Ervaringen met Mentaal stoppen

Deel hieronder jouw eigen ervaringen met de webclinics van Eric Eraly of lees ze door om een beter inzicht te krijgenin zijn stoppen met roken methode om van het roken af te komen. Overtuigd van deze methode? Schrijf je dan in voor zijn gratis webclinic.

Reacties

Geplaatst door leroy84 op 09/06/2013 - 13:55

Lid sinds 05 jun 2013

Deze gratis clinic gedaan, maar ik had meer nodig:

uiteindelijk toch volledige webseminar gevolgd, en nu ruim 2 maand een gelukkige niet roker! 

Geplaatst door taravds op 26/02/2013 - 22:05

Lid sinds 25 jan 2013

3 jaar 9 maanden geleden gestopt

heb ook de video's van eric allen aandachtig bekeken, en hij is echt goed, alleen ik kan de mentale klik niet vinden,,,,graag hulp aub!!!! ben nu 1 maand 2 weken en 5 dagen vrij van nico en tine yes maar nog moeilijk pffffffffff sad

Geplaatst door nana op 12/07/2012 - 10:57

Lid sinds 25 feb 2012

Gestopt, weer begonnen, nu definitief gestopt. Succes gevoel  en geen moment last!  Ik heb besloten ook geen last te hebben van het stoppen zelf.  De gemakkelijk stoppen methode van Eric Eraly werkt.

Geplaatst door sjoerd63 (niet gecontroleerd) op 25/06/2012 - 10:04

Lid sinds

Hoera!!!

Nu al meer dan een half jaar helemaal rookvrij!
Geen centje pijn, zelfs in een drukke rokerige kroeg maakt mij dat niks uit, ze doen maar!!

Bedankt Eric!

Geplaatst door carla alders op 15/03/2012 - 19:06

Lid sinds 15 Mar 2012

hoop dat het me echt gaat lukken ben vandaag nieuw

Geplaatst door femme de cute op 15/02/2012 - 12:40

Lid sinds 10 feb 2012

Ook ik heb veel steun aan je relaas, helpt me om het hele mentale gebeuren rondom het roken helder te krijgen en te doorzien wat me enorm steunt om bij mijn beslissing te blijven : nooit meer roken!!enlightened

Geplaatst door Redaktie op 28/01/2012 - 14:01

Lid sinds 06 nov 2015

4 jaar 7 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Onderstaande reacties zijn overgenomen van de ouder website van ikstop.nl

Vanessa Colen
Ik vond het fantastisch. Een zeer positieve ervaring die me lang zal bij blijven. Hier heb ik meer uitgehaald dan al die jaren dat ik gerookt heb. Helaas is het te laat om de tijd terug te draaien, maar ik ben zeer tevreden dat ik nu deze beslissing genomen heb.

Paul Winckelinckx 
Stoppen met roken is het beste dat ik sinds lange tijd heb gedaan. Ik voel me opgelucht en gelukkig. Ik vond de workshop geniaal. Dit is precies wat ik nodig had. Proficiat!

Christa Teirlinck 
De knop omdraaien, dat moest ik al veel eerder doen. Maar het lukte me nooit. Je persoonlijk verhaal heeft me geïnspireerd om te stoppen.

Reactie toevoegen