Tabex

Tabex is een hulpmiddel dat gebruikt kan worden om het stoppen met roken makkelijker te maken. Tabex wordt als merknaam gebruikt van cytisine, wat weer een natuurlijke versie is van varenicline. De werking kan vergeleken worden met het gebruik van Champix. Bij gebruik van Tabex zou je in 25 dagen volledig gestopt moeten zijn met roken. 

Het advies van Ikstop is dan ook om eerst altijd goed met de huisarts te overleggen voordat je Tabex gaat gebruiken als hulpmiddel om te stoppen met roken. Lees ook eerst goed de bijsluiter!

Tabex online bestellen

In Nederland is het middel Tabex niet geregistreerd, en mag dan ook niet door nederlandse bedrijven worden verkocht. In het buitenland zijn de regels weer anders, en mag het wel worden verkocht, ook aan de Nederlandse consument. De bekendste en volgens ons onderzoek ook de goedkoopste aanbieder van Tabex, is Tabex Shop. Dit is een Duitse website, met normale prijzen, alleen geven zij aan Nederlandse consumenten 30 % korting als je de code "nosmoke30" gebruikt. Dit is de goedkoopste aanbieding online. 

Tabex bijsluiter

Om goed geïnformeerd Tabex te gebruiken is het zeer verstandig de bijsluiter eerst goed te lezen. Een vertaling van de bijsluiter is op onze website te vinden. Raadpleeg altijd uw huisarts of specialist bij twijfel en/of specifieke gezondheidsvragen.

Ervaring van anderen

Op deze website laten onze bezoekers regelmatig reacties achter met hun ervaringen met het gebruik van Tabex. Het is altijd goed om dit goed door te lezen, zodat je beter voorbereid kan beginnen met Tabex. Heb jij vragen over Tabex, of wil je graag je eigen ervaring delen, bezoek dan eens ons forum over Tabex

Meer over Tabex

Tabex is een middel dat zonder voorschrift verkregen kan worden en beschikt niet over de stof nicotine. Het middel wordt in Bulgarije geproduceerd en is via diverse kanalen online te bestellen. Nadat je bent begonnen met Tabex moet je binnen 5 dagen volledig stoppen met roken. De slaagkans van het stoppen met roken door Tabex verschilt per persoon. Net als alle andere methode kan het bij je passen, of juist helemaal niet. Wat voor de 1 werkt, kan voor een ander geen enkel nut hebben. 

Elke dag een Tabex tablet om te stoppen met roken

Tijdens de eerste drie dagen van het proces om te stoppen met roken is het de bedoeling dat je zes tabletten per dag neemt. Van de vierde tot en met de twaalfde dag neem je vijf tabletten verspreid over de dag in en van de dertiende tot en met de zestiende dag neem je vier Tabex tabletten. De volgende fase duurt van de zeventiende tot en met de twintigste dag en daar staan drie tabletten per dag voor. De laatste fase breekt aan op dag eenentwintig en duurt tot en met de vijfentwintigste dag, waarop je nog twee dagelijks twee tabletten neemt.

Door de Tabex tabletten gedurende deze periode volgens de voorschriften in te nemen, kun je op de zesentwintigste dag van het roken zijn verlost. De tabletten van Tabex zorgen ervoor dat de zin in het roken je wordt ontnomen, zodat je vanzelf gaat stoppen met roken. Een doosje Tabex bevat 100 tabletten en is voldoende om te stoppen met roken.

Goedkoopste Tabex online

De bekendste en volgens ons onderzoek ook de goedkoopste aanbieder van Tabex, is Tabex Shop. Dit is een Duitse website, met normale prijzen, alleen geven zij aan Nederlandse consumenten 30 % korting als je de code "nosmoke30" gebruikt. Dit is de goedkoopste aanbieding online. Om de code te gebruiken moet je een vinkje zetten bij "Rabattmarke einlösen". Vervolgens kan je de code nosmoke30 gebruiken en wordt de korting gelijk toegepast.

Heb jij ervaring met Tabex? Laat het ons weten en deel je ervaring met anderen. Wil je meer informatie over Tabex? Lees dan zeker de bijsluiter van Tabex

Lees ook de ervaringen van anderen met het gebruik van Tabex

Reacties

Geplaatst door Kiki58 op 20/05/2018 - 20:23

Lid sinds 11 mei 2018

1 maand 6 dagen geleden gestopt met Tabex.

Ja ook ik heb het besteld bij Eric, hoop dat ik het dinsdag ontvang, hij beantwoord mail vrij snel, lijkt betrouwbaar, en weet je dat je de Bulgaarse krijgt, 

Geplaatst door Peter DH (niet gecontroleerd) op 20/05/2018 - 19:12

Lid sinds

Ik heb, naar aanleiding van het advies van ikstop.nl, de Tabex gisteravond in eerste instantie besteld bij Tabex-shop.com. 

De genoemde 30% korting werd direct verwerkt. 

Volgens het artikel hierboven is dat een Duitse site, maar dat is niet juist. Het zijn Bulgaren.

Tijdens het bestelproces boden zij de mogelijkheid te betalen via PayPal. Dat is een vertrouwde en veilige manier van betalen, waarbij je het geld terugkrijgt als de levering niet conform verwachting is.

Het vreemde was dat ik niet doorverwezen werd naar PayPal na het bevestigen van de bestelling.

Ik kreeg echter kort daarop een email dat ik een link zou ontvangen in een nieuwe email om de PayPal betaling af te ronden. Dat verbaasde mij al, want zo werkt het normaal gesproken echt niet.

Vervolgens ontving ik een paar minuten later een nieuwe email met de melding dat Paypal en creditcard betaling helaas nu niet mogelijk waren. Ik moest het geld overmaken via een bankbetaling.

Toen gingen bij mij alle alarmbellen af. Ik vertrouwde het niet en heb de bestelling niet betaald en op de site het product, voordat de levering plaats zou vinden, al geretourneerd. Ben benieuwd naar hun reactie.

Het vervelende vind ik dat ik al mijn informatie (naam, adres, telefoon e.d) heb moeten invullen op hun site om de bestelling te kunnen plaatsen. Zij hebben nu dus al mijn gegevens en baal daar enorm van.

In een eerder bericht van Hetty van Engelen op dit forum zag ik een emailadres om Tabex te bestellen bij een Nederlandse man die in Bulgarije woont. Dat emailadres is [email protected]

Ik heb gisteravond direct contact opgenomen met Eric, de eigenaar van dit mailadres en kreeg al heel snel een reactie. 

Om zijn vertrouwen te respecteren zal ik hier niet delen wat hij mij precies heeft gemeld over Tabex-shop.com, maar het is verstandig Tabex hier dus echt niet te bestellen.

Ik heb vervolgens de originele Tabex (in de originele blauwe verpakking) besteld bij [email protected] Ik heb veilig betaald via PayPal, maar een  bankoverschrijving naar een (overigens gewoon) Nederlands banknummer is ook mogelijk.

Na prettig mailcontact met Eric kreeg ik heel snel antwoord op al mijn vragen en werd mijn bestelling direct bevestigd incl. een track&trace nummer om de bestelling te volgen en uitleg over het gebruik.

Ik ga volgende week starten met stoppen met roken in de overtuiging dat ik de echte Tabex veilig heb besteld.

Ik vind het wel heel gênant dat, na heel veel foute berichten over de Tabex-shop.com site, deze site nog steeds bovenstaand bericht blijft promoten om dubieuze, niet originele Tabex van een malafide site te promoten aan bezoekers die het al moeilijk genoeg hebben om te stoppen. 

#FAIL

  

 

 

Geplaatst door Kiki58 op 11/05/2018 - 11:10

Lid sinds 11 mei 2018

1 maand 6 dagen geleden gestopt met Tabex.

Nee ik merk ook nog niets, bruine tabletjes?

Geplaatst door Hermien Klieverik (niet gecontroleerd) op 02/05/2018 - 19:09

Lid sinds

Hoi Hetty, Dankjewel!!

Groet, Hermien

Geplaatst door Hetty van Engelen (niet gecontroleerd) op 30/04/2018 - 22:18

Lid sinds

Hoi Hermien. Adres van Eric is:
[email protected]
Succes! Groeten Hetty

Geplaatst door Hermien Klieverik (niet gecontroleerd) op 30/04/2018 - 17:03

Lid sinds

Hallo Hetty,

Zou je me de gegevens van Eric waar ik de Tabex kan kopen kunnen geven? Ik kan dit namelijk niet op marktplaats vinden.

Alvast heel erg bedankt.

Met vriendelijke groet,

Hermien Klieverik

Geplaatst door Jose Jacobs (niet gecontroleerd) op 05/04/2018 - 23:29

Lid sinds

Ben gestart vorige week, rook wat minder maar het werkt niet!!!!!

Geplaatst door Hetty van Engelen (niet gecontroleerd) op 15/03/2018 - 22:19

Lid sinds

Het beste kun je de orginele blauwe doosjes kopen bij Eric via marktplaats; hij woont in Bulgarije en verstuurt ze van daar uit. Geheel betrouwbaar! Je kan Eric ook via de mail uitleg vragen.
De werking van de pillen is dat de nicotine behoefte afneemt. Heeft geen bijwerkingen. Je word er rustiger van en hoeft dit niet te compenseren door meer te eten.
Niet via ikstop.nl bestellen, dit zijn niet de echte!
Veel succes.

Geplaatst door Coremans Emma (niet gecontroleerd) op 15/03/2018 - 19:28

Lid sinds

Vrienden ik zou graag willen stoppen met roken met Tabex mijn vraag is nu kan mij iemand vertellen waar ik dat het beste bestel en ik vraag mij ook af als je die pillen neem of je veel kilo’s bij komd kan iemand mij helpen of op de goede weg zetten mvg alvast bedankt

Geplaatst door Gosse (niet gecontroleerd) op 24/02/2018 - 10:05

Lid sinds

Hallo

tot mijn stomme verbazing. krijg ik een mail dat het product verzonden zou zijn.

dus hoop dat het zo is.   het is een vreemde manier van zaken doen.  de site is ook zeer moeilijk.

Reactie toevoegen

Pagina's