Ervaringen met nicotinepleisters

Heb jij nicotinepleisters gebruikt om van het roken af te komen? Zo ja, dan horen we graag wat jouw ervaringen hiermee zijn geweest. Goed of slecht, het maakt niet uit. Het is belangrijk je ervaringen te delen zodat anderen zich beter kunnen voorbereiden op het gebruik van nicotinepleisters om van het roken af te komen.

De goedkoopste nicotinepleistes vind je online

Niquitin Pleisters19,45 voor 7 St.

Niquitin Clear Pleisters37,95 voor 14 St.

Nicotinell Pleisters,  39,45 voor 14 St.

 

Heb je zelf ervaring met het gebruik van nicotinepleisters, laat het dan weten in een reactie hieronder. 

Reacties

Geplaatst door Londonquit op 07/06/2017 - 19:28

Lid sinds 07 jun 2017

6 maanden 1 week geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Ongelooflijk,  40 jaar gerookt, 4000 sigaretten NIET gerookt in bijna een half jaar. Mijn eerste stoppoging is geslaagd tot op heden.

Benieuwd naar mijn verhaal ? Laat het even weten dan vertel ik het graag…..

Groet
London

Geplaatst door donald (niet gecontroleerd) op 06/04/2017 - 15:18

Lid sinds

wtf pieter post. stop gewoon helemaal met roken.

Geplaatst door Dijaru op 24/03/2017 - 16:58

Lid sinds 28 apr 2016

1 jaar 5 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Ik had het in 3 maanden gedaan erst maand 21 Mg etz    elke maand stap lager ,alleen roken en pleisters gaat niet samen . kan ook gevaarlijk zijn . En zit tussen de oren nicotine verslaving ben je na 3 weken vanaf . alleen de gewoonte van PAKKEN en vinger naar je mond brengen duurt langer .  ik ging na dat ik was gstopt nijn huis opknappen

en na het eten  ging ik ook meteen klussen doen in huis  . heeft ,mij prima geholpen :))

Geplaatst door Kevin (niet gecontroleerd) op 19/03/2017 - 17:40

Lid sinds

Na 2 dagen met nicotine clear pleisters een allergische reactie op de pleisters. Ook had ik niet bepaald het gevoel dat het werkte. Dus nu op eigen kracht verder. Verder heb ik veel last van rusteloosheid ik weet gewoon niet wat ik met al die tijd moet doen...

Geplaatst door Dijaru op 17/03/2017 - 12:18

Lid sinds 28 apr 2016

1 jaar 5 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Moet zeggen bij mij wel ik rookte 4 pakjes zware van nelle in de week . als ik trap op liep stond ik te hijgen . toen maar voor genomen te stoppen met roken na 40 jaar. heb 3 maanden pleisters geplakt van 10 januari 2016 tot 1 april .dus ben bijna jaar er van af .moet zeggen toch weing last gehad . had 20 jaar eerder moeten doen . 

Geplaatst door Pieter Post (niet gecontroleerd) op 16/03/2017 - 15:42

Lid sinds

ik rookte 4 pakjes per dag. door de pleisters rook ik er nu nog maar 3!!!!!! ik heb met dit resultaat echt super blij!!!!!! 

 

Geplaatst door Kelly spin (niet gecontroleerd) op 28/01/2017 - 14:59

Lid sinds

Hebben jullie het gevoel dat de pleisters echt helpen tegen je stemming? Ik ben ooit eerder 2 dagen gestopt en toen smeekte mijn ex me om alsjeblieft weer te gaan roken. Ik was chagrijnig en bitchy om alles. Ik heb nu sinds 3 maanden een leuke vent leren kennen en ik woon ook weer thuis sinds een half jaar. Veel mensen vaak om me heen om rekening mee te houden dus. Ik ben heel erg bang dat ik relaties om zeep help als ik stop met roken!

Geplaatst door Ivo (niet gecontroleerd) op 06/12/2016 - 11:43

Lid sinds

9 dagen geleden begonnen met Nicotinell 21mg na 23 jaar pakje per dag gerookt te hebben en nog nooit 1 dag gestopt.Had het veel zwaarder verwacht, en had nooit gedacht dat de pleisters het zo goed zouden doen. Natuurlijk is er zo nu en dan de drang nog steeds bij de welbekende momenten, maar duurt hooguit een paar seconden. Het valt me tot nu toe best mee. De schakelaar moet echt om staan om te stoppen, anders lukt het niet. Ik voelde me zo slecht door het roken en merk na 10 dagen zo een verschil in mijn gezondheid, dat ik dit gevoel nooit meer weer zal inruilen voor het gevoel van een peuk! Morgen ga ik beginnen met stap 2 14mg kijken hoe dat gaat en als het nodig is switch ik weer terug naar 21mg. Anders over 10 dagen naar de 3de stap. Hoe dan ook het is een blijft een moeilijke bezigheid, vaak vlink op de tanden bijten, doorzetten en uiteindelijk komt het goed, iedereen kan stoppen de een wat makkelijker dan de ander.

 

Geplaatst door Nanda (niet gecontroleerd) op 30/11/2016 - 12:02

Lid sinds

Heeft iemand ervaring met de nicotine pleisters van het pleisterhuis? Ze zijn de helft goedkoper dan de reguliers nicotinepleisters! Het lijkt zo'n vage aanbieder, of klopt het allemaal? Graag ervaringen.

m.vr.gr.

Nanda

Geplaatst door Nanda Camp (niet gecontroleerd) op 30/11/2016 - 11:59

Lid sinds

Dank je wel! Gaat mij ook lukken!

Reactie toevoegen