toch wel spannend

afbeelding van natje79

Geplaatst door natje79 op 30/12/2012 - 00:19

Lid sinds 30 dec 2012

8 jaar 9 maanden geleden gestopt

Hoi ik ben Nathalie 33 jr
Na al diverse keren gestopt te zijn wil ik het nogmaals proberen evt met behulp van nicotine vervangers of medicatie.
Mijn grootste angst en het klinkt misch stom maar ik wil dus niet aankomen toch hoop ik dat het me lukt met stoppen want ben het hartstikke beu.
Heb mezelf voorgenomen om bewust het geld wat ik aan sigaretten uitgeef apart te houden en daar mezelf mee te trakteren op iets leuks in de eerste maand en daarna doorsparen voor een nieuwe auto.
Ik hoop hier steun te vinden om door te zetten..

Daaaag Sigaret

afbeelding van Eetje

Geplaatst door Eetje op 30/12/2012 - 11:37

Lid sinds 02 aug 2012

10 jaar 4 maanden geleden gestopt

Hé de eerste goede stap heb je al gezet en dat is hier komen. Het klinkt stom maar het helpt echt.

 

Jouw angst is heel herkenbaar, die had ik namelijk ook. Je hoef echt niet aan te komen, je moet alleen de sigaret niet gaan vervangen door eten. Elke keer als je heel erg behoefte hebt ga je een stukje lopen, de trap op en af rennen, drink je een paar glazen water, gaat op een suikervrij snoepje sabbelen (ik had overal en altijd een doosje smint bij me). Op die manier hou je alles onder controle en dat voelt zooooooo goed.

Dus zet hem op, meld je ook aan bij de maandclub,, daar vind je mensen die n hetzelfde schuitje zitten en die elkaar ee doorheen trekken op de lastige momenten.

 

groetjes

afbeelding van Marion31

Geplaatst door Marion31 op 30/12/2012 - 19:47

Lid sinds 03 jan 2009

9 jaar 9 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoi Nathalie!!!

 

Welkom hier! 

Dat je aankomen als je grootste angst ziet, das mooi, want de meeste zijn doodsbang om die peuk los te laten. Zorg in het begin dat je wat extra vezels binnen krijgt, door wat meer vezelrijke groente en fruit te nuttigen. Je stofwisseling gaat echt langzamer, maar hersteld zich vanzelf na een maand of twee a drie. Wat extra beweging kan natuurlijk ook. 

 

Ik heb overigens makkelijk babbelen, want ik ben zo lui als het maar kan. Dus... ik sta weer vanaf overmorgen iedere dag op de crosstrainer. 

 

Maar weet je, Nathalie, tegenover die angst voor die extra kilo's.... weet je hoe lekker het voelt als je 's ochtends opstaat en weer het hebt volgehouden!!!! Weer een hele dag niet gerookt!!! Daar moet je je kick van pakken. Dat voelt zo goed!!! 

 

Ben je al gestopt of ga je stoppen?

 

We gaan je volgen. Je hebt hier de maandcluppies, dus als je gaat stoppen in januari of december... meldt je aan. Zal zo de linkjes doorsturen.

 

Succes meid!!!! 

 

 

afbeelding van Marion31

Geplaatst door Marion31 op 30/12/2012 - 19:49

Lid sinds 03 jan 2009

9 jaar 9 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

afbeelding van natje79

Geplaatst door natje79 op 07/01/2013 - 01:23

Lid sinds 30 dec 2012

8 jaar 9 maanden geleden gestopt

Hoi.

Nog 2 dagen en dan stop ik heb mezelf de datum 8januari gegeven
Wat is het toch een rot verslaving zou blij zijn als ik er echt vanaf kom
Zal eens gaan kijken op de maandclubs
Dankjewel

Groetjes en tot over een paar dagen
Zie er tegenop en heb er ook veel zin in om die sigaret weg tegooien
Oja ik heb de bank opdracht gegeven om wekelijks 50 euro naar me spaarrekening over te boeken, daarmee ruim afgerond want zit/zat op zo'n 46 euro per week dat ik de lucht in blaas zonde toch ?
As donderdag 10 januari laat ik zowiezo al een nieuwe tatoeage zetten ter ere van mijn overleden moeder die in dec 2011 overleed. Boven in de hemel zit nu een engeltje dat zegt Kom op meid je kunt dit en jahaa IK GA DIT GEWOON DOEN

Reactie toevoegen