Rookvrij 2018 ingegaan!

Geplaatst door Sanne84 op 01/01/2018 - 07:54

Lid sinds 01 jan 2018

Hoi medestoppers,

Ik ben na 16 jaar roken na de kerst gestopt. De weken daarvoor heb ik afgebouwd tot 4-5 sigaretten per dag. Ik denk echter dat dit geen enkel effect heeft op de ontwenningsverschijnselen of trek. (gezien eerdere halfbakken pogingen die ik in verleden heb gedaan )
De afgelopen dagen zijn best zwaar geweest. Het duveltje heeft een aantal keer bijna gewonnen maar op dat soort momenten zei ik tegen mezelf dat ik nog niet de handdoek ik de ring ga gooien. Resultaat:rookvrij 2018 ingegaan! Hoe vaak heb ik wel niet het goede voornemen gehad om te stoppen en nu is het dan zo ver. Per dag bekijken, lief zijn voor mezelf en begrip van anderen geven mij rust en wilskracht. Roken is een van de zwaarste verslavingen om vanaf te komen. Mijn ontwenningsverschijnselen tot nu toe zijn constant hongergevoel, zware stemmingswisselingen, van agressief naar een lachbui, nachtzweten, levendige dromen. Ik neem ze allemaal voor lief. Het gaat wel weer over....

Succes allemaal en iedereen een rookvrij is 2018!

Geplaatst door Ivo (niet gecontroleerd) op 01/01/2018 - 12:24

Lid sinds

Hoi Sanne, Beste wensen voor 2018.

Nna 25 jaar roken pakje per dag en een stoppoging vorige jaar van 3 maanden, waarna ik toch weer ging roken. Ben ik ook vanmorgen rookvrij 2018 ingegaan.

Ik ga er nu alles aan doen om ze niet meer aan te raken, vorige jaar begon het na 3 maanden met ah 1 siggaretje kan wel, nou forget it je bent gelijk verkocht aan di zooi. Ik had daarvoor ook 24 jaar nooit eerder geprobeerd om te stoppen. Volhouden nu, ik wens jou en mezelf veel sterkte. Groetjes

 

afbeelding van Vivian

Geplaatst door Mysc op 01/01/2018 - 12:42

Lid sinds 31 okt 2017

3 jaar 2 dagen geleden gestopt met Cold Turkey.

Gefeliciteerd met kiezen voor jezelf Sanne!! 
Het is inderdaad een zware en hardnekkige verslaving.. je hebt er een lange adem en veel geduld voor nodig zodat je niet in de verslavingsval trapt. 

Bij de maandgroepen is de Januari 2018 van start gegaan en zijn er al een aantal waarmee je al het leed en je moeilijke "ik moet er even doorheen" momenten kan delen. Samen sta je sterker!

Goed bezig (s)Topper!!

Reactie toevoegen