Vandaag gestopt!

afbeelding van RaisinGirl

Geplaatst door RaisinGirl op 01/10/2012 - 16:07

Lid sinds 01 okt 2012

10 jaar 5 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Een paar weken geleden was ik op vakantie. Ik had van te voren sigaretten gekocht, want in Frankrijk zijn de sigaretten duurder én staan er tegenwoordig plaatjes op waar ik geen zin in had. Ik had 8 pakjes ingekocht voor 15 dagen vakantie, wat eigenlijk voldoende had moeten zijn. Maar door de relaxte vakantie rookte ik wat meer en op de helft van de tweede week werd ik onrustig over of ik wel genoeg sigaretten bij me had om het te redden tot ik weer in Nederland zou zijn. 

Dat was de druppel. Al een tijdje irriteerde ik me aan het verslaafd zijn, mijn stinkende haren en het kuchje. Ik word volgend jaar 30, ben gezond en wil dat graag zo houden. Omdat ik dingen nooit impulsief doe, heb ik in de vakantie (zo'n drie weken geleden) dat ik op 1 oktober zou stoppen. En bij deze dus. Tot nu toe valt het me best mee, waardoor ik denk dat het helemaal niet zo erg zou zijn als ik er nog eentje zou roken. En bij die gedachte ging er een grote alarmbel af waardoor ik me hier maar even aan meldt. ;-) Hopelijk is dit forum een steuntje in de rug!

afbeelding van Draakje

Geplaatst door Draakje op 01/10/2012 - 16:25

Lid sinds 06 sep 2012

7 jaar 9 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Welkom Raisingirl,

Goed dat je de beslissing hebt gemaakt om te stoppen en ook dat je je hier aanmeldt. De verslaving probeert blijkbaar in alle hoekjes te kruipen, want de gedachte dat je er best nog eentje kan roken... die moet je uiteraard weerstaan. Want ook eentje is blijven roken, en juist wil je daar vanaf! Hopelijk vind je hier steun op de momenten dat je het nodig hebt. Heel veel succes gewenst!

afbeelding van RaisinGirl

Geplaatst door RaisinGirl op 01/10/2012 - 22:52

Lid sinds 01 okt 2012

10 jaar 5 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Dank je wel Draakje.

Reactie toevoegen