Hypnose

Stoppen met roken door gebruik te maken van hypnose is een van de methoden, die door een steeds breder publiek wordt gevolgd en ook zeer effectief kan zijn. Bij het stoppen door hypnose, zal de therapeut een veranderde staat van bewustzijn realiseren die ook wel trance wordt genoemd. In hypnose zul je een verbeterde concentratie merken, maar tegelijkertijd zeer ontspannen zijn.

Stoppen met roken door hypnose

Bij het stoppen met roken door hypnose toe te passen, zal de hypnotiseur tijdens de hypnose bekrachtigende suggesties geven ten aanzien van het stoppen met roken. Door de ontspannende staat, worden deze suggesties door het onderbewustzijn gemakkelijker opgenomen en dat maakt deze methode efficiënt. Door voor deze methode te kiezen, zal het probleem bij de kern worden aangepakt.

Je kunt van de behandeling stoppen door hypnose dan ook verwachten binnen enkele sessies compleet van het roken af te zijn. Het voordeel van deze methode is, dat je geen last zult hebben van vervelende bijwerkingen of van ontwenningsverschijnselen.

Werkwijze stoppen door hypnose

Voor het stoppen met roken door gebruik te maken van hypnotherapie worden er over het algemeen enkele sessies gepland. Een hypnotheraie sessie neemt ongeveer 45 minuten tot een uur tijd in beslag. De eerste sessie zal beginnen met een gesprek, waarin het rookgedrag wordt besproken, waarna de behandeling kan beginnen. Je zult merken dat je na de eerste sessie al minder zin krijgt in roken en na de laatste sessie kun je voorgoed van de sigaretten verlost zijn. Je kunt de slagingskans om te stoppen met roken door hypnose zelf vergroten door de aanwijzingen van de hypnotiseur zo nauwkeurig mogelijk op te volgen. Voor het vergroten van de slagingskans is het belangrijk dat je als het ware overgeeft aan de suggesties van de hypnotiseur en aanvaardt wat er gebeurt. De kosten van stoppen met roken door hypnose variëren per hypnotherapeut en is onder meer afhankelijk van het feit of de hypnotherapeut aangesloten is bij een beroepsvereniging, waardoor ook de zorgverzekering (een gedeelte van) de kosten mogelijk vergoedt.

Lees of schrijf hieronder ervaringen met hypnose als methode om te stoppen met roken.

Reacties

Geplaatst door Rob Kuijpers (niet gecontroleerd) op 29/05/2017 - 18:43

Lid sinds

In België zit in Aarschot een hele goede hypnotherapeut en hij heet toevallig ook Rob.

Als je even googled dan vindt je hem beslist.

Heel veel succes en doe Rob maar de groeten

Groetjes

Rob Kuijpers

Venlo

 

 

Geplaatst door hilde vanhoutteghem (niet gecontroleerd) op 29/05/2017 - 10:41

Lid sinds

Hebben jullie ook namen/tel. nrs van ernstige hypnotherapeuten/praktijken hypnotherapie in België ?

 

Geplaatst door Terra (niet gecontroleerd) op 27/03/2017 - 23:07

Lid sinds

Ik ben eindelijk geen roker meer. Dankzij de hypinose via Hypinotherapie. Ik vind het nog steeds ongelooflijk! Na slechts één sessie ben EINDELIJK geen roker meer! Het werkt ECHT!

Geplaatst door Dani op 24/03/2017 - 15:37

Lid sinds 01 jun 2011

Ik heb ook gestopt met roken met hypinose. 100% effectief!  Ongelooflijk! Ik ben echt zooooo blij! Ik ben geen roker meer! :D

Geplaatst door Rob Kuijpers (niet gecontroleerd) op 16/01/2017 - 15:25

Lid sinds

Hallo allemaal,

Er is een vereniging voor hypnotherapeuten in Nederland en wel de HVNL. De hierbij aangesloten therapueten zijn door het IHR gecertificeerd en hebben ook een klacht en tuchtrecht. Allemaal deze therapeuten passen directe hypnose toe. Dit wil zeggen dat je dieper in hypnose gaat en de therapeut direct jouw onderbewustzijn commando's geeft. Dit is een snellere en effectievere manier waarbij je vaak maar 1 - 2 sessies nodig hebt.

Kijk op de website van het HVNL voor een therapeut bij jou inde buurt.

Groetjes en succes met het stoppen

Rob Kuijpers,

Venlo/Roermond/Geleen/Maastricht/Nijmegen

Geplaatst door Delano Hormes (niet gecontroleerd) op 13/01/2017 - 12:05

Lid sinds

Hallo, ik wil graag stoppen met roken. Heb jij een nummer voor mij waarop ik je kan bereiken. 

Groeten Delano Hormes

Geplaatst door svbenschop (niet gecontroleerd) op 10/11/2016 - 22:41

Lid sinds

Zou zo graag willen stoppen Nog nooit geprobeerd onder hypnose. Waar zitten jullie precies en hebben jullie ook site waar ik nog meer informatie kan na lezen

Geplaatst door Praktijk laat m... (niet gecontroleerd) op 02/11/2016 - 16:20

Lid sinds

Wij hebben een hypnose praktijk.
Wij helpen mensen van het roken met behulp van hypnose.
Wij vragen 75 euro voor een hypnose sessie.
Stoppen met roken betaat uit 1 hypnose sessie
Wij geven een niet goed geld garantie.
Dus ben jij niet van het roken krijg je je geld terug
Wij staan 100 % achter ons product

[link verwijderd]
 

 

Geplaatst door Danya (niet gecontroleerd) op 13/09/2016 - 14:23

Lid sinds

Hoi..

Als je niet lekker in je vel zit en je niet over geeft aan hypnose kan het zijn dat het niet helpt. Je kunt nooit suïcidaal worden van hypnose of depressief. Dit omdat de hypnotiseur je nooit dat soort affirmaties zal geven. Die zijn alleen .aar positief. Wel kan het zijn dat het jou niet geholpen heeft maar dan heeft het suïcidale al wel in jezelf gezeten en komt daar niet vandaan. Ik heb hypnose gehad en ben van mijn paniekaanvallen af en voel me sterker dan ooit. Dit a 1 sessie. :)

afbeelding van Tientje31

Geplaatst door Tientje31 op 26/01/2016 - 19:57

Lid sinds 27 jul 2010

8 jaar 7 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Sorry hoor maa ik was echt geen 2000 euro per jaa kwijt aan roken want ik gaf 30 euro per maand uit! dus zeg max 400 euro per jaar. Nog heel veel maar geen 2000 euro die jij noemde.

Ik geloof trouwens dat hypnose heel slecht voor je is. ik heb in het verleden hypnose gehad en ben er suicidaal en al van geworden, dus mensen kijk alsjeblieft uit met hypnose!!!!!!!!!!!

Reactie toevoegen