Twee weken gestopt met roken

afbeelding van renevdheijden

Geplaatst door renevdheijden op 11/09/2012 - 09:25

Lid sinds 09 sep 2012

Vandaag is het twee weken geleden dat ik gestopt ben met roken. Twee weken geleden dacht ik eerst me fiets even pakken uit de schuur en dan snel ff roken en daarna naar school. Deze dag had behoorlijk fataal kunnen aflopen voor mij. Gelukkig zei me verstand van stop er nu mee voordat het te laat is en je eindigt zoals je vader. 

Er malen nog steeds allerlei rare spinsels iedere dag door me hoofd om toch weer te beginnen met roken, maar ik laat het nietzo ver komen. Maar ik hoop dat de momenten om te roken wel gaan minderen je voelt je toch enigzins wat opgefokter dan normaal en is voor de thuis situatie ook niet altijd plezierig. 

Verder ga ik meer dingen ruiken die ik al een geruime tijd niet meer kan herkennen volhouden dus!!

Geplaatst door Wilskracht-Help... op 13/09/2012 - 12:32

Lid sinds 31 aug 2012

Ik ben nu ook 2 weken gestopt en soms lijkt het inderdaad of het ruiken verbeterd. Verder kan ik nog weinig zeggen ervan. Het is niet zo dat ik extreme veranderingen merk eigenlijk. Extra energie en lucht???????? Nou juist niet eigenlijk. Meer eetlust en alles smaakt beter???????? Nee ook dat merk ik niet. Eet juist minder maar het smaakt mij net goed als altijd. Ach het zal wel aan mij liggen. Het is niet negatief bedoelt verder Maar meer wat ik wel of niet merk van het niet roken. En daar zit weinig verschil tot nu toe.

Reactie toevoegen