Wondermiddag of ????

Geplaatst door Gerrie50 op 05/04/2013 - 18:41

Lid sinds 17 Mar 2013

Beste lezers alhier,

morgen is het een week geleden dat ik gestopt ben met roken en ik ben er al best trots op hoor. Al is het dan met behulp van het medicijn Champix. Waarvan ik verleden week vrijdagavond nog dacht bij mijn laatste sigaretje, doen die meds nou echt wat ze beloven?

Maar dat doen ze dus, ze geven je een behoorlijk ondersteuning in het niet roken, en er ook niet naar talen. Niet het eerste ochtendsigaretje, of het koffiepeukje, of het na het eten sigaretje. Niets van dit alles bij mij te herkennen.

Gelukkig grijp ik ook niet volop naar de koek, snoep of chips pot, dus ik hoop dat de komende kilo's ook gaan mee vallen.

Sjonge wat ben ik blij met dit middel Champix, in vergelijking met eerdere stoppogingen aan de hand van acupunctuur, pleisters, kauwgom oid is dit een appeltje / eitje.

Ik hoop ook op dagen dat het even tegen zit.

Groetjes Gerrie.

afbeelding van Lia 1960

Geplaatst door Liahans op 06/04/2013 - 18:55

Lid sinds 04 nov 2010

Hoi Gerrie,

vandaag is het mijn 5e dag dat ik ben gestopt met roken. Ik merkte helemaal niets van de Champix in het begin alleen wat misselijk toen ik het innam zonder voedsel. De sigaretten waren nog precies hetzelfde en omdat ik straks ging stoppen rookte ik er meer dan normaal. (Nu kan het nog?)Ik heb bijna 40 jaar gerookt, pakje per dag dus kun je nagaan? Ik heb 2 weken geslikt voordat ik ben gestopt met roken en..............ik heb er geen trek in, ik denk er weinig aan etc etc????

Het maakt mij wantrouwig, zo gemakkelijk kan het toch niet zijn na de vorige stoppogingen??? Een verstokte roker die nu opeens "zomaar" niet rookt, na 40 jaar? Ik duim dat het zo blijft, negeer de berichten over en van mensen die na 4 weken slikken opeens enge bijverschijnselen kregen of toen ze stopten met Champix depressief werden en psychische klachten kregen etc. Het is medicatie en zal op elk mens anders werken, sommige hebben mazzel, anderen niet. Laten we hopen dat het voor ons het wondermiddel is waarmee we kunnen stoppen met roken! Succes en fijn weekend!

Gr. Lia

Reactie toevoegen