Ervaringen met Allen Carr

Lees hieronder de ervaringen van anderen met Allen Carr en zijn boek om te stoppen met roken. Heb je zelf ervaring met deze manier van stoppen laat dan even een reactie achter met daarin jouw ervaringen. Op deze manier proberen wij iedereen een beter inzicht te geven in de verschillende methoden om te stoppen met roken.

Lees meer over de methode van Allen Carr of praat in mee in ons forum over Allen Carrr of andere boeken

Reacties

Geplaatst door Dipsaus123 op 13/04/2018 - 11:58

Lid sinds 13 apr 2018

5 maanden 1 week geleden gestopt met Allen Carr.

Tijdens het lezen van het boek van Allen Carr kreeg ik steeds meer zin om te gaan met stoppen met roken. Het werkte wel echt motiverend. Ik ben ook erg makkelijk gestopt. Geen ontwenningsverschijnselen gehad, terwijl ik dat bij eerdere pogingen wel had ervaren. Heel bijzonder!  Makkelijke stoppers zijn vaak ook mensen die weer makkelijk beginnen. Na meer dan 3 maanden ben ik hier nog steeds erg alert op. Hoop dat het uiteindelijk helemaal uit mijn hoofd kan verdwijnen.

Sommige dingen vond ik wel een beetje zweverig. Zoals dat je een moment van verlichting moet ervaren waarbij je vervuld wordt van grote blijdschap over het feit dat je nooit meer wilt roken of iets dergelijks. Beetje sektarisch voor mijn idee. Heb dit zelf ook niet zo ervaren. Desondanks wel een goed boek om achter de hand te houden.

Geplaatst door fftypen (niet gecontroleerd) op 09/04/2018 - 19:14

Lid sinds

test

Geplaatst door ff typen (niet gecontroleerd) op 08/04/2018 - 17:08

Lid sinds

Test: ik probeerde een reactie te plaatsen onder 'methoden' 'Carr', maar die lijkt niet door te komen. Hier wel dan?

Geplaatst door Diana1970 op 22/02/2017 - 16:40

Lid sinds 22 feb 2017

1 jaar 5 maanden geleden gestopt met Allen Carr.

"Juiste mindset" las ik ergens in de berichten... en dat klopt bij mij helemaal. Het lezen van het boek van Allen Carr maakte me er nog bewuster van dat ik klaar was om te stoppen met roken en geen stoppoging te doen, maar mijn leven als niet-roker te hervatten. Maar wat voelde ik me bedrogen toen ik het boek begon te lezen en las dat ik tijdens het lezen nog niet moest denken aan stoppen met roken en zeker niet moest stoppen met roken. Ik had die dag (vrijdag 13 januari 2017) 's morgens om 8.00 uur mijn laatste sigaret gerookt.

Sinds mijn 13e jaar heb ik gerookt en op mijn 46ste ben ik een blije niet-meer roker! Natuurlijk heb ik momenten dat er een sigaret voor mijn ogen danst en zeg ik dat ik een sigaret wil roken, maar dan zeg ik in gedachten: Nee dat doe ik niet meer en dit zonder pijn in mijn hart en met groot verlangen naar die sigaret.  Nu bijna 6 weken later weet ik dat die momentjes er steeds minder zijn en dat er af en toe dagen voorbij gaan dat ik er niet aan denk. Tot nu toe vind ik het meevallen, maar realiseer me dat dat voor iedereen anders is helaas.  
 

Ik ben ervan overtuigd dat je er voor 100% achter moet staan om te stoppen met roken, dat je alleen voor jezelf stopt en niet voor je directe omgeving en dat je de juiste mindset moet hebben! Succes allemaal!

 

 

 

 

Geplaatst door Tom (niet gecontroleerd) op 07/10/2016 - 01:47

Lid sinds

Hallo,

Ik rook al 17 jaar heb het boek gelezen en ben gestopt. Stom genoeg heb ik na 1.5 maanden weer gerookt. Vind het erg want ik kreeg gelijk een vieze smaak in mijn mond en rauwe tong. Snap niet dat ik het toch weer doe. Ik ging weer steeds meer verlangen naar een sigaret. Smoesjes verzinnen om weer te gaan roken. Nu weerustig opnieuw beginnen met stoppen iedere dag is er 1.

Geplaatst door F.schuil (niet gecontroleerd) op 17/09/2016 - 00:10

Lid sinds

Bedankt ik heb vanaf mijn 28 gerookt tot mijn 64ste gerookt veel pogingen gedaan en Allen Carr gelezen en klaar nooit meer gerookt en heel blij.Het boek al gekocht voor een familie lid ook nooit meer gerookt 

IK ZEG BEDANKT

Geplaatst door Marian Kersten (niet gecontroleerd) op 20/06/2016 - 15:45

Lid sinds

Hallo twijfelaars.....Ik wil jullie toch graag even zeggen dat ik al 22 jaar van t roken afben dankzij t boek van Allen Carr Ik had daarvoor van alles geprobeerd .Er is maar 1 manier om t te laten slagen maar dat is met alles natuurlijk..Je moet t echt willen dan gaat t gegarandeerd lukken.Mijn man zag nadat ik t boek had gelezen dat ik moeiteloos stopte van 1 pakje sigaretten per dag naar niets meer dat hij t boek ook is gaan lezen en hij is er damen met mij ook al 22 jaar vanaf.Nooit meet de behoefte gehad.Ik kan t ook niet uitleggen waatom t voor ons goed werkte de resultaten spreken voor zich.

Geplaatst door Andrew Lautenbach (niet gecontroleerd) op 19/01/2016 - 18:36

Lid sinds

Ik ben na 5/6 jaar roken (en ik weet dat het niet lang is) gestopt met roken, alleen dankzij de allen carr methode. Het heeft me de goede mindset gegeven om te stoppen, en ik had hierdoor minder wilskracht nodig.

Geplaatst door jaco overduin op 02/12/2015 - 15:25

Lid sinds 15 jan 2013

3 jaar 3 maanden geleden gestopt

Overigens .... Kreeg ook het idee dat ik juist door boek van allen meer ging roken. Kleur is ook verdacht marlboro rood?

Anyway .... Heel het roken is omgekeerde psychologie lijkt het wel ....

Geplaatst door jaco overduin op 02/12/2015 - 15:13

Lid sinds 15 jan 2013

3 jaar 3 maanden geleden gestopt

Hallo beste mede- en exrokers

Fijn jullie hier je ontmoeten. Hopelijk kunnen mij en ik jullie helpen om dit wakgelijke probleem voor eens en altijd uut de ruimen. Onlangs was ik 10 dagen rookvrij en dat maakte me lekker en blij. Totdat ik ooeens weer stond te roken zonder dat ik er ook maar. 1 moment bewust bij stil stond.

Foute boel dus .....

Maar j wil en ga niet oogeven. Het voelde goed en nu ik hier weer aan t schrijven ben voelt het weer goed.
Vandaag oo mn laatste 46ste dag sluit ik dit af. En jullie steun kan ik en wil ik graag gebruiken. Het is wederzijds

In mijn leven geldt never give up ..... Doen jullie dit ook niet want echt het is de mieite waard. Help mee om niet weer in die smerige valkuil te valken. Ik weet het zeker ..... Iedere (ex) roker heeft hier vaat bij!!!!

Reactie toevoegen