Nicorette inhaler

Een Nicorette inhaler om te stoppen met roken is één van de hulpmiddelen om het stoppen eenvoudiger te maken De Nicorette inhaler vervangt als het ware de sigaret, omdat de beweging van de hand naar de mond gekopieerd wordt, maar dan zonder het daadwerkelijk roken van een sigaret. Om de overgang naar het volledig stoppen met roken minder stressvol te laten verlopen, is het mogelijk om het roken van sigaretten en het gebruik van de Nicorette inhaler met elkaar af te wisselen.

Werking Nicorette inhaler

De Nicorette inhaler heeft de vorm en lengte van een half opgerookte sigaret. In het mondstuk van de inhaler kan vulling met nicotine worden aangebracht, waarna er via het mondstuk geïnhaleerd kan worden op dezelfde wijze als de rook van een sigaret geïnhaleerd zou worden. Er zal meteen een therapeutische hoeveelheid nicotine worden vrijgegeven, waardoor het gemis van een echte sigaret weggenomen worden. Een nicotinevulling kan maximaal twintig minuten zonder onderbreking worden gebruikt.

Frequentie van gebruik

Het wordt aanbevolen om de Nicorette inhaler om te stoppen met roken eerst gedurende een periode van twaalf weken te gebruiken. Dagelijks kunnen er dan vier tot twaalf vullingen met nicotine gebruikt worden. De dosis kan in de loop der weken daarna van week twaalf tot week twintig verminderd worden. Het gebruik van een nicotinevulling kan over drie uren verspreid worden, waarbij er vier keer vijf minuten van de Nicorette inhaler gebruik wordt gemaakt of tien keer twee minuten.

Hand-mond ritueel

De Nicorette inhaler om te stoppen met roken is vooral geschikt voor mensen, die sterk hechten aan het hand-mond ritueel, zoals bij het roken van een sigaret het geval is. Doordat er een therapeutische hoeveelheid nicotine wordt afgegeven bij het gebruiken van de Nicorette inhaler, mag duidelijk zijn dat de ontwenningsverschijnselen bij het stoppen met roken tot het minimum beperkt worden. De inhaler zorgt voor een regelmatige en geleidelijke afbouw van nicotine over een totale periode van twintig weken. Stoppen met roken door gebruik te maken van de Nicorette inhaler biedt uitkomst als het niet lukt om zonder hulpmiddelen van het roken af te komen.

Lees ervaringen van anderen of deel je eigen ervaringen met de inhaler van Nicorette of bestel de Nicorette inhaler online tegen vaste lage prijs.

Reacties

Geplaatst door Geld Klopperij (niet gecontroleerd) op 07/10/2016 - 09:13

Lid sinds

Geld kloppen over de rug van mensen die wanhopig zijn. A-sociaal!

Reactie toevoegen