Voorstellen

Geplaatst door NikHeemskerk op 03/06/2019 - 15:39

Lid sinds 03 jun 2019

Hallo Ik ben Nik Heemskerk. Ik ben pas afgestudeerd van de HKU afdeling illustratie. Het uitgangspunt van mijn eindexamenproject is:"Waarom beginnen mensen met roken en hoe is roken zo populair geworden?" Ik verzamelde de leukste bizarre feiten en voorzag die van even bevreemdende illustraties, collages, stripjes. Dit alles is mooi verweven doorheen het stripverhaal over Oom Rob en zijn neefje Nik. Nik zegt dat roken slecht is voor de gezondheid, oom Rob beweert dat dat nonsens is: roken is cool en brengt alleen maar goeie dingen met zich mee! En oom Rob kan het weten, hij schreef er immers een boek over, Going Up in Smoke, Uncle Rob’s historically accurate chronology of smoking, dat hij graag wil delen met de wereld.

Het boek oordeelt niet en is zowel leuk voor rokers als niet rokers om te lezen. Het promoot het roken niet maar laat je op een vrolijke manier inzien hoe absurd de gewoonte is. Het kan dienen als een vrolijke hint. 

We willen dit boek met behulp van crowdfunding financieren. Hopelijk willen jullie dit project ondersteunen. Voor meer informatie zie onderstaande link.

http://https://www.voordekunst.nl/projecten/9031-going-up-in-smoke

 

 

Reactie toevoegen