Ervaringen met nicotinekauwgom

Lees hieronder de ervaringen van anderen die gestopt zijn met hulp van nicotinekauwgom.  Heb jij ervaring met het gebruik van pleisters? Schrijf ze op en deel het met anderen op deze website. Wil je meer weten over deze stopmethode, kijk dan op de pagina over nicotinekaugom.

Reacties

Geplaatst door verena (niet gecontroleerd) op 03/11/2020 - 15:49

Lid sinds

Nodig stoppen dusssss! Is goed voor jullie beiden en de portemonnee. Prioriteiten ook: opbouw en welzijn of neergang en criminaliteit...???

Geplaatst door verena (niet gecontroleerd) op 03/11/2020 - 15:44

Lid sinds

en gaan breien of haken. Dat gaat niet samen met roken. Ben nu bijna 1 jaar cold turkey ervan af na ruim 30 jaar! Houdt moed!!!

 

Geplaatst door Verena (niet gecontroleerd) op 03/11/2020 - 15:27

Lid sinds

Het gaat je lukken!!! Ik ben op 6 november een jaar VRIJ!!!!

Geplaatst door wim bredewoud (niet gecontroleerd) op 02/01/2020 - 16:47

Lid sinds

Kauwgom eten is ook niet erg aan te raden.

 

Geplaatst door HildeV (niet gecontroleerd) op 04/05/2019 - 11:05

Lid sinds

Beste Guido,

Het is al even geleden dat je dit hebt gepost, maar ik wil je graag bedanken voor de uitgebreide uitleg over hoe jij bent gestopt. Het heeft me namelijk geholpen om definitief te stoppen met roken na 42 jaar !!!!

De psychologische 'truc' om shaggies te 'vervangen' door nicotinekauwgom was voor mij hét middel om te stoppen. Het idee dat ik de sigaretten niet hoefde te missen maar gewoon zou 'vervangen' heeft me geweldig geholpen.

Verder heb ik ook jouw andere tips gevolgd, zoals alle rookgerief vanaf dag 1 in de vuilnisbak kieperen. Ook belangrijk was jouw advies om de nicotinekauwgom correct te gebruiken zoals op de bijsluiter staat. Erg belangrijk. Want dan krijg je hetzelfde effect als bij een sigaret. Ik heb jouw tekst elke dag gelezen en dat gaf me enorm veel moed. 

Ik ben gestopt op 23 april. Het is nu 4 mei, dus dat is nog niet zo lang, maar ik ben echt definitief van die vreselijke tiran vanaf. Ik ben supergelukkig, ik ben het rookvrije leven al helemaal gewend en ik neem nog maximum 4 gummetjes van 2 mg per dag.

Dus, nogmaals Guido, heel heel heel hartelijk bedankt omdat je de moeite hebt gedaan om jou rookstop zou uitgebreid te beschrijven!

Groeten,

Hilde

Geplaatst door defreul (niet gecontroleerd) op 17/12/2018 - 12:37

Lid sinds

"het is crimineel..." Zeker!  Vrijgeven op schoolpleinen dát is het!  

Geplaatst door Johannis (niet gecontroleerd) op 21/09/2018 - 17:35

Lid sinds

Ik ben ervan overtuigd dat nicorineverslaving erfelijk is. Zowel mijn vader als mijn grootvader zijn aan longkanker gestorven. Ik heb zelf denk ik onderhand voor dat Nicorette jacht betaald en als ik het niet heb rook ik. Ik woon ergens waar het niet te koop is. Ook zyban geprobeerd. Zat ik met een stok achter mijn hond aan. Crazy. Mijn zoon woont in Australia en daar kost een pakje van 20 nu 34 dollar. Die jongen heeft geen geld om eten te kopen. Het is crimineel om verslavende troep zo duur te verkopen. Allemaal business. Daar gaat het om.

 

 

Geplaatst door Leli (niet gecontroleerd) op 23/05/2018 - 12:41

Lid sinds

Ben ik volledig mee eens!!

Geplaatst door Guido (niet gecontroleerd) op 21/05/2018 - 10:14

Lid sinds

Hoi Joe,

Ik ben tot vandaag de dag nog steeds nicotinevrij.

Ik heb sinds 22 Januari, 2018 geen sigaret meer aangeraakt, en sinds ik 6 Maart, 2018 gestopt ben met nicotinekauwgom is het maar 1x voorgekomen ( op dat moment een stressvolle situatie ) dat ik een kauwgompje heb genomen. Na 5 minuten heb ik dat kauwgompje uitgespuugd omdat ik het echt stom vond van mijzelf om nicotine nodig te hebben in een stressvolle situatie. 

Af en toe en zo nu en dan denk ik wel........een sigaretje zou wel lekker zijn, maar dit is dan echt een momentopname, op het moment dat ik dit denk denk ik ook weer.......laat maar zo nodig hoeft het niet. Eigenlijk ( op dat ene kauwgompje na ) ben ik dus sinds 6 Maart, 2018 nicotinevrij !

En tsja.................de normale kauwgom die eet ik nog elke dag. Het eten van normale kauwgom wordt minder maar ik ben echt in staat geweest om mijn hersenen bewust voor de gek te houden door de nicotinekauwgom te vervangen door normale kauwgom. Erg vaag maar het heeft gewerkt :-)

Succes en mocht je nog vragen hebben feel free to ask !

 

Ciao, Guido

Geplaatst door Joe (niet gecontroleerd) op 20/05/2018 - 12:21

Lid sinds

Guido !

hoe ist afgelopen?  het is nu 20 -5 2018, ben je inmiddels nicotine vrij? en kauw je nog normale kauwgum ?

groet!!

Reactie toevoegen