Ervaringen met nicotinepleisters

Heb jij nicotinepleisters gebruikt om van het roken af te komen? Zo ja, dan horen we graag wat jouw ervaringen hiermee zijn geweest. Goed of slecht, het maakt niet uit. Het is belangrijk je ervaringen te delen zodat anderen zich beter kunnen voorbereiden op het gebruik van nicotinepleisters om van het roken af te komen.

Waar kan ik goedkoop Nicotinepleistes kopen?

Nicotinepleisters zijn op veel plekken te koop. Zelfs in de grotere supermartkten kan je de pleisters kopen. Wil je voor de goedkoopste oplossing gaan, dan kan je de pleisters het best online bestellen. Je hebt ze dan meestal de volgende dag al in huis. Bekijk het aanbod online nicotinepleisters, of ga voor 1 van de volgende voordelige opties :

Heb je zelf ervaring met het gebruik van nicotinepleisters, laat het dan weten in een reactie hieronder. 

Reacties

Geplaatst door Frans (niet gecontroleerd) op 24/07/2023 - 11:52

Lid sinds

Nu twee weken gestopt met roken. Ik gebruik 21mg pleisters. Dit gaat goed.

Echter wel in de ochtend misselijk en in de nacht de gekste dromen.

 

Geplaatst door OVC (niet gecontroleerd) op 21/07/2023 - 11:37

Lid sinds

Nu 3 dagen gestopt met Niquitine pleisters 21/mg .. tegen het einde van de 24u toch moeilijker om aan de "goesting" in een sigaret te weerstaan ... Wat de prijs betreft .. in België idd best duur! In Frankrijk de helft van de prijs + 28 pleisters ipv 21 !! Ik hoop echt om na +40 jaar toch te kunnen stoppen met roken dus ff tanden bijten en doorzetten!

Succes allemaal!

Geplaatst door D.b (niet gecontroleerd) op 13/06/2023 - 11:09

Lid sinds

Oke we gooien ook even de realiteit in dit topic,
Ik heb 3 pogingen gedaan met de pleisters en...allemaal mislukt
Je leest overal dat nicotine al snel uit je lichaam is ,dus? Is dat niet waar we mee worstelen
Het is de gewoonte
Dus heel leuk zoveel geld uitgeven aan die pleisters etc.
Maar waneer kimt er iets op de markt dat we een nabootsing hebben van de gewoonte?
Let dan eens op hoeveel mensen ineens gestopt zijn met roken
Het roken gaat te bizar in pprijs omhoog
Maar de nicotine vervangers zijn ook nuet meer te betalen.
Ze verdienen als mensen stoppen niet meer aan ons dus prijzen de pleisters etc aan.
Het is de gewoonte mensen,

Geplaatst door Marilva (niet gecontroleerd) op 28/12/2021 - 19:33

Lid sinds

Ja ik ook

ik heb ook last van de pleister rode huid en een vreselijke jeuk. Ik heb 8 afdruk plekken van de pleister en ik heb een donkere huid...ik heb nu bruine nicotine pleister het jeukt minder dan die transparant 

 

 

Geplaatst door Rene veenstra (niet gecontroleerd) op 27/04/2021 - 06:26

Lid sinds

Beste Denise, Vaak denken mensen dat ALLEEN soppen met het verslavende middel voldoende is maar inmiddels weet ik als verslavingservaringskundige in herstel(ik was ook aan alcohol en harddrugs verslaafd) dat dat niet zo is. Je dient echt in therapie te gaan om je onderliggende gedachtengang, samen met anderen, te onderzoeken en desgewenst (meestal danwel altijd) aante passen. Dit kan bijv dmv cognitieve gedragstherapie CGT maar ook Rationele Emotieve Therapie. RET. Als je deze therapieen Googled kun je er alles over vinden Denise. Kijk, ik zei het al:als het middel nu het probleem was dan stop je en heb je geen probleem meer, KLAAR! Denk je dan maar zo is het dus niet. Je (vaak onderliggende/onbewuste) gedachtengang rondom de verslaving is het probleem. "Alleen stoppen van het middel is voldoende" is bijv. al een in de RET genoemde irrationele gedachte... Nou ja Google maar eens het ABC van de RET en ook de 4 G's-Gedachte-Gevoel-Gedrag-Gevolg kunnen je al veel inzicht geven. En BY THE WAY:zie het geheel maar als een UITDAGING IPV een probleem, een leerschool, die het leven zoiezo is Denise. En als laatst:de zin vh leven is M. I Bewustwording meer niet. Lees de 4-LEERFASEN VAN MASLOW maar Succes Denise. Groet van Rene uit Wormer, [email protected]

Geplaatst door Denise C op 23/02/2021 - 20:44

Lid sinds 23 feb 2021

2 jaar 10 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hallo,

Kan iemand mij helpen?! Ik ben nu 13 weken gestopt.. De eerste 2 weken waren moeilijk.. Daarna ging het eigelijk best goed, ondanks af en toe een logische worsteling met mezelf. Maar nu sinds 2 weken gaat het toch minder goed! Ik ruik sigaretten.. Ik denk aan sigaretten.. Ik vertel vaak tegen mezelf dat 1 roken echt wel kan.. Ik ben dus weer een hele dag in strijd met mezelf, zo gek na al die weken.. Iemand die dit herkent?!

Ik heb in het begin nicotine pleisters gebruikt. Soms hielp het wel, maar ik werd er ook misselijk van.. Wat is jullie advies?! Toch maar proberen met nicotine pleisters? Of misschien nog andere tips of motiverende ervaringen? Ik wil zo graag van dit gevoel af...

Liefs,
Denise

Geplaatst door Gerard de Graaf (niet gecontroleerd) op 25/11/2020 - 14:58

Lid sinds

Als je stopt met ondersteuning van de huisarts, stoppen met roken programma, worden nicotinepleisters of medicatie volledig vergoed door de ziektekostenverzekering. Gewoon de basisverzekering dus je hebt geen extra pakket nodig. De huisarts stuurt het recept naar een online apotheek die de pleisters bij je thuis bezorgt. Ideaal!

Geplaatst door Ag (niet gecontroleerd) op 01/07/2020 - 12:05

Lid sinds

Hallo . Ik gebruik goeie rekbare sporttape over de pleister. Werkt perfect. Blijft goed zitten. Sporttape over de nicotine pleister plakken en dan tegelijk van het papier halen en opplakken op de plek waar je het wilt hebben Gr. A

Geplaatst door Verhagen (niet gecontroleerd) op 14/02/2020 - 23:20

Lid sinds

Waardeloze pleisters van nicotinell 

Plakken niet , ze zijn toch duur genoeg je zou ze voor dat geld toch plakkend moeten krijgen 

 

 

 

 

Geplaatst door Wendy Boom (niet gecontroleerd) op 06/01/2020 - 22:15

Lid sinds

Hallo ik ben vandaag begonnen met de pleisters van nicotinell. En ik moet zeggen tot nu toe geen zin in een sigaret, maar wel het gewoonte gevoel, dat ik s'avonds bij de tv op bepaalde tijd een sigaret rookte. De vorige keer dat ik pleisters gebruikte had ik snachts heel enge en realistische nachtmerries, vanavond ga ik de 1ste nacht in met een pleister op,maar als ik nu vannacht weer een nachtmerrie krijg doe ik ze gewoon snachts niet op.

Ik hoop dat ik nu voorgoed van het roken af ben, we zullen zien, dit is tenslotte pas de 1ste dag.

Reactie toevoegen

Pagina's