Tabex

Tabex is een hulpmiddel dat gebruikt kan worden om het stoppen met roken makkelijker te maken. Tabex wordt als merknaam gebruikt van cytisine, wat weer een natuurlijke versie is van varenicline. De werking kan vergeleken worden met het gebruik van Champix. Bij gebruik van Tabex zou je in 25 dagen volledig gestopt moeten zijn met roken. 

Het advies van Ikstop is dan ook om eerst altijd goed met de huisarts te overleggen voordat je Tabex gaat gebruiken als hulpmiddel om te stoppen met roken. Lees ook eerst goed de bijsluiter!

Tabex online bestellen

In Nederland is het middel Tabex niet geregistreerd, en mag dan ook niet door nederlandse bedrijven worden verkocht. In het buitenland zijn de regels weer anders, en mag het wel worden verkocht, ook aan de Nederlandse consument. De bekendste en volgens ons onderzoek ook de goedkoopste aanbieder van Tabex, is Tabex Shop. Dit is een Duitse website, met normale prijzen, alleen geven zij aan Nederlandse consumenten 30 % korting als je de code "nosmoke30" gebruikt. Dit is de goedkoopste aanbieding online. Een andere online aanbieder is tabexkopen.com. Daar is het duurder maar is de levering meestal sneller volgens de ervaringen van onze leden. Het gaat hier om een Nederlandse website, maar zeer waarschijnlijk met een Bulgaarse eigenaar. 

Tabex bijsluiter

Om goed geïnformeerd Tabex te gebruiken is het zeer verstandig de bijsluiter eerst goed te lezen. Een vertaling van de bijsluiter is op onze website te vinden. Raadpleeg altijd uw huisarts of specialist bij twijfel en/of specifieke gezondheidsvragen.

Ervaring van anderen

Op deze website laten onze bezoekers regelmatig reacties achter met hun ervaringen met het gebruik van Tabex. Het is altijd goed om dit goed door te lezen, zodat je beter voorbereid kan beginnen met Tabex. Heb jij vragen over Tabex, of wil je graag je eigen ervaring delen, bezoek dan eens ons forum over Tabex

Meer over Tabex

Tabex is een middel dat zonder voorschrift verkregen kan worden en beschikt niet over de stof nicotine. Het middel wordt in Bulgarije geproduceerd en is via diverse kanalen online te bestellen. Nadat je bent begonnen met Tabex moet je binnen 5 dagen volledig stoppen met roken. De slaagkans van het stoppen met roken door Tabex verschilt per persoon. Net als alle andere methode kan het bij je passen, of juist helemaal niet. Wat voor de 1 werkt, kan voor een ander geen enkel nut hebben. 

Elke dag een Tabex tablet om te stoppen met roken

Tijdens de eerste drie dagen van het proces om te stoppen met roken is het de bedoeling dat je zes tabletten per dag neemt. Van de vierde tot en met de twaalfde dag neem je vijf tabletten verspreid over de dag in en van de dertiende tot en met de zestiende dag neem je vier Tabex tabletten. De volgende fase duurt van de zeventiende tot en met de twintigste dag en daar staan drie tabletten per dag voor. De laatste fase breekt aan op dag eenentwintig en duurt tot en met de vijfentwintigste dag, waarop je nog twee dagelijks twee tabletten neemt.

Door de Tabex tabletten gedurende deze periode volgens de voorschriften in te nemen, kun je op de zesentwintigste dag van het roken zijn verlost. De tabletten van Tabex zorgen ervoor dat de zin in het roken je wordt ontnomen, zodat je vanzelf gaat stoppen met roken. Een doosje Tabex bevat 100 tabletten en is voldoende om te stoppen met roken.

Goedkoopste Tabex online

De bekendste en volgens ons onderzoek ook de goedkoopste aanbieder van Tabex, is Tabex Shop. Dit is een Duitse website, met normale prijzen, alleen geven zij aan Nederlandse consumenten 30 % korting als je de code "nosmoke30" gebruikt. Dit is de goedkoopste aanbieding online. Om de code te gebruiken moet je een vinkje zetten bij "Rabattmarke einlösen". Vervolgens kan je de code nosmoke30 gebruiken en wordt de korting gelijk toegepast.

Heb jij ervaring met Tabex? Laat het ons weten en deel je ervaring met anderen. Wil je meer informatie over Tabex? Lees dan zeker de bijsluiter van Tabex

Lees ook de ervaringen van anderen met het gebruik van Tabex

Reacties

Geplaatst door Theo64 op 01/11/2017 - 06:51

Lid sinds 06 okt 2017

Ja, Ik heb ze nog. Stuur maar een berichtje met uw e-mailadres. Klik op mijn naam en u stuurt een prive bericht naar mij.

Geplaatst door Vervuren (niet gecontroleerd) op 31/10/2017 - 16:21

Lid sinds

Ik heb interesten in tabex kuur heeft u ze nog

Geplaatst door Theo64 op 31/10/2017 - 15:32

Lid sinds 06 okt 2017

ik weet niet hoe een pb:tje werkt maar dan krijg ik vanzelf wel de melding

Diegene die wel reageren kan ik niet aanklikken maar U wel.

Als zij ze willen kopen, moet zij aktie ondernemen toch?

ik wil gewoon terug hebben wat ik betaald heb en ze hebben het vlugger in huis dan vis die website waar ik 3 maanden op heb zitten wachten en zitten mailen maar geen antwoord krijg en ik moest de verzendkosten betalen.

Ik heb net gekeken en ze zijn niet eens op voorraad bij Tabex.com

Vr GR

 

Theo

Geplaatst door Mien op 31/10/2017 - 14:48

Lid sinds 02 sep 2016

1 jaar 2 maanden geleden gestopt met Tabex.

Beste Theo

Je kunt ze ook even een pb'tje (privé bericht) laten sturen.

(Maar, wat jij aanbiedt is niet echt heel goedkoop, dus misschien reageren ze daarom niet meer ... frown ?)

Geplaatst door Theo64 op 31/10/2017 - 09:25

Lid sinds 06 okt 2017

Beste mensen die van plan zijn om te stoppen met roken.

Ik heb 1 kuur van 1 maand ( 100 tabletten ) over en dus te koop voor €25,00 incl. opsturen of afhalen in Rotterdam. Wie het eerst komt, die het eerst maalt:-) Ik had namelijk een dubbele kuur besteld maar niet nodig. 1 kuur is dus smileyvoldoende. Laat hier uw e-mail adres achter en ik stuur u de gegevens met een link naar de site van de Politie waar u kan controleren dat ik geen oplichter ben. Wilt u niet hier met uw huidige e-mail adres, maak dan even een tijdelijke e-mailadres aan.

Ik ga natuurlijk geen bankgegevens hier neerzetten wat hopelijk te begrijpen valt.

Dus niet hier neerpennen van ik heb interesse maar gewoon uw e-mailadres erbij.

2 mensen reageerden niet meer die interesse hadden.

Geplaatst door Mien op 29/10/2017 - 10:01

Lid sinds 02 sep 2016

1 jaar 2 maanden geleden gestopt met Tabex.

Hallo Rik,

Wat vervelend, merk je intussen al wat?

Geplaatst door Theo64 op 28/10/2017 - 07:02

Lid sinds 06 okt 2017

@Cock Dekker: Wat is uw e-mailadres? Ik kan dan u de gegevens sturen. Ik heb nog steeds 1 kuur van 1 maand ( 100 tabletten ) over en dus te koop voor €25,00 incl. opsturen of afhalen in Rotterdam. Wie het eerst komt, die het eerst maalt:-) Ik had namelijk een dubbele kuur besteld maar niet nodig. 1 kuur is voldoende

Geplaatst door Rik op 27/10/2017 - 11:34

Lid sinds 24 okt 2017

Ik verkoop ze niet, blijf ze slikken, wellicht duurt het wat langer met de werking..

Geplaatst door Theo64 op 25/10/2017 - 15:34

Lid sinds 06 okt 2017

Goede dag

Wat is uw e-mailadres want kan ik de gegevens sturen. Ophalen in Rotterdam na afspraak is ook mogelijk

Groeten

Theo

Geplaatst door Rik op 24/10/2017 - 21:39

Lid sinds 24 okt 2017

Vandaag is het mijn 3e dag van het slikken van de tabletjes, echter merk ik totaal geen verschil. Nog steeds enorme trek sochtend en na het eten. Ook smaken de sigaretten even "lekker" als anders. Waar ligt dit aan? Ik slik de tabletjes precies volgens de bijsluiter.

Hoe het er nu naar uitziet ben ik op de 5e dag, wanneer ik echt moet stoppen, niet gereed qua ontwenningsverschijnselen. Hoe nu verder?

Reactie toevoegen

Pagina's