Ervaringen met nicotinepleisters

Heb jij nicotinepleisters gebruikt om van het roken af te komen? Zo ja, dan horen we graag wat jouw ervaringen hiermee zijn geweest. Goed of slecht, het maakt niet uit. Het is belangrijk je ervaringen te delen zodat anderen zich beter kunnen voorbereiden op het gebruik van nicotinepleisters om van het roken af te komen.

Waar kan ik goedkoop Nicotinepleistes kopen?

Nicotinepleisters zijn op veel plekken te koop. Zelfs in de grotere supermartkten kan je de pleisters kopen. Wil je voor de goedkoopste oplossing gaan, dan kan je de pleisters het best online bestellen. Je hebt ze dan meestal de volgende dag al in huis. Bekijk het aanbod online nicotinepleisters, of ga voor 1 van de volgende voordelige opties :

Heb je zelf ervaring met het gebruik van nicotinepleisters, laat het dan weten in een reactie hieronder. 

Reacties

Geplaatst door Wendy Boom (niet gecontroleerd) op 06/01/2020 - 22:15

Lid sinds

Hallo ik ben vandaag begonnen met de pleisters van nicotinell. En ik moet zeggen tot nu toe geen zin in een sigaret, maar wel het gewoonte gevoel, dat ik s'avonds bij de tv op bepaalde tijd een sigaret rookte. De vorige keer dat ik pleisters gebruikte had ik snachts heel enge en realistische nachtmerries, vanavond ga ik de 1ste nacht in met een pleister op,maar als ik nu vannacht weer een nachtmerrie krijg doe ik ze gewoon snachts niet op.

Ik hoop dat ik nu voorgoed van het roken af ben, we zullen zien, dit is tenslotte pas de 1ste dag.

afbeelding van canardo

Geplaatst door canardo op 22/09/2019 - 16:15

Lid sinds 16 Mar 2008

2 maanden 1 week geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Ik gebruik nu ook een goedkope variant van Leukoplast n.l. eigen merk Trekpleister. Scheelt enorm in de kosten!!!

Geplaatst door BB32 (niet gecontroleerd) op 22/09/2019 - 07:20

Lid sinds

De pleisters verstevigen met een goedkope variant van leukoplasr bij kruidvat

Geplaatst door BB32 (niet gecontroleerd) op 22/09/2019 - 07:18

Lid sinds

105 nicotine pleisters gebruikt , begonnen met stap 3 en 2 dagen geleden gestopt met pleisters.

Ik moest ze ook steeds verstevigen met leukoplast

Geplaatst door M. de Bruijn (niet gecontroleerd) op 30/07/2019 - 21:56

Lid sinds

Ik ga ook weer beginnen met nicotinepleisters, Ook ik had de ervaring dat ze niet goed plakken. Ik heb dit opgelost door ze te verstevugen met Leukoplast. Op elke hoek. Voor het gemak deed ik het gewoon kruislings.

Geplaatst door Reiziger37 op 06/10/2018 - 13:13

Lid sinds 04 okt 2018

Nu 19 dagen gestop met sigaretten
Met hulp van nicotine pleisters.

Na 25jaar gerookt te hebben me eerste echte poging
Het gaat me zo makkelijk af dat ik het niet geloven kan .
Totaal geen gevecht..
Komt dit nog ? Als ik stop met de pleisters? Wie weet het ?

Geplaatst door Reiziger37 op 06/10/2018 - 13:13

Lid sinds 04 okt 2018

Nu 19 dagen gestop met sigaretten
Met hulp van nicotine pleisters.

Na 25jaar gerookt te hebben me eerste echte poging
Het gaat me zo makkelijk af dat ik het niet geloven kan .
Totaal geen gevecht..
Komt dit nog ? Als ik stop met de pleisters? Wie weet het ?

Geplaatst door anoniem (niet gecontroleerd) op 31/05/2018 - 10:35

Lid sinds

Roken is duurder, dus wat maakt het uit? 

Geplaatst door L de boer (niet gecontroleerd) op 17/05/2018 - 20:03

Lid sinds

Vind de pleisters echt goed werken, maar vind het echt erg dat ze niet blijven zitten. Na een paar uur ben ik gewoon mijn pleister kwijt. is op die manier een dure om van het roken af te komen. De plakrand is voor mij niet voldoende om het te laten zitten. Ik gebruik geen bodylotion of huid olie dus daar kan het niet aan liggen. Geloof mij het kost mij echt dubbel zo veel geld om van het roken af te komen op deze manier. De pleisters zijn al duur genoeg zonder dat je extra moet bij plakken.

afbeelding van Ellie gadellaa

Geplaatst door Ellie gadellaa op 08/04/2018 - 21:43

Lid sinds 08 apr 2018

1 jaar 9 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

hoi ,ik ben zelf gestopt met pleisters en nicotine kaugom erbij. Een keer heb ik de pleister opgehouden met slapen

Heb inderdaad onwijse nachtmerries gehad. Nu stop ik voor de zoveelste keer, maar doe de pleister nu af als ik naar bed ga. snachts rook je normaal ook niet. Wil wel zeggen dat het nog moeilijk is hoor. Blijft zwaar.

Sterkte nog 

Gr Ellie

Reactie toevoegen

Pagina's