Ervaringen met lasertherapie

Wil jij stoppen met roken en denk je aan een laserbehandeling, dan is het goed om de ervaringen van anderen eens door te lezen. Heb je zelf de ervaring dan horen wij deze natuurlijk graag. Help anderen voorbereiden door jouw ervaring te delen en hieronder op te schrijven.

Lees meer over stoppen met roken middels lasertherapie of kijk waar bij jou in de buurt lasertherapie wordt aangeboden.

Reacties

Geplaatst door Lisette Huijnen (niet gecontroleerd) op 08/03/2017 - 11:17

Lid sinds

Hoi Sietse,

Misschien dat ik nu iets zeg waar je helemaal niets mee kunt, maar heb je al eens gedacht aan meditatie? Sinds een aantal jaren gebruik ik dit om mijn emoties de baas te zijn. Ik rook niet meer en ken mensen die door meditatie volledig zijn kunnen stoppen met medicatie (ritalin, concerta, oxazepam, etc).

Via zen.nl kun je op veel verschillende plekken in Nederland leren mediteren zonder dat het meteen heel zweverig wordt. Het heeft mij mijn leven terug gegeven. Hopelijk heb jij er ook iets aan.

Groetjes, Lisette.

Geplaatst door marcellaM op 06/01/2017 - 19:10

Lid sinds 12 dec 2016

Hoi lees het boek van Jan Geurtz echt een aanrader heeft mij erg geholpen

Geplaatst door Sietse (niet gecontroleerd) op 06/01/2017 - 08:42

Lid sinds

Hallo, ik ben 2 januari gelaserd maar moet echt alle zeilen bijzetten om niet te gaan roken. Wat er belooft wordt kan ik zeker niet beamen. Heb een sterke drang om toch te gaan roken.
Ik slik valeriaan , oxasepam, 5htp, vitaminen om maar kalm te worden en dat helpt zelf niet echt. T enige wat wen beetje helpt is cannabisolie. Maar ja dat wil je ook niet constand toch

Geplaatst door marcellaM op 12/12/2016 - 15:04

Lid sinds 12 dec 2016

Laser heeft mij niet geholpen. Van alle methoden die ik heb geprobeerd was dit de gene waarbij ik binnen een dag alweer aan het roken was. Kan ook aan mij liggen natuurlijk.

Geplaatst door Joyce (niet gecontroleerd) op 12/08/2016 - 17:49

Lid sinds

Mijn partner en ik zijn afgelopen dinsdag gestopt met roken.. Het gaat best goed.. Wel vaak moment. .Dat ik er zin in heb. Mijn man daarin tegen rookte ongeveer 30 sigaretten per dag..En die loopt er nu als een zombie bij.. hoelang blijft dat negatieve gevoel hangen?

Geplaatst door Silas op 28/01/2016 - 17:19

Lid sinds 28 jan 2016

Ik heb morgen een laserafspraak! Spannend... zie er ook een beetje tegenop.

Hadden jullie ook nog nicotine pleisters of zoiets erbij?

Alvast bedankt!

Geplaatst door Julia28 op 02/10/2015 - 09:41

Lid sinds 02 mei 2013

1 jaar 2 maanden geleden gestopt

 

 

 

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 27/01/2015 - 14:43

Lid sinds

Ik ben op 21/11/2014 gestopt met roken dmv lasertherapie.

Uiteindelijk viel het stoppen met roken mee, en had telkens het gevoel dat ik het niet eens lastig had.

Wat ik wel ondervond, was dat ik verdrietig was...

dat was het enige gevoel dat ik kan omschrijven, ik mis de sigaret, ik wil graag terug meedoen met de rokers, maar aangezien ik nu 2 maanden gestopt ben, houdt dat me wel tegen. Als ik het al 2 maanden kan, kan ik het langer ook !

het grootste probleem is dat ik me veel depressiever voel, dan toen ik nog rookte... en dat is wel niet goed tegenover mijn kindjes en mijn man. Niettemin, mijn man rookt nog steeds, dat is dus wel confronterend !!

Ze zeggen altijd dat ge u veel beter zult voelen als ge stopt met roken, maar ik hoop dat dat binnenkort wel degelijk zo zal aanvoelen, want zo wil ik niet blijven rondlopen...

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 24/01/2015 - 23:38

Lid sinds

woensdag 21 januari naar de laser therapie geweest ,viel bijna in slaap maar werdt door mijn eigen gesnurk steeds op tijd of net te laat wakker.....

merk er niet zoveel van ,ik was namelijk zelf al de zondag ervoor gestopt met roken omdat ik dacht dat het dan makkelijker zou zijn ,ik heb zelf het idee dat zeker de eerste twee dagen de drang erger waren geworden naar een shaggie dan voor de laser behandeling.

tevens ook gestopt (tijdelijk) met bier drinken omdat ik bang ben dat als ik dronken ben de sigaret ook gaat roepen.

nu zaterdag de 24e januari ben ik redelijk rustig maar eet wel veel ,gelukkig doe ik wel aan sport en ben sinds de bewuste zondag ook begonnen met hardlopen ,wat ik na het zien van het nieuws van vrijdag gaat veranderen in wandelen , omdat mijn rug nogal gevoelig is bij het neerkomen als je gaat hardlopende schijnbaar is wandelen net zo goed voor je als hardlopen. (Vreemd eigenlijk ,ik speel ijshockey en dan nergens last van hebben).

het is denk ik de vijfde keer dat ik probeer te stoppen met roken sinds dat ik ben gaan roken op mijn 22e ,ik rook nu dus zo 30 jaar en voor de rekenaars ben ik nu dus 52 jaar oud.

heb het iedere keer wel een paar maanden volgehouden en de laatste keer zelfs negen maanden met behulp van champix of zoiets ,maar na een heftig stress moment toch bezweken voor een sigaret.

ik heb besloten om samen met mijn vrouw te gaan stoppen dus die is ook bij de laser mevr geweest ( konden zo ook haar mond dicht laseren want die is me toch druk geworden en ze was altijd al erg druk dus dat gaat wat worden)

We rookte alleen nog buiten sinds dat het rook verbod kwam in Nederland ,moet zeggen dat dit voor de mensen die niet roken en op visite kwamen wel een plezierige ervaring was en bovendien werden we ook opa en oma dus niet erg gezond die lucht in huis voor de kleinkinderen.

ik hoop het nu wel vol te gaan houden maar of dat te danken zou zijn aan de laserbestraling ik betwijfeld het ,ik hoop in ieder geval vannacht wel te kunnen slapen.

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 14/12/2014 - 10:14

Lid sinds

Sinds juli 2013 gestopt met roken door de lasertherapie van Prostop (Amsterdam) zonder ontwenningsverschijnselen en nu na zoveel maanden voel ik met top met een goed gevulde bankrekening. Ik rookte een pakje per dag, dat is 2000 euro per jaar!

 

 

Reactie toevoegen