Ervaringen met lasertherapie

Wil jij stoppen met roken en denk je aan een laserbehandeling, dan is het goed om de ervaringen van anderen eens door te lezen. Heb je zelf de ervaring dan horen wij deze natuurlijk graag. Help anderen voorbereiden door jouw ervaring te delen en hieronder op te schrijven.

Lees meer over stoppen met roken middels lasertherapie of kijk waar bij jou in de buurt lasertherapie wordt aangeboden.

Reacties

Geplaatst door André (niet gecontroleerd) op 30/12/2017 - 18:35

Lid sinds

17 jaar geleden ben ik in een uur tijd gestopt met roken middels lasertherapie. Van een pakje shag per dag naar niets meer per dag. En ik mis het geen moment. Een pakje shag kost vandaag de dag ongeveer € 10,00. Dat is € 3.650,00 per jaar. En daar maak ik nu mooie verre reizen mee. 

Geplaatst door Sherida (niet gecontroleerd) op 12/12/2017 - 20:45

Lid sinds

Cold chicken, pleisters en zuigtabletten geprobeerd voor ik me liet laseren. Nu 7,5 jaar verder, moet ik er niet aan denken dat ik nog een sigaret op zal steken. Met succes gestopt en raad het iedereen aan om het te proberen met laseren. Ik vond het gelijk vies toen ik klaar was met laseren en moest er wel aan wennen niks tussen mijn vingers te hebben. Ik had bijna elk moment van de dag een sigaret tussen mijn vingers en stak dus ook met alles een sigaret op. Dus jain het begin was het dus wel wennen om nuks meer tusse. Jevingers te hebbeb, maar de sigaret zelf hoefde ik gelijk al niet meer na de behandeling.

Geplaatst door Lisette Huijnen (niet gecontroleerd) op 08/03/2017 - 11:17

Lid sinds

Hoi Sietse,

Misschien dat ik nu iets zeg waar je helemaal niets mee kunt, maar heb je al eens gedacht aan meditatie? Sinds een aantal jaren gebruik ik dit om mijn emoties de baas te zijn. Ik rook niet meer en ken mensen die door meditatie volledig zijn kunnen stoppen met medicatie (ritalin, concerta, oxazepam, etc).

Via zen.nl kun je op veel verschillende plekken in Nederland leren mediteren zonder dat het meteen heel zweverig wordt. Het heeft mij mijn leven terug gegeven. Hopelijk heb jij er ook iets aan.

Groetjes, Lisette.

Geplaatst door marcellaM op 06/01/2017 - 19:10

Lid sinds 12 dec 2016

Hoi lees het boek van Jan Geurtz echt een aanrader heeft mij erg geholpen

Geplaatst door Sietse (niet gecontroleerd) op 06/01/2017 - 08:42

Lid sinds

Hallo, ik ben 2 januari gelaserd maar moet echt alle zeilen bijzetten om niet te gaan roken. Wat er belooft wordt kan ik zeker niet beamen. Heb een sterke drang om toch te gaan roken.
Ik slik valeriaan , oxasepam, 5htp, vitaminen om maar kalm te worden en dat helpt zelf niet echt. T enige wat wen beetje helpt is cannabisolie. Maar ja dat wil je ook niet constand toch

Geplaatst door marcellaM op 12/12/2016 - 15:04

Lid sinds 12 dec 2016

Laser heeft mij niet geholpen. Van alle methoden die ik heb geprobeerd was dit de gene waarbij ik binnen een dag alweer aan het roken was. Kan ook aan mij liggen natuurlijk.

Geplaatst door Joyce (niet gecontroleerd) op 12/08/2016 - 17:49

Lid sinds

Mijn partner en ik zijn afgelopen dinsdag gestopt met roken.. Het gaat best goed.. Wel vaak moment. .Dat ik er zin in heb. Mijn man daarin tegen rookte ongeveer 30 sigaretten per dag..En die loopt er nu als een zombie bij.. hoelang blijft dat negatieve gevoel hangen?

Geplaatst door Silas op 28/01/2016 - 17:19

Lid sinds 28 jan 2016

Ik heb morgen een laserafspraak! Spannend... zie er ook een beetje tegenop.

Hadden jullie ook nog nicotine pleisters of zoiets erbij?

Alvast bedankt!

Geplaatst door Julia28 op 02/10/2015 - 09:41

Lid sinds 02 mei 2013

1 jaar 4 maanden geleden gestopt

 

 

 

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 27/01/2015 - 14:43

Lid sinds

Ik ben op 21/11/2014 gestopt met roken dmv lasertherapie.

Uiteindelijk viel het stoppen met roken mee, en had telkens het gevoel dat ik het niet eens lastig had.

Wat ik wel ondervond, was dat ik verdrietig was...

dat was het enige gevoel dat ik kan omschrijven, ik mis de sigaret, ik wil graag terug meedoen met de rokers, maar aangezien ik nu 2 maanden gestopt ben, houdt dat me wel tegen. Als ik het al 2 maanden kan, kan ik het langer ook !

het grootste probleem is dat ik me veel depressiever voel, dan toen ik nog rookte... en dat is wel niet goed tegenover mijn kindjes en mijn man. Niettemin, mijn man rookt nog steeds, dat is dus wel confronterend !!

Ze zeggen altijd dat ge u veel beter zult voelen als ge stopt met roken, maar ik hoop dat dat binnenkort wel degelijk zo zal aanvoelen, want zo wil ik niet blijven rondlopen...

Reactie toevoegen