Tabex online kopen

Tabex wordt op niet zo heel erg veel plekken op het internet aangeboden. Dit komt omdat het in Nederland ondanks de grote populariteit nog niet een geregistreerd medicijn is. Om jullie te helpen in de zoektocht naar de beste webshop om dit middel te kopen kwamen wij uit bij Tabexshop.

Tabexshop haalt het medicijn rechtstreeks uit de fabriek in Bulgarije,namelijk Sophorma. De goedkoopste aanbieder momenteel is momenteel Sopharma, die het product verkoopt via deze link : TabexShop (Engels- en duitstalig). Met de code "nosmoke15" krijg je 15 % korting en ligt het pakketje binnen een aantal dagen thuis in de brievenbus.  

Let altijd erg goed op voordat je besluit Tabex te bestellen. Om goed geïnformeerd Tabex te gebruiken is het zeer verstandig de bijsluiter eerst goed te lezen. Ook is het zeer aan te raden eerst altijd de huisarts of specialist te raadplegen

Discussie over Tabex

Er is momenteel aardig wat discussie over de verkoop van Tabex. Dit komt vooral omdat de overheid er nog niet helemaal uit is of het nou een doktersrecept moet worden of niet. De IGZ heeft de verkoop door Nederlandse bedrijven tot nader order stil gelegd. Wel zijn er nog verschillende buitenlandse aanbieders, ook voor de Nederlandse consument.

Hopelijk komt er snel meer duidelijkheid vanuit de overheid. Wij horen op Ikstop veel positieve verhalen over dit middel, vooral op het forum over Tabex. Je kan daar ook terecht voor al je vragen over Tabex of om zelf ervaringen met anderen te delen. 

Wat we ook tegen kwamen is Tabex maar dan in een andere verpakking, volgens mij voor de Poolse markt. Op E-bay kwamen we het tegen maar daar is het duurder dan bij bovenstaande webshop. We hebben dit niet getest maar mochten jullie dat wel gedaan hebben dan horen we graag hoe de aanschaf en het gebruik is gegaan. Volgens ons gaat het om exact hetzelfde product, ook omdat het uit dezelfde fabriek in Bulgarije komt.

Heb jij ervaring of tips over deaanschaf van Tabex? Laat het weten in een reactie hieronder. 

Reacties

Geplaatst door Jose (niet gecontroleerd) op 26/09/2022 - 16:06

Lid sinds

Bij mij altijd wel aangekomen, maar je moet een paar weken geduld hebben........

Geplaatst door Annie gerritse (niet gecontroleerd) op 08/04/2022 - 18:03

Lid sinds

Ik ben gestopt met roken oktober 2021 maar soms krijg een terug val wil graag de medicijnen nog keer bestellen en wanneer krijg ik ze dan

Geplaatst door Joost Gerrits (niet gecontroleerd) op 17/09/2020 - 18:53

Lid sinds

Inmiddels een maand gestopt met Tabex. Echt dolblij dat ik zo makkelijk gestopt ben na 30 jaar roken

Geplaatst door Ken Het (niet gecontroleerd) op 25/08/2020 - 13:34

Lid sinds

Ik was een stevige rooker. Rookte 1 pakje per dag en in het weekend meer. Met behulp van Tabex ben ik nu bijna 4 maanden gestopt zonder problemen. De 1e keer met Champix, daarmee was ik ook gestopt maar heeft vele nare bijwerkingen. Voor mij is Tabex DE wonderpil. Dit is poging 4 en ik weet dat ik nu nooit meer ga roken. De eerste poging liet ik mij verleiden tot 1 sigaretje en de andere 2 waren niet serieus genoeg.  Hiervan geleerd te hebben weet ik dat ik nu definitief gestopt ben, fijn!

Ik wil iedereen die wilt stoppen met roken dit product aanraden. Ik had 2 pakjes besteld en 1 daarvan is nog over. Hiervan pak ik soms een pilletje als ik het weekend in ga met een drankje en een hapje en dit geeft mij prefentief en effectief ondersteuning.

Super goedkoop gestopt dus!

Geloof mij ajb, probeer het gewoon voor die paar tientjes, wel moet je er klaar voor zijn en de keuze hebben gemaakt tussen wel roken of niet roken.. Niet te roken dus..

Succes!

Geplaatst door Danielle van g (niet gecontroleerd) op 23/06/2020 - 21:38

Lid sinds

Niet bestellen via tabex-shop.com! Besteld maar nooit aangekomen!!!!! Lees ook trust pilot! Iedereen heeft deze ervaring! 

 

Geplaatst door Monique567 op 16/02/2017 - 09:29

Lid sinds 23 nov 2016

6 jaar 8 maanden geleden gestopt met Tabex.

Helemaar geweldig, ben nu bijna 6 weken gestopt en rookte 43 jaar stevig! Dit is ook voor de eerste keer dat ik stop. Heb niet echt veel moeite gehad tot nu toe, er zijn moeilijke momenten maar ik ben goed gemotiveerd dus die kan ik wel aan! Wel veel en realistisch dromen, heel veel uit verleden...zal er wel uit moeten allemaal....begin nou rustiger te slapen. Als ik dit eerder geweten had was ik veel eerder gestopt....Maar als......daar heb ik niks aan meer aan...Belangrijkste is dat ik van die rot sigaretten af ben en ik nooit meer zal roken...ook niet door mijn COPD 4g. Een fantastisch middel die Tabex, mijn huisarts schrijft het inmiddels ook voor aan patienten! 

Geplaatst door Briges (niet gecontroleerd) op 20/01/2017 - 13:35

Lid sinds

Gestopt met met behulp Tabex 25 September 2016.Nu 2017 nog steeds gestopt.Ik kan het iedereen die wil stoppen met roken aanbevelen,wonderen bestaan niet,maar Tabex wel.

Geplaatst door Johan vd B (niet gecontroleerd) op 26/12/2015 - 16:13

Lid sinds

Ik vind Tabex een fantastisch middel om te stopppen met roken. Zelf al 5,5 jaar geleden dmv Tabex gestopt, zonder problemen. Sindsdien veel rokers bekend gemaakt met dit middel.  Veel kennissen, collega's en vrienden zijn daarna ook gestopt met behulp van Tabex. Ik raad het iedereen aan!

Geplaatst door Smurfflinn op 19/06/2015 - 11:08

Lid sinds 19 jun 2015

Kreeg een keurige instructiemail met hoe en wat qua betaling. Direct overgemaakt en een week later de mail dat de bestelling verzonden was, en had het doosje weer een week later binnen. Dus al met al met 2,5 week had ik de pillen binnen.

Ben nu op dag 10 met de kuur, heb de eerste 5 dagen afgebouwd met roken, die word geadviseerd het hoeft dus niet volgens een schema ofzo. Dat leek mij makkelijker.

dag 1:  30 sigaretten (gewoon roken)

dag 2: 20 sigaretten, beetje last van keel

dag 3: 15 sigaretten, kreeg na het roken droge mond, vieze smaak moest echt drinken na het roken.

dag 4: 10 sigaretten, zelfde als dag 3 alleen begon de sigaret echt naar een verbrande papier lucht smaken.....

dag 5: 5 sigaretten, zelfde als dag 3 en 4 alleen proefde de sigaret als de laatste die je na een avond flink stappen en veel gerookt hebt. De laatste sigaret heb ik zelfs voor de helft weggegooid. Ojaa en kreeg echt last van keelpijn.

dag 6:  helemaal gestopt met roken. En achteraf kan ik zeggen dat dag 5 zwaarder was dan dag 6.

dag 7 t/m 10: Ik zit nu dan op 5 dagen rookvrij, en het gekke is, ik vind het heerlijk. Voel me prima geen bijwerkingen. Ik weet van eerdere stoppogingen dat ik erg realistisch ga dromen. Dus dat ik nu weer s'nachts een tweede leven heb in mijn dromen komt niet van de TABEX maar is een van mijn afkickverschijnselen.

De trekmomenten zijn er nog wel maar erg goed op te vangen en lang niet zo heftig als bij mijn vorige stoppogingen. Ik kon dan echt heel heftig reageren naar anderen, bijna leterlijk de haren uit mijn kop trekken om mezelf maar weer overtuigen dat het niet zo erg is om te roken. De gedachte aan een sigaret is wonderbaarlijk erg weinig. Als ik lekker bezig ben denk ik er geen seconde meer aan. Wel nog op de favorite gewoontemomenten, maar paar keer diep ademhalen en het gevoel is weg. En word ook steeds minder vaak en minder heftig.

Tabex is ook geen genezingspil maar een super goed werkend hulpmiddel. Ik ben echt super blij dat ik toch de stap genomen heb om het te "proberen" nu weet ik dat het echt meewerkt en raad ik het iedereen aan.

Ik hoop echt dat ik zo sterk ben om die ene sigaret nooit meer op te steken!!!

 

 

afbeelding van JosGestopt

Geplaatst door JosGestopt op 28/05/2015 - 17:19

Lid sinds 08 mei 2015

8 jaar 8 maanden geleden gestopt

Heb tweede zending besteld en gelukt nadat de site meerdere dagen vast bleef hangen. Verzendkosten zijn inderdaad zeer hoog maar bij bestelling van 3 doosjes betaal je ongeveer 18 Euro per doosje. Verder zijn de pillen in Maart 2015 geproduceerd dus nog bijna 2 jaar geldig.

Ik ben nu 4 weken gestopt met TABEX, werkt perfect.

AANRADER.

Reactie toevoegen