Ervaringen met de verschillend stopmethoden

Ervaringen van anderen met een bepaalde methode om te stoppen met roken kunnen je een goed beeld geven van wat je eventueel te wachten staat. Wij proberen van alle verschillende methoden ervaringen te verzamelen. Heb jij zelf ervaring met een bepaalde manier om van het roken af te komen (positief of negatief), deel het dan met ons en anderen. Zo krijgen we een beter beeld van de betreffende methode om te stoppen met roken.

Lees ook de algemene informatie over de verschillende stopmethoden.

Heb jij ervaringen met het stoppen met roken door gebruik te maken van acupunctuur? Als je deze ervaring zou willen delen met anderen zouden wij dat erg waarderen. Of de ervaring nou positief of negatief is geweest, een beschrijving kan anderen helpen om een goede keuze te maken welke stopmethode het beste past. Lees hieronder de ervaringen van stoppers door middel van acupunctuur.

Lees meer over acupunctuur als stopmethode of praat mee op het forum over acupunctuur.

Lees hieronder de ervaringen van anderen met Allen Carr en zijn boek om te stoppen met roken. Heb je zelf ervaring met deze manier van stoppen laat dan even een reactie achter met daarin jouw ervaringen. Op deze manier proberen wij iedereen een beter inzicht te geven in de verschillende methoden om te stoppen met roken.

Lees meer over de methode van Allen Carr of praat in mee in ons forum over Allen Carrr of andere boeken

Ben jij gestopt met hulp van Champix  dan zouden we graag je ervaringen hiermee willen lezen. Hoe meer er bekend is over het gebruik van Champix des te beter kunnen stoppers zich voorbereiden op het gebruik van dit medicijn om te stoppen met roken. 

Lees meer over stopmethode Champix of praat met anderen in het forum over Champix

Hieronder de ervaring van anderen met het gebruik van Detabaq als middel om van het roken af te komen. Help je zelf ervaring met Detabaq, we zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Lees meer over Detabaq als middel tegen roken of  bestel Vitamust Detabaq makkelijk online (goedkoper dan bij de apotheek).

 

Heb jij de e-sigaret gebruikt als hulpmiddel om te stoppen met roken? Je ervaring is zeer waardevol voor anderen die overwegen om de e-sigaret in te zetten als middel om van het roken af te komen. Juist over de e-sigaret zijn zoveel verschillende meningen dat we ze hier graag verzamelen. Lees en discussieer ook mee op ons subforum over de e-sigaret.

Het is belangrijk je ervaringen te delen zodat anderen zich beter kunnen voorbereiden op het gebruik van de e-sigaret om van het roken af te komen. Positieve ervaringen en negatieve ervaringen zijn dus welkom! 

Lees hieronder de ervaringen van anderen met Hypnose als methode om te stoppen met roken. Heb je zelf ervaring met deze manier van stoppen laat dan even een reactie achter met daarin jouw ervaringen. Op deze manier proberen wij iedereen een beter inzicht te geven in de verschillende methoden om te stoppen met roken.

Wil jij stoppen met roken en denk je aan een laserbehandeling, dan is het goed om de ervaringen van anderen eens door te lezen. Heb je zelf de ervaring dan horen wij deze natuurlijk graag. Help anderen voorbereiden door jouw ervaring te delen en hieronder op te schrijven.

Lees meer over stoppen met roken middels lasertherapie of kijk waar bij jou in de buurt lasertherapie wordt aangeboden.

Deel hieronder jouw eigen ervaringen met de webclinics van Eric Eraly of lees ze door om een beter inzicht te krijgenin zijn stoppen met roken methode om van het roken af te komen. Overtuigd van deze methode? Schrijf je dan in voor zijn gratis webclinic.

Hieronder de ervaring van anderen met het gebruik van de Nicorette inhaler als middel om van het roken af te komen. Help je zelf ervaring met de inhaler van nicorette, we zijn benieuwd naar jouw ervaringen!

Lees hieronder de ervaringen van anderen die gestopt zijn met hulp van nicotinekauwgom.  Heb jij ervaring met het gebruik van pleisters? Schrijf ze op en deel het met anderen op deze website. Wil je meer weten over deze stopmethode, kijk dan op de pagina over nicotinekaugom.

Ben jij ook gestopt met roken door Nicotinell te gebruiken? Wij lezen graag je ervaringen hieronder. Help anderen zich beter voor te berieden op het gebruik van Nicotinell om te stoppen met roken.

Heb jij nicotinepleisters gebruikt om van het roken af te komen? Zo ja, dan horen we graag wat jouw ervaringen hiermee zijn geweest. Goed of slecht, het maakt niet uit. Het is belangrijk je ervaringen te delen zodat anderen zich beter kunnen voorbereiden op het gebruik van nicotinepleisters om van het roken af te komen.

Waar kan ik goedkoop Nicotinepleistes kopen?

Nicotinepleisters zijn op veel plekken te koop. Zelfs in de grotere supermartkten kan je de pleisters kopen. Wil je voor de goedkoopste oplossing gaan, dan kan je de pleisters het best online bestellen. Je hebt ze dan meestal de volgende dag al in huis. Bekijk het aanbod online nicotinepleisters, of ga voor 1 van de volgende voordelige opties :

Heb je zelf ervaring met het gebruik van nicotinepleisters, laat het dan weten in een reactie hieronder. 

Ben jij gestopt met roken met hulp van het boek "De Opluchting? 
Schrijf je ervaring op om dit te delen met anderen of lees hoe anderen deze methode om te stoppen met roken hebben ervaren.

Ben jij gestopt met hulp van Tabex of wil je dit middel gaan gebruiken om te stoppen met roken? Op deze plek proberen we ervaringen te verzamelen van leden die ervaring hebben met het middel Tabex.  Hoe meer er bekend is over het gebruik van Tabex des te beter kunnen stoppers zich voorbereiden op het gebruik van dit medicijn om te stoppen met roken. Lees meer over het middel Tabex of praat met anderen in het forum over Tabex.

Online Tabex bestellen

Ben je al overtuigd van dit middel om te stoppen met roken en wil je Tabex graag goedkoop online bestellen? De goedkoopste aanbieder momenteel is momenteel Sopharma, die het product verkoopt via deze link : TabexShop (Engels- en duitstalig). Met de code "nosmoke20"  krijg je 20 % korting en ligt het pakketje binnen een aantal dagen thuis in de brievenbus. 

Deel hieronder jouw eigen ervaringen met Zyban of lees ze door om een beter inzicht te krijgen in het gebruik van Zyban als medicijn om van het roken af te komen.

Lees meer over het medicijn Zyban of praat met anderen hierover in ons subforum over Zyban.

Geen methode gebruikt om te stoppen met roken maar gewoon “doen”. We horen graag hoe dit is verlopen en of je het anderen al dan niet kan aanraden. 

Lees meer over de methode Cold Turkey of praat mee op het forum over Cold Turkey