Ervaringen met nicotinepleisters

Heb jij nicotinepleisters gebruikt om van het roken af te komen? Zo ja, dan horen we graag wat jouw ervaringen hiermee zijn geweest. Goed of slecht, het maakt niet uit. Het is belangrijk je ervaringen te delen zodat anderen zich beter kunnen voorbereiden op het gebruik van nicotinepleisters om van het roken af te komen.

Waar kan ik goedkoop Nicotinepleistes kopen?

Nicotinepleisters zijn op veel plekken te koop. Zelfs in de grotere supermartkten kan je de pleisters kopen. Wil je voor de goedkoopste oplossing gaan, dan kan je de pleisters het best online bestellen. Je hebt ze dan meestal de volgende dag al in huis. Bekijk het aanbod online nicotinepleisters, of ga voor 1 van de volgende voordelige opties :

Heb je zelf ervaring met het gebruik van nicotinepleisters, laat het dan weten in een reactie hieronder. 

Reacties

Geplaatst door Rene veenstra (niet gecontroleerd) op 27/04/2021 - 06:26

Lid sinds

Beste Denise, Vaak denken mensen dat ALLEEN soppen met het verslavende middel voldoende is maar inmiddels weet ik als verslavingservaringskundige in herstel(ik was ook aan alcohol en harddrugs verslaafd) dat dat niet zo is. Je dient echt in therapie te gaan om je onderliggende gedachtengang, samen met anderen, te onderzoeken en desgewenst (meestal danwel altijd) aante passen. Dit kan bijv dmv cognitieve gedragstherapie CGT maar ook Rationele Emotieve Therapie. RET. Als je deze therapieen Googled kun je er alles over vinden Denise. Kijk, ik zei het al:als het middel nu het probleem was dan stop je en heb je geen probleem meer, KLAAR! Denk je dan maar zo is het dus niet. Je (vaak onderliggende/onbewuste) gedachtengang rondom de verslaving is het probleem. "Alleen stoppen van het middel is voldoende" is bijv. al een in de RET genoemde irrationele gedachte... Nou ja Google maar eens het ABC van de RET en ook de 4 G's-Gedachte-Gevoel-Gedrag-Gevolg kunnen je al veel inzicht geven. En BY THE WAY:zie het geheel maar als een UITDAGING IPV een probleem, een leerschool, die het leven zoiezo is Denise. En als laatst:de zin vh leven is M. I Bewustwording meer niet. Lees de 4-LEERFASEN VAN MASLOW maar Succes Denise. Groet van Rene uit Wormer, [email protected]

Geplaatst door Denise C op 23/02/2021 - 20:44

Lid sinds 23 feb 2021

5 maanden 3 weken geleden gestopt met Cold Turkey.

Hallo,

Kan iemand mij helpen?! Ik ben nu 13 weken gestopt.. De eerste 2 weken waren moeilijk.. Daarna ging het eigelijk best goed, ondanks af en toe een logische worsteling met mezelf. Maar nu sinds 2 weken gaat het toch minder goed! Ik ruik sigaretten.. Ik denk aan sigaretten.. Ik vertel vaak tegen mezelf dat 1 roken echt wel kan.. Ik ben dus weer een hele dag in strijd met mezelf, zo gek na al die weken.. Iemand die dit herkent?!

Ik heb in het begin nicotine pleisters gebruikt. Soms hielp het wel, maar ik werd er ook misselijk van.. Wat is jullie advies?! Toch maar proberen met nicotine pleisters? Of misschien nog andere tips of motiverende ervaringen? Ik wil zo graag van dit gevoel af...

Liefs,
Denise

Geplaatst door Gerard de Graaf (niet gecontroleerd) op 25/11/2020 - 14:58

Lid sinds

Als je stopt met ondersteuning van de huisarts, stoppen met roken programma, worden nicotinepleisters of medicatie volledig vergoed door de ziektekostenverzekering. Gewoon de basisverzekering dus je hebt geen extra pakket nodig. De huisarts stuurt het recept naar een online apotheek die de pleisters bij je thuis bezorgt. Ideaal!

Geplaatst door Ag (niet gecontroleerd) op 01/07/2020 - 12:05

Lid sinds

Hallo . Ik gebruik goeie rekbare sporttape over de pleister. Werkt perfect. Blijft goed zitten. Sporttape over de nicotine pleister plakken en dan tegelijk van het papier halen en opplakken op de plek waar je het wilt hebben Gr. A

Geplaatst door Verhagen (niet gecontroleerd) op 14/02/2020 - 23:20

Lid sinds

Waardeloze pleisters van nicotinell 

Plakken niet , ze zijn toch duur genoeg je zou ze voor dat geld toch plakkend moeten krijgen 

 

 

 

 

Geplaatst door Wendy Boom (niet gecontroleerd) op 06/01/2020 - 22:15

Lid sinds

Hallo ik ben vandaag begonnen met de pleisters van nicotinell. En ik moet zeggen tot nu toe geen zin in een sigaret, maar wel het gewoonte gevoel, dat ik s'avonds bij de tv op bepaalde tijd een sigaret rookte. De vorige keer dat ik pleisters gebruikte had ik snachts heel enge en realistische nachtmerries, vanavond ga ik de 1ste nacht in met een pleister op,maar als ik nu vannacht weer een nachtmerrie krijg doe ik ze gewoon snachts niet op.

Ik hoop dat ik nu voorgoed van het roken af ben, we zullen zien, dit is tenslotte pas de 1ste dag.

afbeelding van canardo

Geplaatst door canardo op 22/09/2019 - 16:15

Lid sinds 16 Mar 2008

1 jaar 1 week geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Ik gebruik nu ook een goedkope variant van Leukoplast n.l. eigen merk Trekpleister. Scheelt enorm in de kosten!!!

Geplaatst door BB32 (niet gecontroleerd) op 22/09/2019 - 07:20

Lid sinds

De pleisters verstevigen met een goedkope variant van leukoplasr bij kruidvat

Geplaatst door BB32 (niet gecontroleerd) op 22/09/2019 - 07:18

Lid sinds

105 nicotine pleisters gebruikt , begonnen met stap 3 en 2 dagen geleden gestopt met pleisters.

Ik moest ze ook steeds verstevigen met leukoplast

Geplaatst door M. de Bruijn (niet gecontroleerd) op 30/07/2019 - 21:56

Lid sinds

Ik ga ook weer beginnen met nicotinepleisters, Ook ik had de ervaring dat ze niet goed plakken. Ik heb dit opgelost door ze te verstevugen met Leukoplast. Op elke hoek. Voor het gemak deed ik het gewoon kruislings.

Reactie toevoegen

Pagina's