo onschuldig ik denk aan St.Janskruid, Zoethoutwortel om maar iets te noemen. Ook kunnen bepaalde kruiden a.h.w. botsen met geneesmiddelen.

St.Janskruid is zo krachtig dat het de werking van de anti-conceptiepil teniet kan doen om maar iets te noemen.

Het is geen geneesmiddel daaruit kan ik de conclusie trekken dat het dezelfde werking heeft als kruidenthee. Dan ben je voor minder dan 10 euro klaar als je in de supermarkt of reformwinkel de thee koopt en daar een kopje van drinkt als dat nodig is. Nogmaals: kruiden zijn niet onschuldig zelfs op de kruidenthee die je in de supermarkt koopt wordt gewaarschuwd geen Zoethoutwortelthee te drinken bij een hoge bloeddruk.

Graag een lijstje met de ingrediënten en in welke hoeveelheden want op zich is het wel iets wat bij me past. Dagelijks meerdere koppen thee drinken terwijl ik niet van thee hou trekt me niet en ik wil best meer betalen als het in een handige capsule zit maar wil wel weten wat ik dan koop, 

M.v.g. Camille 

Reactie toevoegen