Ervaringen met nicotinepleisters

Heb jij nicotinepleisters gebruikt om van het roken af te komen? Zo ja, dan horen we graag wat jouw ervaringen hiermee zijn geweest. Goed of slecht, het maakt niet uit. Het is belangrijk je ervaringen te delen zodat anderen zich beter kunnen voorbereiden op het gebruik van nicotinepleisters om van het roken af te komen.

Waar kan ik goedkoop Nicotinepleistes kopen?

Nicotinepleisters zijn op veel plekken te koop. Zelfs in de grotere supermartkten kan je de pleisters kopen. Wil je voor de goedkoopste oplossing gaan, dan kan je de pleisters het best online bestellen. Je hebt ze dan meestal de volgende dag al in huis. Bekijk het aanbod online nicotinepleisters, of ga voor 1 van de volgende voordelige opties :

Heb je zelf ervaring met het gebruik van nicotinepleisters, laat het dan weten in een reactie hieronder. 

Reacties

Geplaatst door anoniem (niet gecontroleerd) op 31/05/2018 - 10:35

Lid sinds

Roken is duurder, dus wat maakt het uit? 

Geplaatst door L de boer (niet gecontroleerd) op 17/05/2018 - 20:03

Lid sinds

Vind de pleisters echt goed werken, maar vind het echt erg dat ze niet blijven zitten. Na een paar uur ben ik gewoon mijn pleister kwijt. is op die manier een dure om van het roken af te komen. De plakrand is voor mij niet voldoende om het te laten zitten. Ik gebruik geen bodylotion of huid olie dus daar kan het niet aan liggen. Geloof mij het kost mij echt dubbel zo veel geld om van het roken af te komen op deze manier. De pleisters zijn al duur genoeg zonder dat je extra moet bij plakken.

Geplaatst door Ellie gadellaa op 08/04/2018 - 21:43

Lid sinds 08 apr 2018

2 maanden 2 weken geleden gestopt met Nicotinepleisters.

hoi ,ik ben zelf gestopt met pleisters en nicotine kaugom erbij. Een keer heb ik de pleister opgehouden met slapen

Heb inderdaad onwijse nachtmerries gehad. Nu stop ik voor de zoveelste keer, maar doe de pleister nu af als ik naar bed ga. snachts rook je normaal ook niet. Wil wel zeggen dat het nog moeilijk is hoor. Blijft zwaar.

Sterkte nog 

Gr Ellie

Geplaatst door DS (niet gecontroleerd) op 14/02/2018 - 14:19

Lid sinds

Hallo allemaal. Ik wil erg graag stoppen met roken, maar dat lukt mij niet goed. Ik heb in het verleden te kampen gehad met een angststoornis en de sigaretten hebben mij een houvast gegeven om daar boven op te komen. Het is spannend om die houvast los te laten. Ik voel mij echter nu walgelijk met die sigaret, maar ik kan er moeilijk van af komen. Het is niet zo zeer de nicotine die ik mis (heb een tijd de electrische sigaret gebruikt), maar juist de smaak van de echte sigaret en het gevoel om 'vol' te zitten/ verzadigd te zijn. Ik weet niet goed hoe ik met moet omschrijven, maar dat vind ik niet in de electrische sigaret. Mogelijk helpt de nicotinepleister mij, maar ik vind ze erg duur om het te proberen als het voor mij geen effect heeft. Daarnaast lees ik problemen met slapen/nachtmerries. Ik ben op zich al een slechte slaper, dus ik ben erg benieuwd of jullie tips hebben?

Geplaatst door Marije (niet gecontroleerd) op 01/02/2018 - 11:52

Lid sinds

Beste Cindy,

Ik heb je berichtje gelezen en ik heb precies hetzelfde. Dat als ik alcohol drink enorme behoefte krijg in sigaretten. Weet je inmiddels of dat kan? Dat je alleen een pleister plakt als je bijvoorbeeld alcohol drinkt. Of moet je de pleister de hele dag op houden?

Groetjes
Marije

Geplaatst door lies veen (niet gecontroleerd) op 17/01/2018 - 16:31

Lid sinds

Ik ben 14 december gestopt met roken. De laatste sigaret opgestoken op schiphol, voor vertrek naar Kopenhagen. Ik wist dat ik uit mijn thuis situatie makkelijk kon stoppen. Dit ging ook probleemloos. Na 5 dagen weer thuis en toen gestart met de pleisters fase 2. Zoals ook anderen beschrijven , intense dromen maar niet akelig. Na twee weken overgestapt op fase 3 pleisters. Totaal geen lichamelijke behoefte om te roken met de pleisters. Meer de gewoonte momenten die makkelijk te corrigeren zijn. Nu dus 5 weken rookvrij. Eigenlijk zonder ontwennings verschijnselen, depressie of sjacherijnigheid. Wel iets meer trek, om iets in de mond te hebben. Ik raad echt de pleisters aan.

Geplaatst door Bandaid op 17/01/2018 - 14:32

Lid sinds 17 jan 2018

5 jaar 2 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Ik was een keer gestopt met nicotinepepermuntjes, maar daarvan kreeg ik bij mijn laatste stoppoging last van mijn maag en darmen. Daarom ben ik overgestapt op pleisters. Vooral het aanbrengen 's ochtends vond ik fijn. Dan kreeg je een lekkere stoot nicotine. Ook fijn is dat je er geen omkijken naar hebt. Het is plakken en gaan. Voor mij heeft het goed gewerkt!

Geplaatst door Lotta (niet gecontroleerd) op 16/01/2018 - 09:08

Lid sinds

Ik heb 6 jaar gerookt ben er nu net een week mee gestopt. Maar heb wel besloten om al te stoppen met de pleisters. Ik heb het idee dat ze wel werken maar is niks voor mij ik heb de dagen dat ik ze in de nacht ophield de meest vreemde en nare dromen gehad ook werd ik heel erg benauwd en kon ik niet in slaap komen. En ook vind ik ze ontzettend duur. Nu ga ik het op eigen kracht verder proberen.

Geplaatst door Yvonne (niet gecontroleerd) op 28/12/2017 - 19:32

Lid sinds

Ik ben nu bijna 6 weken gestopt.
Met behulp van nicotinell pleisters.
Werkt prima. Eerst 5 weken stap1.
En nu verder met stap2.
Ik haal wel 2 uurtjes voor het slapen gaan de pleister eraf. Want anders slaap ik niet. Werkt prima zo.
Wel moeite met inslapen. Maar dat gaat vanzelf over.
Rookte gemiddeld een pakje sigaretten per dag.

Geplaatst door Tanja Dirks op 11/10/2017 - 13:09

Lid sinds 11 okt 2017

Hallo!

Ik ben gestopt op 2 oktober met niquitin 21mg, heb geen behoefte aan een sigaret maar slaap niet behoorlijk meer: een uurtje of 3 maximaal. Drijfnat bezweet en klaarwakker zit ik midden in de nacht danmaar alvast aan de koffie te wachten totdat het licht buiten wordt en ik met de hond het bos in kan ( die vindt het overigens fantastisch!). Nu heb ik gisteren een pleister doormidden geknipt in de hoop op een betere nacht, maar helaas. Vandaag helemaal geen pleister geplakt en gaat zonder trek in een sigaret! Hoera... feit is wel dat ik inmiddels gesloopt ben en er nu ook huilbuien bij krijg. Ik drink trouwens liters brandnetelthee om alle troep wat sneller uit mijn systeem te krijgen. Vanochten langs een groepje rokende scholieren gewandeld en poeh wat rook dat zalig! Ben maar snel doorgelopen om te voorkomen dat ik bij de benzinepomp aan de overkant binnen zou lopen om een pakje te kopen. Ik ben vastbesloten vol te houden, maar makkelijk heb ik het niet hoor... Heel veel succes en sterkte allemaal, groetjes van Tanja

Reactie toevoegen

Pagina's