Ervaringen met nicotinepleisters

Heb jij nicotinepleisters gebruikt om van het roken af te komen? Zo ja, dan horen we graag wat jouw ervaringen hiermee zijn geweest. Goed of slecht, het maakt niet uit. Het is belangrijk je ervaringen te delen zodat anderen zich beter kunnen voorbereiden op het gebruik van nicotinepleisters om van het roken af te komen.

Heb je zelf ervaring met het gebruik van nicotinepleisters, laat het dan weten in een reactie hieronder. 

Reacties

Geplaatst door Marja Hage (niet gecontroleerd) op 30/08/2017 - 18:48

Lid sinds

Hoi Londonquit,

Ik googelde op beste nicotinepleisters en zo kwam ik op deze site. Ik rook zeker een pakje per dag en ik moet er echt mee stoppen maar het lukt niet. Ik heb een e-sigaret geprobeerd en als ik hem gebruik zorgt die er wel voor dat ik wat minder rook maar de trek in een echte sigaret blijft. Ik heb te horen gekregen dat ik moet stoppen vanwege gezondheidsredenen en las jouw verhaal en ben heel erg benieuwd hoe het jou is gelukt om eraf te komen. Misschien helpt jouw verhaal mij wel om eraf te blijven. Ik voel mezelf zo'n slapjanus! Wil je mij vertellen hoe het jou gelukt is?

 

 

Geplaatst door Cindy Potz (niet gecontroleerd) op 17/08/2017 - 12:43

Lid sinds

Ik kan op zich heel goed van de sigaretten afblijven, maar als ik s'avonds of in het weekend alcohol drink, krijg ik een enorme behoefte om te roken, en dan steek ik de ene na de andere op. Zou het goed zijn om dan enkel bij alcohol momenten een nicotine pleister te gebruiken of Nicotine zuigtabletten?

Geplaatst door Kaj (niet gecontroleerd) op 16/07/2017 - 12:29

Lid sinds

8 dagen geleden spontaan begonnen met de 21mg pleisters. nog wel mijn pakje sigaretten opgerookt op de eerste 4 dagen (normaal was dit 1 pakje per dag) en daarna niet meer gerookt. De pleisters zorgen ervoor dat de drang minder aanwezig is. Als er drang is ga ik klusjes doen en is het zo weer weg. Inmiddels dus 4 dagen niet meer gerookt en dat gaat goed. Wel haal ik volgende week de 14 mg pleisters, de 21mg zijn namelijk best flink​.

 

 

Geplaatst door Anja (niet gecontroleerd) op 24/06/2017 - 23:25

Lid sinds

Super. Ik. Ga. Morgen  proberen  te stoppen met nicotine pleistersIk heb ook 40 jaar gerookt,heb jij  veel klachten gehad ,?

 

Geplaatst door Londonquit op 07/06/2017 - 19:28

Lid sinds 07 jun 2017

9 maanden 1 week geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Ongelooflijk,  40 jaar gerookt, 4000 sigaretten NIET gerookt in bijna een half jaar. Mijn eerste stoppoging is geslaagd tot op heden.

Benieuwd naar mijn verhaal ? Laat het even weten dan vertel ik het graag…..

Groet
London

Geplaatst door donald (niet gecontroleerd) op 06/04/2017 - 15:18

Lid sinds

wtf pieter post. stop gewoon helemaal met roken.

Geplaatst door Dijaru op 24/03/2017 - 16:58

Lid sinds 28 apr 2016

1 jaar 8 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Ik had het in 3 maanden gedaan erst maand 21 Mg etz    elke maand stap lager ,alleen roken en pleisters gaat niet samen . kan ook gevaarlijk zijn . En zit tussen de oren nicotine verslaving ben je na 3 weken vanaf . alleen de gewoonte van PAKKEN en vinger naar je mond brengen duurt langer .  ik ging na dat ik was gstopt nijn huis opknappen

en na het eten  ging ik ook meteen klussen doen in huis  . heeft ,mij prima geholpen :))

Geplaatst door Kevin (niet gecontroleerd) op 19/03/2017 - 17:40

Lid sinds

Na 2 dagen met nicotine clear pleisters een allergische reactie op de pleisters. Ook had ik niet bepaald het gevoel dat het werkte. Dus nu op eigen kracht verder. Verder heb ik veel last van rusteloosheid ik weet gewoon niet wat ik met al die tijd moet doen...

Geplaatst door Dijaru op 17/03/2017 - 12:18

Lid sinds 28 apr 2016

1 jaar 8 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Moet zeggen bij mij wel ik rookte 4 pakjes zware van nelle in de week . als ik trap op liep stond ik te hijgen . toen maar voor genomen te stoppen met roken na 40 jaar. heb 3 maanden pleisters geplakt van 10 januari 2016 tot 1 april .dus ben bijna jaar er van af .moet zeggen toch weing last gehad . had 20 jaar eerder moeten doen . 

Geplaatst door Pieter Post (niet gecontroleerd) op 16/03/2017 - 15:42

Lid sinds

ik rookte 4 pakjes per dag. door de pleisters rook ik er nu nog maar 3!!!!!! ik heb met dit resultaat echt super blij!!!!!! 

 

Reactie toevoegen