Ervaringen met Champix

Ben jij gestopt met hulp van Champix  dan zouden we graag je ervaringen hiermee willen lezen. Hoe meer er bekend is over het gebruik van Champix des te beter kunnen stoppers zich voorbereiden op het gebruik van dit medicijn om te stoppen met roken. 

Lees meer over stopmethode Champix of praat met anderen in het forum over Champix

Reacties

Geplaatst door Willem (niet gecontroleerd) op 22/05/2021 - 17:07

Lid sinds

ik gebruik nu 3 weken champix en het heeft bij mij totaal geen effect werkelijk 0,0

Geplaatst door Tom Vanantwerpen (niet gecontroleerd) op 19/02/2021 - 01:18

Lid sinds

Beste,
Ik heb uw ervaring met Champix gelezen.
Feit is dat ik sedert mijn 19 jaar met angststoornissen te kampen heb. Niemand ziet dat, heb brede sociale vriendenkring, beetje "jantje populair" maar, hoewel blijkbaar onzichtbaar, kamp ik er nog steeds mee, maar wel minder dan vroeger.
Ik zou willen stoppen met roken mbv Champix maar wil niet dat daardoor angstaanvallen toe nemen.
Graag uw ervaring/mening??
Van harte bedankt! Tom

Geplaatst door Hakan (niet gecontroleerd) op 07/02/2021 - 23:24

Lid sinds

Ik ben een zware roker geweest.1,5 pak per dag  30 jaar gerookt en nooit gestopt met roken. Maar dacht de laatste tijd ook aan het feit "dat ik niet te laat wilde zijn" Mbv Champix is het me gelukt. We zijn samen met mijn vrouw tegelijk gestopt. We roken  een maand niet en hebben geen enkel behoefte aan roken. Geen enkele bijwerking gehad.

Champix is zeker een aanrader. Niet geschoten is altijd mis he!

Geplaatst door Debrienne Gijsbertha (niet gecontroleerd) op 16/11/2020 - 07:07

Lid sinds

Dit is wat ik nu mee maakt, heb vreselijke angst aanvallen. Weer niet wat ik met me zelf aan moet soms. Ben ook tijdje gestopt met de pillen en toen begon het. Heel eng

Geplaatst door LK op 09/11/2020 - 15:48

Lid sinds 09 nov 2020

2 jaar 1 maand geleden gestopt met Champix.

Ik gebruik het nu ook bijna 3 weken en krijg inderdaad de laatste 3 sigaretten niet uit mijn hoofd......

Geplaatst door Keutje (niet gecontroleerd) op 17/10/2020 - 22:43

Lid sinds

Hai, ik herken me erg in je verhaal, ben even benieuwd hoe verlaging van de dosis je is bevallen. Ik ben inmiddels 10 dagen gestopt met roken. Groetjes

Geplaatst door Ellen (niet gecontroleerd) op 12/10/2020 - 16:21

Lid sinds

Hallo allemaal ik gebruik champix nu 3 weken buiten de bijwerkingen helpt het niet om het uit mijn hoofd te krijgen heeft iemand hier ervaring mee

Geplaatst door Mandy Van Stiphout (niet gecontroleerd) op 30/09/2020 - 23:33

Lid sinds

Hallo

Ik zit nu in 3e week gebruik champix. 24 sept was mijn definitieve stopdag. Nauwelijks last van bijwerkingen dus valt me niet tegen. Alleen lukt het het me niet om 2 sigaretten te laten liggen. Herkenbaar?

Geplaatst door Laurie (niet gecontroleerd) op 18/09/2020 - 17:25

Lid sinds

Hallootjes
2 weken geleden gestopt met roken. Nadat ik de 1 mm tabletten in ging nemen ging t niet goed heel veel last van bijwerkingen. Opgeblazen gevoel dikke buik. Slapeloze nachten en zelfs depri. Ik ga nu in overleg naar 0.5 s morgens en 0.5 s avonds heeft iemand hier ervaring mee ,?

Geplaatst door Kjenta Manderlier (niet gecontroleerd) op 26/08/2020 - 13:40

Lid sinds

Hallo ik heb nog champix over zou ik zonder starters set gewoon mogen beginnen

Reactie toevoegen

Pagina's