Tabex ervaringen

Geplaatst door Lon10 op 06/01/2018 - 14:51

Lid sinds 17 nov 2017

11 maanden 4 weken geleden gestopt met Tabex.

Omdat veel nieuwe stoppers graag de ervaringen willen horen over Tabex-gebruik, is het misschien wel handig om even een nieuw topic te openen hierover zodat er meer te lezen is in één topic, in plaats van hier en daar wat informatie. 

Waar koop je het? Officieel mag het in Nederland niet verkocht worden. In voormalig oostbloklanden wordt het al tientallen jaren bij de drogist verkocht als effectief middel om te stoppen met roken. Ik heb mijn eerste pakje in Bulgarije besteld, bij tabexkopen.com. 24 euro overgemaakt naar een bankrekening en levering na 3 - 4 weken. Het tweede pakje heb ik in NL via Roos besteld, via Facebook (Tabex Nederland - Roos). 19 euro overgemaakt en pakje de volgende dag (!) via de post ontvangen. Hetzelfde groene doosje met 100 pillen. In principe zou je aan één pakje genoeg hebben. 

Werking: Alleen de eerste dag was ik wat duizelig en misselijk. De bijwerkingen komen vaak in combinatie met roken voor. De werking is dezelfde als Champix (samenstelling is ook bijna identiek), alleen is de kuur korter, minder duur, zonder recept te verkrijgen en kent het minder bijwerkingen omdat het alleen natuurlijke stoffen bevat, in tegenstelling tot Champix.

De werkzame stof plakt op dezelfde manier aan deeltjes van je hersenen zoals nicotine dat doet. Dat maakt dat de ontwenning wat gemakkelijker verloopt. Je hoeft niet af te kicken van de pillen. In principe hoef je het maar één maand te slikken. Enkele dagen voor je stopdatum start je met slikken. Gedurende de maand bouw je het aantal pillen af. Ik slik voor de zekerheid nog even door (2 pillen per dag). Het bevalt me erg goed, ik heb het idee dat de ontwenning door Tabex soepeler verloopt en ik hoop door het verlengen van de kuur minder snel last te krijgen van neerslachtige gevoelens, wat ik eerder wel had na het stoppen met roken.

Wie volgt en wil over zijn ervaringen met Tabex vertellen?

Geplaatst door Wimsomnia op 25/05/2018 - 09:52

Lid sinds 07 apr 2018

6 maanden 6 dagen geleden gestopt met Tabex.

Je klikt bovenaan op "Account", in het volgende scherm staat er ergens rechtsboven "bewerken". Als je dat aanklikt kan je allerlei gegevens wijzigen, dus ook je stopdatum. Succes!

Geplaatst door Natascha Ramaut... (niet gecontroleerd) op 25/09/2018 - 17:12

Lid sinds

Goedemiddag,

Levert Roos nog steeds? Kan haar niet meer vinden op facebook

Geplaatst door Wimsomnia op 25/09/2018 - 22:57

Lid sinds 07 apr 2018

6 maanden 6 dagen geleden gestopt met Tabex.

De laatste keer heb ik hier besteld : http://www.tabex-benelux.eu/wat-is-tabex.html

Gewoon een mailtje sturen en je krijgt de prijzen en verzendingskosten.

Was toen goedkoper dan Roos en ook zeer snelle levering.

Geplaatst door Kiki58 op 25/09/2018 - 23:03

Lid sinds 11 mei 2018

6 maanden 1 week geleden gestopt met Tabex.

Roos is nu Monique volgens mij, ik heb bij haar ook 1 besteld later bij erik

Geplaatst door Dina op 26/09/2018 - 16:00

Lid sinds 26 mei 2009

1 maand 2 weken geleden gestopt met Tabex.

Ik heb ze besteld bij tabex-nederland.nl een dag later in de brievenbus!

Geplaatst door Luba (niet gecontroleerd) op 12/10/2018 - 22:10

Lid sinds

Ik heb er ook niet veel van gemerkt. Wel had de sigaret langzamerhand andere smaak. Zelf ben ik pas op de dag 9 helemaal gestopt. Toen was ik al helemaal zat van het roken en heb besloten om die vieze troep nooit meer aan te raken. Ik weet zeker dat Tabex daarmee en met ontwenningsverschijnselen heeft geholpen. Wel blijft motivatie inderdaad nr.1.

Geplaatst door susanna (niet gecontroleerd) op 28/10/2018 - 14:39

Lid sinds

Ik rook al 40 jaar, ben ooit vijf jaar gestopt met hulp van het boek van Allen Carr, ook nog eens 3 en half jaar gestopt met hulp van Champix . Laatst naar een avond cursus geweest ikstop.nl . Die laatste heeft niet geholpen.

Vorig jaar nog een poging ondernomen met behulp van Champix. De eerste keer dat ik Champix gebruikte had ik totaal geen klachten, geen bijwerkingen, niets . het stoppen ging moeiteloos. Vorig jaar echter heb ik ernstige depressieve klachten gekregen tijdens het gebruik van Champix. Vanaf dag 9 kon ik alleen nog maar huilen en ik liep zelfs met suicidale gedachten rond ;-( . Onmiddelijk gestopt met Champix (niet met roken helaas) ,en het heeft zeker nog 8 weken geduurd voor ik weer een beetje de oude was.

Nu ben ik gewezen op Tabex , een kennis gebruikt dit en hij is gestopt met roken , heeft geen bijwerkingen van het middel.

Ik wil dit graag gaan proberen, maar ben doodsbang voor weer heftige depressieve klachten.Ik slik al 25 jaar paroxetine vanwege depressiegevoeligheid en ben benieuwd naar ervaringen van mensen die ook anti depressiva gebruiken en zonder bijwerkingen dit middel gebruiken?

 

Geplaatst door Kiki58 op 28/10/2018 - 18:19

Lid sinds 11 mei 2018

6 maanden 1 week geleden gestopt met Tabex.

Ga dit wel doen met begeleiding,  paroxetine die je nu slikt is de grootste troep die er bestaat, mijn dochter van 20 kreeg het ook, een ware hel met afbouwen, goddank gelukt, snap niet dat artsen zulke middelen voorschrijven,  zijn wel meer anti depressie pillen, dus als je besluit om tabex te gebruiken doe dit met een stopl met roken coach, 

Reactie toevoegen

Pagina's