Tabex

Tabex is een hulpmiddel dat gebruikt kan worden om het stoppen met roken makkelijker te maken. Tabex wordt als merknaam gebruikt van cytisine, wat weer een natuurlijke versie is van varenicline. De werking kan vergeleken worden met het gebruik van Champix. Bij gebruik van Tabex zou je in 25 dagen volledig gestopt moeten zijn met roken. 

Het advies van Ikstop is dan ook om eerst altijd goed met de huisarts te overleggen voordat je Tabex gaat gebruiken als hulpmiddel om te stoppen met roken. Lees ook eerst goed de bijsluiter!

Tabex online bestellen

In Nederland is het middel Tabex niet geregistreerd, en mag dan ook niet door nederlandse bedrijven worden verkocht. In het buitenland zijn de regels weer anders, en mag het wel worden verkocht, ook aan de Nederlandse consument. De bekendste en volgens ons onderzoek ook de goedkoopste aanbieder van Tabex, is Tabex Shop. Dit is een Duitse website, met normale prijzen, alleen geven zij aan Nederlandse consumenten 30 % korting als je de code "nosmoke30" gebruikt. Dit is de goedkoopste aanbieding online. 

Tabex bijsluiter

Om goed geïnformeerd Tabex te gebruiken is het zeer verstandig de bijsluiter eerst goed te lezen. Een vertaling van de bijsluiter is op onze website te vinden. Raadpleeg altijd uw huisarts of specialist bij twijfel en/of specifieke gezondheidsvragen.

Ervaring van anderen

Op deze website laten onze bezoekers regelmatig reacties achter met hun ervaringen met het gebruik van Tabex. Het is altijd goed om dit goed door te lezen, zodat je beter voorbereid kan beginnen met Tabex. Heb jij vragen over Tabex, of wil je graag je eigen ervaring delen, bezoek dan eens ons forum over Tabex

Meer over Tabex

Tabex is een middel dat zonder voorschrift verkregen kan worden en beschikt niet over de stof nicotine. Het middel wordt in Bulgarije geproduceerd en is via diverse kanalen online te bestellen. Nadat je bent begonnen met Tabex moet je binnen 5 dagen volledig stoppen met roken. De slaagkans van het stoppen met roken door Tabex verschilt per persoon. Net als alle andere methode kan het bij je passen, of juist helemaal niet. Wat voor de 1 werkt, kan voor een ander geen enkel nut hebben. 

Elke dag een Tabex tablet om te stoppen met roken

Tijdens de eerste drie dagen van het proces om te stoppen met roken is het de bedoeling dat je zes tabletten per dag neemt. Van de vierde tot en met de twaalfde dag neem je vijf tabletten verspreid over de dag in en van de dertiende tot en met de zestiende dag neem je vier Tabex tabletten. De volgende fase duurt van de zeventiende tot en met de twintigste dag en daar staan drie tabletten per dag voor. De laatste fase breekt aan op dag eenentwintig en duurt tot en met de vijfentwintigste dag, waarop je nog twee dagelijks twee tabletten neemt.

Door de Tabex tabletten gedurende deze periode volgens de voorschriften in te nemen, kun je op de zesentwintigste dag van het roken zijn verlost. De tabletten van Tabex zorgen ervoor dat de zin in het roken je wordt ontnomen, zodat je vanzelf gaat stoppen met roken. Een doosje Tabex bevat 100 tabletten en is voldoende om te stoppen met roken.

Goedkoopste Tabex online

De bekendste en volgens ons onderzoek ook de goedkoopste aanbieder van Tabex, is Tabex Shop. Dit is een Duitse website, met normale prijzen, alleen geven zij aan Nederlandse consumenten 30 % korting als je de code "nosmoke30" gebruikt. Dit is de goedkoopste aanbieding online. Om de code te gebruiken moet je een vinkje zetten bij "Rabattmarke einlösen". Vervolgens kan je de code nosmoke30 gebruiken en wordt de korting gelijk toegepast.

Heb jij ervaring met Tabex? Laat het ons weten en deel je ervaring met anderen. Wil je meer informatie over Tabex? Lees dan zeker de bijsluiter van Tabex

Lees ook de ervaringen van anderen met het gebruik van Tabex

Reacties

Geplaatst door Jose Jacobs (niet gecontroleerd) op 05/04/2018 - 23:29

Lid sinds

Ben gestart vorige week, rook wat minder maar het werkt niet!!!!!

Geplaatst door Hetty van Engelen (niet gecontroleerd) op 15/03/2018 - 22:19

Lid sinds

Het beste kun je de orginele blauwe doosjes kopen bij Eric via marktplaats; hij woont in Bulgarije en verstuurt ze van daar uit. Geheel betrouwbaar! Je kan Eric ook via de mail uitleg vragen.
De werking van de pillen is dat de nicotine behoefte afneemt. Heeft geen bijwerkingen. Je word er rustiger van en hoeft dit niet te compenseren door meer te eten.
Niet via ikstop.nl bestellen, dit zijn niet de echte!
Veel succes.

Geplaatst door Coremans Emma (niet gecontroleerd) op 15/03/2018 - 19:28

Lid sinds

Vrienden ik zou graag willen stoppen met roken met Tabex mijn vraag is nu kan mij iemand vertellen waar ik dat het beste bestel en ik vraag mij ook af als je die pillen neem of je veel kilo’s bij komd kan iemand mij helpen of op de goede weg zetten mvg alvast bedankt

Geplaatst door Gosse (niet gecontroleerd) op 24/02/2018 - 10:05

Lid sinds

Hallo

tot mijn stomme verbazing. krijg ik een mail dat het product verzonden zou zijn.

dus hoop dat het zo is.   het is een vreemde manier van zaken doen.  de site is ook zeer moeilijk.

Geplaatst door Mien op 18/02/2018 - 22:35

Lid sinds 02 sep 2016

1 jaar 7 maanden geleden gestopt met Tabex.

Hallo Gosse,

Spijtig. Ik heb het al vaker hier vermeld, maar het zou inderdaad eens veranderd moeten worden op deze site. Kijk op stop-roken-tabex.nl en stuur een mailtje. Hier heb ik altijd naar volle tevredenheid besteld.

Shoot, ik probeer het net en zie dat de website niet bereikbaar meer is ..? 

Sterkte en succes!

 

Geplaatst door Gosse (niet gecontroleerd) op 16/02/2018 - 16:34

Lid sinds

ik heb daar ook besteld tot op heden niets   wel mijn geld kwijt,  geen reactie op mijn berichten

leuk dat jullie een site vermelden van oplichters

geloof jullie verhaal dus en deze site zijn dus in mijn ogen ook oplichters

u wordt bedankt voor de tip,   ben mooi 54 euro kwijt.  

had ik beter een paar pakjes sigaretten kunnen kopen

Geplaatst door Hetty (niet gecontroleerd) op 22/12/2017 - 12:13

Lid sinds

Ook ik heb Tabex besteld bij Tabex-shop.com en de kortingscode nosmoke30 ingevoerd zoals bij dit artikel getipt. Deze korting wel gekregen. Heb helaas dezelfde bevindingen zoals bij J.A. van der Hoeven hierboven beschreven in bericht: lange wachttijd ondanks de extra betaling voor snelle verzending. Kreeg ook in plastic enveloppe 4 strips binnen met 50 pilletjes, die ook kleiner zijn dan afgebeeld. Dus niet in het blauwe doosje. Met Tabex klantenservice op geen enkele wijze contact te krijgen.

Ondertussen retourenformulier ingevuld hopende daarmee een reactie te krijgen. Heb nu naar de firma Sopharma, wat de producent is, bericht gestuurd. Heb de pillen 4 dagen gebruikt, maar bemerk geen verminderde rookbehoefte. Zou de kwaliteit i.i.d. minder zijn als ze niet orgineel zijn?

Om andere mensen te behoeden ook een misaankoop te doen bij Tabex-shop.com vind ik de berichtgeving van ikstop.nl niet correct.

Geplaatst door Theo64 op 19/12/2017 - 13:14

Lid sinds 06 okt 2017

@J.A. van der Hoeven,

Dat is een heel verhaal maar ik denk daar wel iets anders over .

Mijn 100 tabletten en nog een halve strip extra voor €22,50 incl, opsturen zijn wel de originele maar de doos is weg gegooid helaas.

Ik zit met deze prijs onder de prijs die ik moest betalen toen ik een dubbele kuur aanschafte.

Dus wil iemand ze overnemen, graag een privé berichtje d.m.v. op mijn naam te klikken.

Wat betreft Roos op de marktplaats, die groene doosjes komen uit POLEN / LETLAND en niet zoals zei zegt dat ze hetzelfde zijn als de Blauwe doosjes.

Ik ben binnen de eerste kuur gestopt met roken dus 1 kuur van 100 tabletten moet voldoende zijn maar ik geef die 15 extra tabletten er extra bij en kunt u 2 weken extra door kuren.

Het is ook zo dat u wel de knop om moet zetten in uw hoofd dus u moet echt willen met stoppen met roken.

Nogmaals, Mijn tabletten komen uit Bulgarije en heb betaald aan Bulgarije en met trackingsnummer uit Bulgarije toegezonden gekregen.

Ik wilde er eerst €25,00 voor hebben maar verlaag het naar €22,50 incl. opsturen of ophalen in Rotterdam na afspraak kan ook.

Hoe Roos die lage prijs kan rekenen incl. verzenden snap ik niet dus heb ik mijn bedenkingen.

Er verkoopt nog iemand die groene doosjes op de marktplaats en die komt er eerlijk voor uit dat het niet de originele zijn en goedkoper dan Roos.

Verder reageer ik hier niet meer op.

Alleen reageer ik nog op Privé bericht als iemand ze wil overnemen.

Dat doet u door op mijn naam te klikken maar moet u dacht ik een account aanmaken.

 

Geplaatst door J.A. van der Hoeven (niet gecontroleerd) op 17/12/2017 - 16:00

Lid sinds

Ik ben gewaarschuwd vanuit Bulgarije dat de link Tabex shop doorverwijst naar de illegale en niet gecontroleerde handel Deze zgn Tabex de Fa Ssopharma bloijkt niet van hun afkomstig te zijn. Bij het bestellen vond ik het al vreemd dat ik het geld moest overmaken naar een Poolse rekening en dat de bestelling vanuit Bulgarije kwam. De bestelling zat niet in de bekende blauwe doosjes en ook een bijsluiter ontbrak. 6 strips van 50 tabletten, dat was alles. Ook de levering ging behoorlijk et problemen. Meer dan een maand heb ik moeten wachten. 3x een mail gestuurd en 2 x gebeld naar Bulgarije en natuurlijk werd er niet opgenomen. Waarschijnlijk zijn de aan mij gestuurde dragees afkomstig uit Letland en zijn van een hele slechte kwaliteit aldus mijn informant ui Bulgarije. Hoe de werking is weet ik niet omdat het inmiddels diep in de prullebak ligt. Ik wacht nu op de echet Tabex. U bent gewaarschuwd. Via Marktplaats.nl kunt u ook bestellen bij een zekere Roos, waar het wel op de juiste manier geschied en ook heel snel.! Succes iedereen!!

 

Geplaatst door Theo64 op 04/12/2017 - 08:51

Lid sinds 06 okt 2017

Beste Christine.

Ik heb die kuur nog van 100 tabletten nog te koop.

Ook nog 15 tabletten extra voor niets erbij want die zijn over

Stuur maar een privé berichtje voor de gegevens

Vr gr

 

Theo

Reactie toevoegen

Pagina's