Nicorette mondspray

Nicorette Mondspray is een geneesmiddel dat kan helpen om te stoppen met roken. Het werkt als een nicotinevervanger, waarbij de nicotine wordt toegediend via de mond in een sprayvorm. De spray is bedacht om acute hulp te geven wanneer je acute hunkering hebt naar een sigaret. Je geeft jezelf eigenlijk een klein shotje nicotine om het gevoel van het "trek hebben in een sigaret" weg te nemen.

Goedkoop online Nicorette Mondspray kopen

Nicorette Spray is gewoon online te koop en daarvoor is geen doktersrecept nodig. De goedkoopste online aanbieder is volgens ons klein onderzoekje De Online Drogist. Bekijk het assortiment of lees meer informatie over de Nicorette Mondspray

Heb jij ervaring met het gebruik van Nicorette Spray, laat het dan weten in een reactie hieronder

Reacties

Geplaatst door Edwin8642 (niet gecontroleerd) op 16/06/2019 - 16:05

Lid sinds

Helemaal eens met Cattie. Zeer verslavend... op een gegeven moment gebruik je 3 a 4 van deze sprays per week, omdat 1 pufje 2 of wel 3 pufjes wordt (à 29 euro/st). Begin er niet aan, dit is slechts een  ordinair verdienmodel onder het mom van “geneesmiddel”. 

Geplaatst door Ottema1987 (niet gecontroleerd) op 08/11/2018 - 21:43

Lid sinds

Vandaag ermee begonnen, ik kreeg pijn in mijn mond toen ik sprayde..ook had ik lang het gevoel een flinke brok in mijn keel te hebben...het neemt de trek in een sigaret zeker  weg! Vandaag 3x de spray gebruikt, probeer het zo weinig mogelijk te doen...blehhhh zo vies 

 

 

Geplaatst door Kevin (niet gecontroleerd) op 03/10/2018 - 15:10

Lid sinds

Ik heb de nicorette spray nu 3 dagen in gebruik.. de menthol versie. Man man man tis niet mn ding maar ik ga er wel mee door om mijn stoppoging tot een succes te laten worden.
Zodra ik de spray gebruik (en ik volgens de bijsluiter een aantal seconden niet slik) krijg ik direct pijn in mijn keel wanneer ik het aangemaakte speeksel doorslik. Ook heb ik last van hikken en overmatige gasvorming (boeren en scheten)
Voordeel is dat ik hierdoor de spray zo min mogelijk gebruik.

Geplaatst door Sophie60 op 05/01/2018 - 19:38

Lid sinds 02 jan 2018

6 dagen gestopt nu. Ik vind het een super middel. Vandaag nog maar 1 keer gebruikt. Ik ga er alleen van hoesten.

Geplaatst door Cattie (niet gecontroleerd) op 16/06/2017 - 20:26

Lid sinds

Mijn advies: NIET AAN BEGINNEN! Zeer verslavend, je gaat van weinig naar meer en meer. Perfect vervanging van een sigaret als je WEL verslaafd wil blijven en afhankelijk en minder energie wil hebben. 

Ik was al verslaafd aan de pilletjes en de kauwgom, maar de spray is zeker tien keer zo verslavend en je wil er eigenlijk steeds meer van hebben. 

Niet doen!

 

 

Geplaatst door Ing op 29/02/2016 - 11:49

Lid sinds 29 feb 2016

3 jaar 3 maanden geleden gestopt met E-sigaret.

oh ik vind het zó vies! maar het helpt wel de ergste trek even weg te nemen.... 

Reactie toevoegen