Detabaq

Detabaq is een geheel natuurlijk preparaat en bevat in tegenstelling tot medicijnen, nicotinepleisters en nicotinekauwgom geen schadelijke stoffen. Het bevat kruidenextracten en natuurlijke vitaminen, die nicotineresten in het lichaam verwijderen, de lichamelijke en geestelijke behoefte aan nicotine onderdrukken en onthoudingsverschijnselen tegen gaan.

Detabaq zorgt dat nicotineresten in het lichaam snel worden afgebroken. Het vermindert de behoefte aan nicotine en helpt tevens bij het onderdrukken van onthoudingsverschijnselen zoals nervositeit en hongergevoel. Door de rijke samenstelling van Detabaq voelt u zich fit en energiek en verdwijnt de behoefte om te roken. Detabaq geeft geen bijwerkingen. Uit gebruikersonderzoek blijkt dat de kans dat u succesvol stopt met Detabaq drie keer zo hoog is als zonder hulpmiddel.

Begin de kuur een week voordat u wilt stoppen met roken. Neem twee capsules per dag met water in, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Zodra u bent gestopt kunt u dagelijks tot vijf capsules innemen met water. Kies bij voorkeur twee vaste momenten en reserveer de overige drie voor 'moeilijke' momenten. Al naar gelang uw situatie kunt u na drie tot zes weken het gebruik van Detabaq staken en volledig op eigen kracht als niet-roker doorgaan.

De kosten van Detabaq zijn relatief laag. Een verpakking met 90 capsules kost 49,00 euro. Doorgaans is één kuur voldoende om definitief te stoppen met roken. Desgewenst kan een vervolgkuur worden genomen. De kosten per dag bedragen ongeveer 1 euro per dag.

Reactie toevoegen