Ervaringen met Tabex

Ben jij gestopt met hulp van Tabex of wil je dit middel gaan gebruiken om te stoppen met roken? Op deze plek proberen we ervaringen te verzamelen van leden die ervaring hebben met het middel Tabex.  Hoe meer er bekend is over het gebruik van Tabex des te beter kunnen stoppers zich voorbereiden op het gebruik van dit medicijn om te stoppen met roken. Lees meer over het middel Tabex of praat met anderen in het forum over Tabex.

Reacties

Geplaatst door angela1978 op 10/10/2019 - 11:05

Lid sinds 13 sep 2018

1 jaar 1 maand geleden gestopt met Tabex.

 

Hoi ik ben nog steeds gestopt  ik ben ongeveer 6 kilo aangekomen. Dat neem ik voor lief want ik rook nog steeds niet . Ik heb de bijsluiter van deze site aangehouden en mij is het gelukt mijn partner niet. Bij moeilijke momenten pakte ik een tictac ook als dat betekende als ik een biertje of een wijntje aan het drinken was. Bier en wijn smaakte op dat moment niet meer maar had toch weer niet gerookt.  Je kunt ga er voor  ik zou nu niet anders meer willen  

 

 

 

Geplaatst door angela1978 op 10/10/2019 - 11:00

Lid sinds 13 sep 2018

1 jaar 1 maand geleden gestopt met Tabex.

Hoi, ik zou nieuwe pillen kopen  je weet niet echt wat er in zit  

 

 

Geplaatst door Rpp (niet gecontroleerd) op 09/10/2019 - 16:05

Lid sinds

Ik ben vandaag gestart met Tabex. Ik zie alleen overal verschillende schema's. Ik ga nu proberen om op dag 5 te stoppen en dan over te gaan op om de 3 uur een pil. Ik ben heel benieuwd.. tot nu toe heeft NIETS geholpen om van het roken af te komen. Waar ik bang voor ben; hoeveel zal ik gaan aankomen door het stoppen met roken? Je hoort zoveel verschillende verhalen...

Geplaatst door canardo op 26/09/2019 - 07:18

Lid sinds 16 Mar 2008

2 maanden 2 weken geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Hé easyzi, hoe is het nu? Je kan beter voor nieuwe pillen gaan. Over datum lijkt me niet zo best. In ieder geval veel succes gewenst met stoppen!!

Geplaatst door easyzl op 16/09/2019 - 10:48

Lid sinds 16 sep 2019

Ik ben van plan om te stoppen met roken. Mijn pillen die ik vroeger gekocht had zijn 3 maanden over tijd. Zal dat nog de nodige werking hebben. Ik ging toen stoppen maar daar mijn pa ernstig ziek was, vond ik niet de energie om ermee te beginnen. Nu alles beter gaat wil ik er nu mijn werk van maken.

Kan iemand mij hierop antwoorden aub?

Mvg

Geplaatst door TonyD (niet gecontroleerd) op 15/07/2019 - 13:09

Lid sinds

Hi all,  I am from the UK and a Polish friend recently bought my wife and I Tabex to help us to stop smoking.  I had been a 20+ a day smoker for over 30 years. We took the prescribed dose for first 5 days and quit smoking on day 5 as advised, but I found it difficult to continue taking the Tabex after day 11.  I started to get very itchy skin on different parts of my body and at different times of the day, something I have never suffered from before, and also unable to sleep properly at night.  Stopped taking Tabex 3 days ago and skin feels less itchy and sleeping a little better. 

I certainly recommend Tabex to help quit smoking!  I just needed some extra help to get over the initial first few days of quitting.  As much as I enjoyed smoking I have stopped mainly for health reasons, I had a bad cough for years which is already much better since I stopped smoking 9 days ago. Of course the money you save is a bonus as well as many other things.  

Geplaatst door mariek op 20/12/2018 - 22:23

Lid sinds 01 jun 2011

1 jaar 2 weken geleden gestopt met Tabex.

Bedankt voor het reageren! Ik hoop ook dat het geen kwaad kan, alleen zeker weten doe ik het niet!

Ik zou graag willen weten of iets bekend is over de effecten van langdurig gebruik.....of dat iemand weet waar ik dat zou kunnen vinden?

Marieke

Geplaatst door Mien op 18/12/2018 - 14:28

Lid sinds 02 sep 2016

3 jaar 4 weken geleden gestopt met Tabex.

Hallo Mariek,

Allereerst goed dat je er vanaf bent!

Ik ben nu ruim 2 jaar gestopt en ook ik neem nog wel eens een tabex. Soms weken niet, en soms een paar per dag. Ik denk dat het helemaal geen kwaad kan. Het is natuurlijk (gouden regen) en ik krijg er niks van. Je neemt er één per dag zeg je. Ik zeg: geen problemen zoeken en lekker zo doorgaan!

Succes!

 

Geplaatst door mariek op 17/12/2018 - 10:41

Lid sinds 01 jun 2011

1 jaar 2 weken geleden gestopt met Tabex.

Ik heb een vraag over tabex, ben nu een tijd gestopt met behulp van dit middel, slik nog een tablet per dag. Hier zit mijn probleem, ik kom er niet vanaf! Als ik stop met dat ene tabletje komt de "craving" naar een sigaret in alle heftigheid terug, en ik wordt ook depressief.

Met dat ene tabletje wat ik neem is er niks aan de hand.

Mijn vraag is nu of 1 tablet tabex per dag schadelijk zou kunnen zijn?

Weet iemand hier een antwoord op? Mijn huisarts kan me niet helpen, en op de officiele tabexsite wordt niet gereageerd....

Mariek

Geplaatst door Cynnie op 10/11/2018 - 08:54

Lid sinds 15 okt 2016

11 maanden 1 week geleden gestopt met Tabex.

Aan de 3e dag Tabex begonnen. Merk al dat de behoefte minder wordt maar ze smaken me nog prima. Ben eerder gestopt met Champix hopelijk helpt dit net zo goed. Ik rook vandaag mijn laatste 4 sigaretten op en dan stop ik ermee!

Reactie toevoegen