rusteloos en constipatie

Geplaatst door Fashionista-50 op 03/11/2014 - 09:37

Lid sinds 30 okt 2014

Goedemrogen beste dappere medestoppers. Ik ben nu paar dagen op weg en ik vind het erg moeilijk. Ben rusteloos, sllaap slecht en heb last van constipatie. Ook een hongergovoel waar ik niet aan toegeef want ik ben erg bang om aan te komen. Hebben jullie tips hoe hier mee om te gaan?? Er zijn ook postiieve dngen want ik ben ook wel trots dat ik toch de moed en de drive gevonden heb te kappen met roken. Ik wil gewoon niet meer verslaafd zijn. O en ik ben blij dat ik niet meer stink!! En het vooruitzicht op een rookvrij 2015 lokt ook erg. Ik ben er nog lang niet maar ik ga ff van dag tot dag. Tips/steun heel erg welkom. Fijne dag allemaal!

afbeelding van nelleke57

Geplaatst door nelleke57 op 03/11/2014 - 09:45

Lid sinds 27 sep 2014

Steun? Ja natuurlijk! Eet veel vezels en drink (cq tank) heel veel water. Die eerste dagen vond ik persoonlijk een HEL. Het hongergevoel en alles, het hoort er allemaal helaas bij.... maar het zal minder worden. Is het trouwens wel een hongergevoel? Is het niet zo'n knoop in je maag? We hebben het allemaal meegemaakt. De een meer dan de ander, maar iedereen hier weet  hoe die eerste dagen zijn. Je lichaam gaat zich herstellen. Als je het zo ziet moet je TROTS zijn dat je lijf dat kan. JIJ BENT GESTOPT EN JE KAN HET. Heb je problemen, laat die forumbel rinkelen! SUCCES! 

 

afbeelding van Murialissa

Geplaatst door Murialissa op 04/11/2014 - 11:37

Lid sinds 14 okt 2014

Honger? -->> Water drinken en anders droog bruin brood of iets met veel vezels

Constipatie? ---> Hele dag kauwgom kauwen sinds dit laxerend werkt, koffie kan ook meehelpen

Doodmoe van water? ---> Over naar de thee (zonder suiker!)

Niet te veel water drinken want dat is ook niet goed voor je. Wat rauwe wortels kan je eten en je mag eigenlijk de hele dag door rauwkost eten (vol met vezels, super gezond (zonder saus natuurlijk) en je honger is snel weg.

 

Hope it helps

Geplaatst door Zoë op 07/12/2014 - 09:23

Lid sinds 19 mei 2012

hoi,

ik heb ook last van opstipatie.....genant, maar ik hoef nergens heen vandaag. het hongergevoel heb ik ook en en beetje een onwezenlijk gevoel. ook een enoerme drang om er toch maar weer eentje te gaan roken.was net gaan wandelen en kwam een roker tegen onderweg, bah vies!

 

doorzetten nou,

 

puppypower ik kan het! en als ik het kan......smiley

 

 

Reactie toevoegen