Ervaringen met Tabex

Ben jij gestopt met hulp van Tabex of wil je dit middel gaan gebruiken om te stoppen met roken? Op deze plek proberen we ervaringen te verzamelen van leden die ervaring hebben met het middel Tabex.  Hoe meer er bekend is over het gebruik van Tabex des te beter kunnen stoppers zich voorbereiden op het gebruik van dit medicijn om te stoppen met roken. Lees meer over het middel Tabex of praat met anderen in het forum over Tabex.

Reacties

Geplaatst door mariek op 20/12/2018 - 22:23

Lid sinds 01 jun 2011

6 maanden 3 weken geleden gestopt met Tabex.

Bedankt voor het reageren! Ik hoop ook dat het geen kwaad kan, alleen zeker weten doe ik het niet!

Ik zou graag willen weten of iets bekend is over de effecten van langdurig gebruik.....of dat iemand weet waar ik dat zou kunnen vinden?

Marieke

Geplaatst door Mien op 18/12/2018 - 14:28

Lid sinds 02 sep 2016

2 jaar 7 maanden geleden gestopt met Tabex.

Hallo Mariek,

Allereerst goed dat je er vanaf bent!

Ik ben nu ruim 2 jaar gestopt en ook ik neem nog wel eens een tabex. Soms weken niet, en soms een paar per dag. Ik denk dat het helemaal geen kwaad kan. Het is natuurlijk (gouden regen) en ik krijg er niks van. Je neemt er één per dag zeg je. Ik zeg: geen problemen zoeken en lekker zo doorgaan!

Succes!

 

Geplaatst door mariek op 17/12/2018 - 10:41

Lid sinds 01 jun 2011

6 maanden 3 weken geleden gestopt met Tabex.

Ik heb een vraag over tabex, ben nu een tijd gestopt met behulp van dit middel, slik nog een tablet per dag. Hier zit mijn probleem, ik kom er niet vanaf! Als ik stop met dat ene tabletje komt de "craving" naar een sigaret in alle heftigheid terug, en ik wordt ook depressief.

Met dat ene tabletje wat ik neem is er niks aan de hand.

Mijn vraag is nu of 1 tablet tabex per dag schadelijk zou kunnen zijn?

Weet iemand hier een antwoord op? Mijn huisarts kan me niet helpen, en op de officiele tabexsite wordt niet gereageerd....

Mariek

Geplaatst door Cynnie op 10/11/2018 - 08:54

Lid sinds 15 okt 2016

5 maanden 1 week geleden gestopt met Tabex.

Aan de 3e dag Tabex begonnen. Merk al dat de behoefte minder wordt maar ze smaken me nog prima. Ben eerder gestopt met Champix hopelijk helpt dit net zo goed. Ik rook vandaag mijn laatste 4 sigaretten op en dan stop ik ermee!

Geplaatst door angela1978 op 04/10/2018 - 16:54

Lid sinds 13 sep 2018

7 maanden 2 weken geleden gestopt met Tabex.

Sinds kort gestopt met Tabex. Gaat nog steeds goed. Er zijn moeilijke momenten maar ik heb het gevoel dat dit wel helpt.

Geplaatst door Mien op 14/11/2017 - 12:35

Lid sinds 02 sep 2016

2 jaar 7 maanden geleden gestopt met Tabex.

Wondermiddel. Heb veel geprobeerd: Carr, laser, Champix (werkte niet en werd ik doodziek van).

Tabex: Na een paar dagen slikken (elke 2 uur) gewoon geen trek meer en geen bijwerkingen.

Tabex heeft mij gered laugh.

Geplaatst door tabexgebruikster op 08/06/2017 - 08:50

Lid sinds 10 mei 2017

inmiddels nu een maand gestopt mbv tabex. Ik ben echt zeer tevreden! Het is voor mij het wondermiddel om te stoppen, waar ik bij vorige stoppogingen niet te genieten was, continu ruzie aan het zoeken was en totaal niet stabiel meer reageerde qua emoties, voel ik me heel rustig in mijn hoofd en heb ik een geluksgevoel en op de ochtenden na geen trek in een sigaret..Alleen gebruik ik nu nog steeds 1 a 2 pillen per dag. Hoop dit toch over een maandje niet meer te hoeven, voor mijn gevoel heb ik het echt nog nodig anders ga ik voor gaas. Weet niet of dat de bedoeling is, maar de oplossing voor mij voor nu.

 

Reactie toevoegen