Help, ik wil stoppen met roken!

Ben jij net gestopt of wil je graag snel stoppen met roken dan helpen wij graag om je de juiste ondersteuning te bieden. Dan kan op verschillende manieren. Je kiest zelf de methode die het beste bij je past :

Hulp van een expert

Bij het stoppen met roken kan hulp van een expert welkom zijn. Er zijn zoveel methoden en manieren om er vanaf te komen maar hoe kies je nou de methode die het best bij je past. Met goede hulp wordt de kans om van het roken af te komen vele malen groter.

De stichting Stop Bewust helpt mensen door informatie te geven over de verschillende hulpmiddelen, methoden of vormen van begeleiding. Ze willen een houvast zijn voor rokers die nou eindelijk voorgoed de sigaret willen doven. Lees meer over de Stichting Stop Bewust, neem direct contact met ze op of laat je terugbellen door 1 van de medewerkers. 

Hulp van anderen die ook willen stoppen of net gestopt zijn

Grote kracht van deze website is ons forum. Daar zijn dagelijks veel bezoekers met allemaal hetzelfde doel, namelijk stoppen met roken. De hulp van lotgenoten kan zo ontzettend waardevol zijn. Even je ei kwijt bij iemand die uit ervaring weet wat je mee maakt. Ook worden er dagelijks tips en adviezen gedeeld, of gewoon lekker gekletst als afleiding om niet weer te gaan roken. Samen is stoppen zoveel makkelijker! Ga direct naar het forum en stel je gelijk even voor.

Welke methode past bij mij?

Er zijn zoveel manieren om te stoppen met roken. Allen zeggen ze voor zichzelf de bewezen methode te zijn om definitief te stoppen met roken. Volgens Ikstop ligt dit een stuk genuanceerder en ligt het helemaal aan de persoon welke methode voor hem of haar de beste manier is om te stoppen met roken. Wij hebben een overzicht gemaakt van alle methoden en deze stuk voor stuk beschreven. Ook verzamelen we de ervaringen van mensen met een bepaalde methode. Dit kan je een goed beeld geven van wat je te wachten staat. 

Stoppen met hulp van Nicotinevervangers

Weet jij al dat je het liefst wilt stoppen met roken door nicotinevervangers te gebruiken? Wij geven je alle info die je nodig hebt over nicotinepleisters, nicotinekauwgom, de Nicorette mondspray, Nicotinell of de Nicorette inhaler. Ook de E-sigaret kunnen we noemen onder nicotine vervangend middel en kan ook helpen om te stoppen met roken.

Stoppen door gebruik te maken van een geneesmiddel

De huisarts kan ook helpen om een eerste stap te zetten om voorgoed te stoppen met roken. Hij of zij kan je verschillende middelen voorschrijven die kunnen helpen om het verlangen naar een sigaret sterk te verminderen. Voorbeelden zijn Champix, Tabex, Detabaq of Zyban.

Reacties

ik erger me kapot aan dat inloggen hier met dat ik ben geen robot, na 40 keer zit ik er nog niet in, ik stop ermee met inloggen hier!!

Ik wil een nieuw account aanmaken maar krijg óf de melding dat er al een persoon geregistreerd is met mijn e-mailadres (klopt dat ben ik) of als ik dan om een nieuw wachtwoord vraag, de melding dat mijn e-mail niet bekend is. Hoe kom ik weer opnieuw hier?

Oude naam: Marlies13

Mijn nieuwe naam is: Liberté13

E-mail: verwijderd

 

afbeelding van pepim

@marlies ik heb je een emailtje gestuurd met gegevens

afbeelding van Liberté13

Dank je Pepim het lukt nu om in te loggen. Hoe kan ik mijn profiel aanpassen want er staat bij dat ik langer dan een jaar gestopt ben... Zou ik willen haha.

afbeelding van pepim

je gaat rechtsboven naar je account en klik dan op 'bewerken';
scroll iets naar beneden en daar kun je je stopdatum aanpassen

kan niet inloggen, blijft ik ben geen robot herhalen

Ja top hoor hier was lang op jullie forum 2003 nu geraak ik er niet op heb al 15 keer geprobeerd echt gezellig wou stoppen met roken en terug komen hier maar het is zo moeilijk als je zoveel problemen hebt om binnen te raken 

 

afbeelding van pepim

Ja top hoor hier was lang op jullie forum 2003 nu geraak ik er niet op heb al 15 keer geprobeerd echt gezellig wou stoppen met roken en terug komen hier maar het is zo moeilijk als je zoveel problemen hebt om binnen te raken

ik heb je even een mailtje gestuurd ([email protected]), zodat je weer op het forum kan komen,

groetjes pepim

afbeelding van Uiltje69

Waarom kun je privé berichten niet verwijderen?

 

Ik kan geen stopdatum invullen op mijn account, wat kan ik doen

afbeelding van Ytro

Jammer dat het niet lukt in het forum antwoord aan iemand te geven die belangstelling toont.

Krijg steeds een foutmelding. Heb nu de moed opgegeven en kom hier niet weer, want op deze manier krijg je geen hulp, alleen maar frustratie. Je zou er bijna een sigaret bij opsteken!

Wil graag Mn gebruikersnaam veranderen maar dat lukt niet! Al de tips die hierboven staan geprobeerd maar het lukt niet. Hoe kan ik het veranderen of account?

afbeelding van pepim

ik heb je hierover even een mailtje gestuurd ([email protected])

groetjes pepim

 

Via de link op ik stop met roken de tabex besteld en betaald maar niet gekregen. Ik kan via de site daar ook geen vraag over stellen. Ik heb later de comments gelezen en zag staan dat de site niet betrouwbaar was. Het klopt niet dat deze link dan op jullie website staat. Zo kunnen nog meer mensen hun geld kwijt raken en word er iemand anders rijk over andere mensen der rug. Ik vind het een kwalijke zaak. Ik wilde weten of meer mensen dit meegemaakt hebben

A de Leeuw

afbeelding van Tomas2128

Het is ook best ingewikkeld te vinden allemaal als je bijvoorbeeld gewoon even je foto wilt wisselen. Ik kom met geen mogelijkheid op de pagina waar ik mijn foto kan wijzigen.

afbeelding van zeeuwsmeisje

Ik kom niet meer ingelogd Ben zeeuwsmeisje... heb nieuw wachtwoord aangevraagd maar het lukt me net om binnen te komen...... ben wel  al 14 jaar gestopt... maar wilde zomaar nog eens even hier kijken... kan dat Pepim??

 

afbeelding van pepim

natuurlijk, ik ga even voor je kijken anja yes

ik heb je een mailtje gestuurd

verschrikkelijk!!!!

Hallo ik ben nu drie weken van het roken af maar waar ik het meeste mee zit is het door ademen heeft iemand dit ook .

Het gevoel bedden dat je niet meer door kunt ademen of ligt dit aan mijn of heeft het ook gemalen met hyperventilatie en overgang wie weet raad hier mee .

Mirjan remers

Hoi,

Ik heb volgens mij 2 accounts op dit forum, een account met een gebruikersnaam gelijk aan mijn emailadres, en een account met gebruikersnaam Eric001. Dit is voor mij heel verwarrend en ik weet ook niet hoe die 2 accounts ontstaan zijn. Als ik nu een bericht maak maak ik dat iedere keer met het account gelijk aan mijn emailadres, en dat wil ik niet. Ik wil het account met gebruikersnaam Eric001 gebruiken. Zou je het account met gebruikersnaam identiek aan mijn emailadres willen verwijderen ? Bij voorbaat dank.

Reactie toevoegen