Wat mij helpt

Geplaatst door nicono op 13/01/2015 - 14:10

Lid sinds 09 jan 2015

4 jaar 10 maanden geleden gestopt

Ik ben op dit moment nog niet heel erg lang gestopt met roken, maar ik merk dat bij mij de grootste valkuil is als ik te veel tijd heb. Soms heb ik niet eens persé de behoefte een sigaret te nemen maar omdat ik er de tijd voor heb en er daardoor aan ga denken doe ik het toch.

Ik ben me daarom op iets gaan storten wat ik al heel lang wilde doen, een website bouwen! Doordat ik dit leuk en interessant vind kan ik mezelf er helemaal in verliezen. Dus mijn tip, is er iets dat je al een hele tijd wilde doen, maar kwam het er niet van, doe het! Dan is het meteen 2 vliegen in 1 klap! Stoppen met roken en je op iets leuks storten!

 

Geplaatst door Yvondv op 13/01/2015 - 15:30

Lid sinds 01 feb 2014

5 jaar 9 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hai Nicono, 

Welkom en een goed besluit om te stoppen!

Leuk dat een website maken jou doel word, als er wat leuks te zien is, plak dan een link, kunnen we meegluren!

Succes met beide!

Geplaatst door nicono op 14/01/2015 - 12:14

Lid sinds 09 jan 2015

4 jaar 10 maanden geleden gestopt

Bedankt! Ga ik zeker doen, maar zover is het nog niet helaas..

Geplaatst door nicono op 02/02/2015 - 09:52

Lid sinds 09 jan 2015

4 jaar 10 maanden geleden gestopt

Voor de geïnteresseerde trouwens, mijn site is nog ‘in de make’ maar ik kan wel al de link geven van waar ik dat doe, het heet sitebuilder https://www.strato.nl/sitebuilder/

Misschien heeft iemand er hier ook wel wat aan. Het is namelijk echt heel erg leuk om te doen. Vooral als je een leuk idee hebt of als je bezig bent met een eigen bedrijfje (dat is zo in mijn geval). Ik verlies mezelf erin en daardoor gaat de tijd super snel en de nijgingen te roken zijn er daardoor minder!

Ik betrap mezelf er wel op dat ik vaak lekkere snacks naast me heb staan, om in mn pauzes toch nog bezig te zijn, toch een soort van vervanging zoeken denk ik. Ik probeer dit te minderen want ik wil niet ineens kilo’s aankomen.

Ik weet niet of jullie er iets aan hebben, kijk maar, maar tot nu toe werkt dit heel goed voor mij.

Reactie toevoegen