weer opnieuw gestopt

afbeelding van dhyana

Geplaatst door dhyana op 02/11/2017 - 16:09

Lid sinds 21 mrt 2013

4 jaar 4 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Hallo allemaal,

Tot mijn verbazing zag ik dat ik nog een account had op ikstop. Vier jaar geleden had ik een poging gedaan met behulp van Champix, maar ik moest daarmee stoppen vanwege stemmingsveranderingen. Roken kwam daarna weer snel op gang.

Ik ben een vrouw van 54 jaar. Rookte sinds mijn 14de. Werkelijk verslaafd vanaf mijn 16 / 17 jaar. Ik rookte een pakje per dag. 

Nu ben ik 24 oktober gestopt met behulp van nicotinepleisters en tevens zuigtabletten ( voor de heftige momenten, meer dagen niet dan wel gebruikt tot nu toe ), en verder zit ik in een groepstraining. Het is vandaag dag 9. Ondanks de lastige momenten zo nu en dan voel ik me vaak blij en happy dat ik deze stap heb gezet.

 

afbeelding van musti

Geplaatst door musti op 02/11/2017 - 16:54

Lid sinds 04 aug 2017

6 jaar 1 maand geleden gestopt met Cold Turkey.

Hai Dhyana,

Nou ja, welkom terug hier dan maar haha. Goed dat je het weer aangedurfd hebt om de stopstap opnieuw te maken. Zonde dat je de vorige keer last kreeg van de Champix, ik hoop dat de pleisters je beter af gaan. Maar...natuurlijk moet echt eigenlijk gewoon in je koppie goed zitten. Als je van binnen niet gemotiveerd genoeg bent of onbewust het roken nog lekker denkt te vinden, of ze eigenschhappen toedicht die ze niet hebben (je weet wel, ze helpen ontspannen, concentreren, focussen etc blush) dan helpt geen enkel hulpmiddel volgens mij. Dat je je nu blij en happy voelt klinkt heel goed, hou dat vast dan gaat het je zeker lukken om die rottige verslaving nu echt te verslaan laugh

Veel succes!

afbeelding van Vivian

Geplaatst door Mysc op 03/11/2017 - 11:04

Lid sinds 31 okt 2017

3 jaar 2 weken geleden gestopt met Cold Turkey.

Hai Dhyana!! Welkom terug! Dag 10 vandaag!! Hoe gaat het met je? 
Mocht je het gezellig vinden om je bij een maandclub aan te sluiten kan ik (ondanks dat je in okt gestopt bent) de November maand aanraden!
Okay beetje eigenbelang natuurlijk want er zit er in mijn uppie haha (tenzij de niet geregistreerde persoon terug komt, wat ik heel leuk zou vinden natuurlijk). 
Mocht je een moeilijk-ik-trek-het-nu-echt-niet-meer moment hebben trek dan aan
de (forum)bel 

Heel veel succes!!
 

afbeelding van dhyana

Geplaatst door dhyana op 04/11/2017 - 12:02

Lid sinds 21 mrt 2013

4 jaar 4 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Hi Mysc! Ik zal me ook toevoegen aan de novembermaand laugh Is niet leuk in je uppie daar te zijn en ik ben laat in oktober gestopt dus cheeky

Inmiddels is het dag 11 alweer. Ondanks de wat mindere momenten van hangerigheid toch zeker ook momenten van trots zijn en een WAUW -  Ik voel me happy!!

En gaat richting dag 4! Hoe gaat het met je?

Supergoed! Keep on going! You can quit yes

afbeelding van Vivian

Geplaatst door Mysc op 06/11/2017 - 22:20

Lid sinds 31 okt 2017

3 jaar 2 weken geleden gestopt met Cold Turkey.

Ja onwijs goed!! Even een weekendje crisis maar dat mag de stoppret helemaal niet drukken! Ik zie je in de Novemberclub!! Gezellig!

Reactie toevoegen