Ervaringen met nicotinepleisters

Heb jij nicotinepleisters gebruikt om van het roken af te komen? Zo ja, dan horen we graag wat jouw ervaringen hiermee zijn geweest. Goed of slecht, het maakt niet uit. Het is belangrijk je ervaringen te delen zodat anderen zich beter kunnen voorbereiden op het gebruik van nicotinepleisters om van het roken af te komen.

Waar kan ik goedkoop Nicotinepleistes kopen?

Nicotinepleisters zijn op veel plekken te koop. Zelfs in de grotere supermartkten kan je de pleisters kopen. Wil je voor de goedkoopste oplossing gaan, dan kan je de pleisters het best online bestellen. Je hebt ze dan meestal de volgende dag al in huis. Bekijk het aanbod online nicotinepleisters, of ga voor 1 van de volgende voordelige opties :

Heb je zelf ervaring met het gebruik van nicotinepleisters, laat het dan weten in een reactie hieronder. 

Reacties

Geplaatst door Tanja Dirks op 11/10/2017 - 13:09

Lid sinds 11 okt 2017

Hallo!

Ik ben gestopt op 2 oktober met niquitin 21mg, heb geen behoefte aan een sigaret maar slaap niet behoorlijk meer: een uurtje of 3 maximaal. Drijfnat bezweet en klaarwakker zit ik midden in de nacht danmaar alvast aan de koffie te wachten totdat het licht buiten wordt en ik met de hond het bos in kan ( die vindt het overigens fantastisch!). Nu heb ik gisteren een pleister doormidden geknipt in de hoop op een betere nacht, maar helaas. Vandaag helemaal geen pleister geplakt en gaat zonder trek in een sigaret! Hoera... feit is wel dat ik inmiddels gesloopt ben en er nu ook huilbuien bij krijg. Ik drink trouwens liters brandnetelthee om alle troep wat sneller uit mijn systeem te krijgen. Vanochten langs een groepje rokende scholieren gewandeld en poeh wat rook dat zalig! Ben maar snel doorgelopen om te voorkomen dat ik bij de benzinepomp aan de overkant binnen zou lopen om een pakje te kopen. Ik ben vastbesloten vol te houden, maar makkelijk heb ik het niet hoor... Heel veel succes en sterkte allemaal, groetjes van Tanja

Geplaatst door Marja Hage (niet gecontroleerd) op 30/08/2017 - 18:48

Lid sinds

Hoi Londonquit,

Ik googelde op beste nicotinepleisters en zo kwam ik op deze site. Ik rook zeker een pakje per dag en ik moet er echt mee stoppen maar het lukt niet. Ik heb een e-sigaret geprobeerd en als ik hem gebruik zorgt die er wel voor dat ik wat minder rook maar de trek in een echte sigaret blijft. Ik heb te horen gekregen dat ik moet stoppen vanwege gezondheidsredenen en las jouw verhaal en ben heel erg benieuwd hoe het jou is gelukt om eraf te komen. Misschien helpt jouw verhaal mij wel om eraf te blijven. Ik voel mezelf zo'n slapjanus! Wil je mij vertellen hoe het jou gelukt is?

 

 

Geplaatst door Cindy Potz (niet gecontroleerd) op 17/08/2017 - 12:43

Lid sinds

Ik kan op zich heel goed van de sigaretten afblijven, maar als ik s'avonds of in het weekend alcohol drink, krijg ik een enorme behoefte om te roken, en dan steek ik de ene na de andere op. Zou het goed zijn om dan enkel bij alcohol momenten een nicotine pleister te gebruiken of Nicotine zuigtabletten?

Geplaatst door Kaj (niet gecontroleerd) op 16/07/2017 - 12:29

Lid sinds

8 dagen geleden spontaan begonnen met de 21mg pleisters. nog wel mijn pakje sigaretten opgerookt op de eerste 4 dagen (normaal was dit 1 pakje per dag) en daarna niet meer gerookt. De pleisters zorgen ervoor dat de drang minder aanwezig is. Als er drang is ga ik klusjes doen en is het zo weer weg. Inmiddels dus 4 dagen niet meer gerookt en dat gaat goed. Wel haal ik volgende week de 14 mg pleisters, de 21mg zijn namelijk best flink​.

 

 

Geplaatst door Anja (niet gecontroleerd) op 24/06/2017 - 23:25

Lid sinds

Super. Ik. Ga. Morgen  proberen  te stoppen met nicotine pleistersIk heb ook 40 jaar gerookt,heb jij  veel klachten gehad ,?

 

Geplaatst door Londonquit op 07/06/2017 - 19:28

Lid sinds 07 jun 2017

11 maanden 1 week geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Ongelooflijk,  40 jaar gerookt, 4000 sigaretten NIET gerookt in bijna een half jaar. Mijn eerste stoppoging is geslaagd tot op heden.

Benieuwd naar mijn verhaal ? Laat het even weten dan vertel ik het graag…..

Groet
London

Geplaatst door donald (niet gecontroleerd) op 06/04/2017 - 15:18

Lid sinds

wtf pieter post. stop gewoon helemaal met roken.

Geplaatst door Dijaru op 24/03/2017 - 16:58

Lid sinds 28 apr 2016

1 jaar 10 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Ik had het in 3 maanden gedaan erst maand 21 Mg etz    elke maand stap lager ,alleen roken en pleisters gaat niet samen . kan ook gevaarlijk zijn . En zit tussen de oren nicotine verslaving ben je na 3 weken vanaf . alleen de gewoonte van PAKKEN en vinger naar je mond brengen duurt langer .  ik ging na dat ik was gstopt nijn huis opknappen

en na het eten  ging ik ook meteen klussen doen in huis  . heeft ,mij prima geholpen :))

Geplaatst door Kevin (niet gecontroleerd) op 19/03/2017 - 17:40

Lid sinds

Na 2 dagen met nicotine clear pleisters een allergische reactie op de pleisters. Ook had ik niet bepaald het gevoel dat het werkte. Dus nu op eigen kracht verder. Verder heb ik veel last van rusteloosheid ik weet gewoon niet wat ik met al die tijd moet doen...

Geplaatst door Dijaru op 17/03/2017 - 12:18

Lid sinds 28 apr 2016

1 jaar 10 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Moet zeggen bij mij wel ik rookte 4 pakjes zware van nelle in de week . als ik trap op liep stond ik te hijgen . toen maar voor genomen te stoppen met roken na 40 jaar. heb 3 maanden pleisters geplakt van 10 januari 2016 tot 1 april .dus ben bijna jaar er van af .moet zeggen toch weing last gehad . had 20 jaar eerder moeten doen . 

Reactie toevoegen