Mentale Stoppen Met Roken Methode

De "Mentale Stoppen Met Roken methode" van Eric Eraly  is uitgegroeid tot een waar fenomeen. Dat is niet zonder reden, want de resultaten van de Eric Eraly methode liegen er niet om. De methode is door de stoppen met roken goeroe naar Europa gebracht om rokers te helpen van hun rookverslaving af te komen.

Als voormalig zware kettingroker is Eric Eraly op het gebied van stoppen met roken een echte ervaringsdeskundige. De Eric Eraly stoppen met roken methode is bekend bij meer dan 65.000 mensen, die gebruikmaken van zijn kennis over deze manier om te stoppen met roken. Wil je meer weten, meld je dan gratis aan voor zijn webclinic.

Stoppen met roken

Stoppen met roken is voor vele rokers een zware opgave, maar met de "Mentale Stoppen Met Roken methode"  kan het verlangen naar roken weggenomen worden zonder dat men last krijgt van ontwenningsverschijnselen. Ook stress en gewichtstoename zullen met deze methode geen rol spelen tijdens het stoppen met roken. Het principe van de training is erop gericht om te stoppen met roken zonder dat je ook maar ergens last van krijgt. Iedereen, die plannen heeft om te stoppen met roken en geen last wil hebben van ontwenningsverschijnselen, stress of gewichtstoename kan gebruikmaken van de "Mentale Stoppen Met Roken methode" om op een simpele manier van het roken af te komen.

Cursus stoppen met roken

Wil je meer weten over cursussen om te stoppen met roken, lees dan ook eens onze pagina over dit onderwerp. We proberen ervaringen bij elkaar te krijgen van deelnemers aan de verschillende stoppen met roken cursussen die er beschikbaar zijn. Heb jij ervaring met en cursus om te stoppen met roken?  Laat dan ook een reactie achter op onze pagina over stoppen met roken cursussen

Gratis training

Stoppen met roken hoeft geen geld te kosten door de aanschaf van nicotinepleisters of andere hulpmiddelen. Bij de methode van Eric Eraly wordt er gratis toegang geboden tot de webclinic met een gratis online 4-delige HD Video reeks . Hierin worden de basisstappen aangeleerd om permanent van het roken af te komen. Naast de gratis toegankelijke informatie om te stoppen met roken, is het ook mogelijk om tegen betaling verder geholpen te worden om van de rookverslaving af te komen. Zo heeft Eric Eraly een boek geschreven met de titel: De mentale stoppen met roken methode. Het principe van de Eric Eraly methode om te stoppen met roken gaat uit van een mentale verslaving in plaats van een verslaving aan nicotine. Met het volgen van de webclinic kun je de mentale verslaving eenvoudig doorbreken.

Lees ervaringen van anderen die de methode van Eric Eraly achter de rug hebben of laat je eigen ervaring hier achter.

Reacties

Geplaatst door Bonk (niet gecontroleerd) op 21/10/2016 - 19:46

Lid sinds

Hoi, ik ben na 15 jaar gestopt met roken vanaf afgelopen maandag. Nu al 5 dagen, maar het is lastig. Vooral na het eten en tijdens de koffie of de kroeg. Heb geen hulpmiddelen vooralsnog gebruikt. Heeft het echt zoveel nut? Iemand tips?

Geplaatst door Jolanda W. (niet gecontroleerd) op 25/07/2016 - 11:49

Lid sinds

Het is nu 6,5 jaar geleden dat ik het boek Mentale Stoppen Met Roken methode van Eric heb gekocht. Ik was in het begin sceptisch, maar bedacht me wie niet waagt, wie niet wint. Ik was nog nooit gestopt met roken en rookte al zo'n 30 jaar.

Ik vond het raar dat ik een datum moest prikken. Hoezo, ik wilde toch morgen al stoppen?.... Maar goed, ik een datum geprikt en mezelf gaan voorbereiden op het stoppen. 3 maanden later,  's nachts om 23.55 uur heb ik mijn laatste sigaret opgestoken en deze heel bewust opgerookt (eigenlijk was ik al helemaal klaar met dat roken). Mijn man vroeg nog; ik dacht dat je zou stoppen met roken! Ja, dit is mijn laatste sigaret.

Vanaf dit moment was ik gestopt en ik heb 2x een gevoel gehad dat ik weer een sigaret moest opsteken, maar gelukkig niet gedaan. Nu, 6,5 jaar later, ben ik nogsteeds een niet-roker!! Geen moment spijt gehad van mijn aankoop.

Iedereen die wil stoppen met roken; Succes, en ik ben ervan overtuigd dat als je echt wilt, je het ook kkunt (met of zonder hulp)

afbeelding van Redaktie

Geplaatst door Redaktie op 02/09/2013 - 11:26

Lid sinds 06 nov 2015

11 jaar 8 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Ingezonden door taravds op feb 26th, 2013 om 11:05 pm
 

heb ook de video's van eric allen aandachtig bekeken, en hij is echt goed, alleen ik kan de mentale klik niet vinden,,,,graag hulp aub!!!! ben nu 1 maand 2 weken en 5 dagen vrij van nico en tine yes maar nog moeilijk pffffffffff sad

afbeelding van Redaktie

Geplaatst door Redaktie op 02/09/2013 - 11:26

Lid sinds 06 nov 2015

11 jaar 8 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Ingezonden door leroy84 op jun 9th, 2013 om 1:55 pm.
 

Deze gratis clinic gedaan, maar ik had meer nodig: uiteindelijk toch volledige webseminar gevolgd, en nu ruim 2 maand een gelukkige niet roker!

Reactie toevoegen