Voorstellen

Geplaatst door Woody op 03/11/2017 - 16:02

Lid sinds 03 nov 2017

Hallo allemaal, 

Ik ben Anne, 30 jaar en nu een  week gestopt met roken.

Ik kwam hier op het forum terecht doordat ik een moeilijk moment had. Daarom heb ik me maar aangemeld, het is wel fijn om met lotgenoten te praten. Zijn jullie veel aangekomen? Daar ben ik dan wel bang voor eigenlijk. Ik probeer er wel op te letten. Hebben jullie nog tips? 

Groetjes, Anne 

afbeelding van musti

Geplaatst door musti op 03/11/2017 - 16:50

Lid sinds 04 aug 2017

3 jaar 3 weken geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoi Anne welkom hier!! Al n week gestopt jij kan trots zijn op jezelf. Het kan zeker helpen om hier op het forum te zijn! Ervaringen delen, steun krijgen als t ff moeilijk gaat,tips en info lezen...
Als je zin hebt, praat dan mee in de masndclub van november. Daar babbelen verse stoppers waarin je jezelf kan herkennen.
Veel succes,en zet hem op. Het leven is veel leuker als niet_roker :-)
Wat betreft aankomen....ja helaas is dat wel n dingetje. Een paar kilo moet je wel voor lief nemen denk ik, omdat je metabolisme nu eenmaal wat langzamer loopt zonder peuk. Maar meer dan n paar hoeft het niet te zijn. Probeer meer te bewegen (je conditie wordt toch beter na het stoppen). En ga niet teveel snaaien. Denk bij jezelf: ik heb geen vervanging nodig voor n sigaret dus ook geen snack. Ik weet dat dat makkelijker gezegd is dan gedaan hoor haha. Ik heb er zelf ook 4 kilo aangegeten in de eerste 6 weken, alles smaakt ook veel lekkerder. Maar die zijn er inmiddels weer af ook dus niet bang zijn daarvoor. Het belangrijkste nu is om die rookverslaving te verslaan,en als je daarbij een beetje moet verwennen met wat lekkers nou doe dat maar gewoon! Lief zijn voor je zelf nu hoor dat verdien je en maakt het makkelijker. En....n paar kilo meer is altijd nog veel gezonder dan roken;-)

PS bij je account kun je je stopdatum invoeren, werkt motiverend vind ik,als je dat aantal gestopte dagen ziet toenemen.

afbeelding van Vivian

Geplaatst door Mysc op 04/11/2017 - 10:21

Lid sinds 31 okt 2017

2 jaar 10 maanden geleden gestopt met Tabex.

Hai Anne!

Welkom op het forum! Aankomen is idd een dingetje (zoals Musti dat heel mooi zegt angel) maar daar kun je op inspelen, want uiteindelijk krijg je meer longinhoud en meer energie waardoor je meer in beweging kan komen. 

Mocht je zin hebben in een maandclubje dan is November echt een leuke club (devil-wij van wc-eend..)

Reactie toevoegen