Ervaringen met nicotinepleisters

Heb jij nicotinepleisters gebruikt om van het roken af te komen? Zo ja, dan horen we graag wat jouw ervaringen hiermee zijn geweest. Goed of slecht, het maakt niet uit. Het is belangrijk je ervaringen te delen zodat anderen zich beter kunnen voorbereiden op het gebruik van nicotinepleisters om van het roken af te komen.

Waar kan ik goedkoop Nicotinepleistes kopen?

Nicotinepleisters zijn op veel plekken te koop. Zelfs in de grotere supermartkten kan je de pleisters kopen. Wil je voor de goedkoopste oplossing gaan, dan kan je de pleisters het best online bestellen. Je hebt ze dan meestal de volgende dag al in huis. Bekijk het aanbod online nicotinepleisters, of ga voor 1 van de volgende voordelige opties :

Heb je zelf ervaring met het gebruik van nicotinepleisters, laat het dan weten in een reactie hieronder. 

Reacties

Geplaatst door Reiziger37 op 06/10/2018 - 13:13

Lid sinds 04 okt 2018

Nu 19 dagen gestop met sigaretten
Met hulp van nicotine pleisters.

Na 25jaar gerookt te hebben me eerste echte poging
Het gaat me zo makkelijk af dat ik het niet geloven kan .
Totaal geen gevecht..
Komt dit nog ? Als ik stop met de pleisters? Wie weet het ?

Geplaatst door Reiziger37 op 06/10/2018 - 13:13

Lid sinds 04 okt 2018

Nu 19 dagen gestop met sigaretten
Met hulp van nicotine pleisters.

Na 25jaar gerookt te hebben me eerste echte poging
Het gaat me zo makkelijk af dat ik het niet geloven kan .
Totaal geen gevecht..
Komt dit nog ? Als ik stop met de pleisters? Wie weet het ?

Geplaatst door anoniem (niet gecontroleerd) op 31/05/2018 - 10:35

Lid sinds

Roken is duurder, dus wat maakt het uit? 

Geplaatst door L de boer (niet gecontroleerd) op 17/05/2018 - 20:03

Lid sinds

Vind de pleisters echt goed werken, maar vind het echt erg dat ze niet blijven zitten. Na een paar uur ben ik gewoon mijn pleister kwijt. is op die manier een dure om van het roken af te komen. De plakrand is voor mij niet voldoende om het te laten zitten. Ik gebruik geen bodylotion of huid olie dus daar kan het niet aan liggen. Geloof mij het kost mij echt dubbel zo veel geld om van het roken af te komen op deze manier. De pleisters zijn al duur genoeg zonder dat je extra moet bij plakken.

Geplaatst door Ellie gadellaa op 08/04/2018 - 21:43

Lid sinds 08 apr 2018

6 maanden 2 weken geleden gestopt met Nicotinepleisters.

hoi ,ik ben zelf gestopt met pleisters en nicotine kaugom erbij. Een keer heb ik de pleister opgehouden met slapen

Heb inderdaad onwijse nachtmerries gehad. Nu stop ik voor de zoveelste keer, maar doe de pleister nu af als ik naar bed ga. snachts rook je normaal ook niet. Wil wel zeggen dat het nog moeilijk is hoor. Blijft zwaar.

Sterkte nog 

Gr Ellie

Geplaatst door DS (niet gecontroleerd) op 14/02/2018 - 14:19

Lid sinds

Hallo allemaal. Ik wil erg graag stoppen met roken, maar dat lukt mij niet goed. Ik heb in het verleden te kampen gehad met een angststoornis en de sigaretten hebben mij een houvast gegeven om daar boven op te komen. Het is spannend om die houvast los te laten. Ik voel mij echter nu walgelijk met die sigaret, maar ik kan er moeilijk van af komen. Het is niet zo zeer de nicotine die ik mis (heb een tijd de electrische sigaret gebruikt), maar juist de smaak van de echte sigaret en het gevoel om 'vol' te zitten/ verzadigd te zijn. Ik weet niet goed hoe ik met moet omschrijven, maar dat vind ik niet in de electrische sigaret. Mogelijk helpt de nicotinepleister mij, maar ik vind ze erg duur om het te proberen als het voor mij geen effect heeft. Daarnaast lees ik problemen met slapen/nachtmerries. Ik ben op zich al een slechte slaper, dus ik ben erg benieuwd of jullie tips hebben?

Geplaatst door Marije (niet gecontroleerd) op 01/02/2018 - 11:52

Lid sinds

Beste Cindy,

Ik heb je berichtje gelezen en ik heb precies hetzelfde. Dat als ik alcohol drink enorme behoefte krijg in sigaretten. Weet je inmiddels of dat kan? Dat je alleen een pleister plakt als je bijvoorbeeld alcohol drinkt. Of moet je de pleister de hele dag op houden?

Groetjes
Marije

Geplaatst door lies veen (niet gecontroleerd) op 17/01/2018 - 16:31

Lid sinds

Ik ben 14 december gestopt met roken. De laatste sigaret opgestoken op schiphol, voor vertrek naar Kopenhagen. Ik wist dat ik uit mijn thuis situatie makkelijk kon stoppen. Dit ging ook probleemloos. Na 5 dagen weer thuis en toen gestart met de pleisters fase 2. Zoals ook anderen beschrijven , intense dromen maar niet akelig. Na twee weken overgestapt op fase 3 pleisters. Totaal geen lichamelijke behoefte om te roken met de pleisters. Meer de gewoonte momenten die makkelijk te corrigeren zijn. Nu dus 5 weken rookvrij. Eigenlijk zonder ontwennings verschijnselen, depressie of sjacherijnigheid. Wel iets meer trek, om iets in de mond te hebben. Ik raad echt de pleisters aan.

Geplaatst door Bandaid op 17/01/2018 - 14:32

Lid sinds 17 jan 2018

5 jaar 6 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Ik was een keer gestopt met nicotinepepermuntjes, maar daarvan kreeg ik bij mijn laatste stoppoging last van mijn maag en darmen. Daarom ben ik overgestapt op pleisters. Vooral het aanbrengen 's ochtends vond ik fijn. Dan kreeg je een lekkere stoot nicotine. Ook fijn is dat je er geen omkijken naar hebt. Het is plakken en gaan. Voor mij heeft het goed gewerkt!

Geplaatst door Lotta (niet gecontroleerd) op 16/01/2018 - 09:08

Lid sinds

Ik heb 6 jaar gerookt ben er nu net een week mee gestopt. Maar heb wel besloten om al te stoppen met de pleisters. Ik heb het idee dat ze wel werken maar is niks voor mij ik heb de dagen dat ik ze in de nacht ophield de meest vreemde en nare dromen gehad ook werd ik heel erg benauwd en kon ik niet in slaap komen. En ook vind ik ze ontzettend duur. Nu ga ik het op eigen kracht verder proberen.

Reactie toevoegen

Pagina's