Ervaringen met acupunctuur

Heb jij ervaringen met het stoppen met roken door gebruik te maken van acupunctuur? Als je deze ervaring zou willen delen met anderen zouden wij dat erg waarderen. Of de ervaring nou positief of negatief is geweest, een beschrijving kan anderen helpen om een goede keuze te maken welke stopmethode het beste past. Lees hieronder de ervaringen van stoppers door middel van acupunctuur.

Lees meer over acupunctuur als stopmethode of praat mee op het forum over acupunctuur.

Reacties

Geplaatst door Kaastosti (niet gecontroleerd) op 19/07/2018 - 15:32

Lid sinds

Afgelopen maandag 08.15 mijn laatste gerookt. Daarna acupunctuur, meditatie en laserbehandeling gehad.(ik rookte nu zo'n 20 jaar).
Stoppen met roken is voor mij nog nooit zo makkelijk geweest. Ik heb totaal geen paniek aanvallen gehad en ervaar het als een breeze. Enig probleem is het niet kunnen slapen en dus enorm vermoeid overdag. Maar dat gaat hopelijk snel over. Als ik zo de verhalen hier en daar lees mag ik in mijn handjes wrijven.
Suc6 iedereen!

Geplaatst door Mien op 14/11/2017 - 12:48

Lid sinds 02 sep 2016

2 jaar 4 weken geleden gestopt met Tabex.

Acupunctuur is iets anders dan een bijv. een pil slikken. Die pil is altijd hetzelfde. Maar als de acupuncturist(e) niet goed is, dan werkt het niet. Deze ervaring heb ik (35 jaar geleden een goede getroffen, helaas na 2 maanden weer gaan roken). 10 jaar geleden weer laten doen samen met een vriend, bij een ander: Had geen enkel effect. (Toen we buiten stonden, wilden we direct weer roken.) Ik had ook de indruk dat ze niet goed wist wat ze deed.

Geplaatst door Toos (niet gecontroleerd) op 11/01/2017 - 18:17

Lid sinds

Ok ik heb acupunctuur gehad,zelfs 2 keer .Maar niet gehopen,ben een uur later weer gaan roken,

Geplaatst door marleen-2211 op 22/05/2013 - 08:43

Lid sinds 21 mei 2013

Hoorde gister van een mede bewoonster van mijn woongroep dat zij gestopt was met acupunctuur. Dat had haar erg geholpen. Zou dat ook iets voor mij zijn? Ik ben benieuwd naar de ervaringen met acupunctuur. Zelf heb ik de rokende Marleen (dat ben ik) en de rookvrije Marleen getekend. Wat een verschil. Daarna een systeem opstelling gedaan over mijn diepere achtergrond, waarom ik rook. Vandaag ben ik begonnen met afbouwen. 5 sigaretten per dag. Dat is al een hele uitdaging. van 20 naar 5.  En medestoppers natuurlijk ook veel succes en goeds met het stoppen! groetjes Marleen

Reactie toevoegen