Ervaringen met Detabaq

Hieronder de ervaring van anderen met het gebruik van Detabaq als middel om van het roken af te komen. Help je zelf ervaring met Detabaq, we zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Lees meer over Detabaq als middel tegen roken of  bestel Vitamust Detabaq makkelijk online (goedkoper dan bij de apotheek).

 

Reacties

Geplaatst door Rookster (niet gecontroleerd) op 25/04/2016 - 12:20

Lid sinds

Naar aanleiding van jouw post beiden vergeleken.

Er zit inderdaad EXACT hetzelfde in.

Dank voor de tip van verstokte roker

Geplaatst door Rookster (niet gecontroleerd) op 25/04/2016 - 12:20

Lid sinds

Naar aanleiding van jouw post beiden vergeleken.

Er zit inderdaad EXACT hetzelfde in.

Dank voor de tip van verstokte roker

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 04/08/2014 - 13:50

Lid sinds

hoi allemaal, 

 

ik ben 2 jaar geleden gestopt met het gebruik van detabaq, ben nog steeds gestopt.

maar ik had in mijn hoofd ook echt van de eerste 2 dagen zijn het moeilijkst, daarna de 2 eerste weken zijn nog moeilijk en dan in 2 maanden denken en dan volhouden, het moeilijkst is als je na een lange tijd ineens in een stuatie terecht komt waar je nog niet zonder te roken doorheen bent geweest, eenmaal er doorheen kun je een 2e keer de situatie alweer veel beter aan.

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 01/04/2014 - 13:26

Lid sinds

Detabaq en Energie Booster van Vitamust zijn exact hetzelfde product met dezelfde ingrediënten (ook zelfde hoeveelheden). Zit alleen ander etiket op.

Natuurlijk betaal je voor Detabaq bijna €20,- meer.

Geplaatst door jaantje71 op 03/05/2012 - 09:12

Lid sinds 23 apr 2012

Al met de 2e dag bezig,

detabac is een capsule die je bij de maaltijd in neemt en de andere 3 bij moeilijke momenten 

t.n.t géén bijzonders gevoeld o.i.d. . wel  felgele urine door de grote hoeveelheid vitaminen denk ik en ik drink toch zeker ruim 2 1/2 liter water en groene thee.

het enige "probleem"is nu dat  ik  last heb met  m'n darmen , kan slecht naar de wc,  vroeger natuurlijk geen probleem met koffie en een peuk maar nu zit het vast.

ben nu wel wat rustiger gelukkig, want gister was ik echt niet te harden,

slaap met tussenposes en zweet veel, maar dit hoort erbij zeggen ze

Geplaatst door schoorsteenpijp op 24/04/2012 - 19:51

Lid sinds 18 Mar 2012

Welkom Jaantje

 

Ik denk dat samen met mij veel mensen voor je gaan duimen,, veel water drinken, bezig zijn, fruit eten, zo maar van die dingen die je helpen, net als veel mensen op deze site en forum.

 

Elke dag is er een, na 2 weken voel je al wat verbetering...wedden??

Kom op flink beginnen en taai volhouden

 

gr Schoorsteenpijp  ( Jan)

Geplaatst door jaantje71 op 23/04/2012 - 20:59

Lid sinds 23 apr 2012

Morgen word de Detabaq bezorgd en ga beginnen 

Zie erg tegen de ontwenningsverschijnselen op maar GA ERVOOR

Reactie toevoegen