Tabex

Tabex is een hulpmiddel dat gebruikt kan worden om het stoppen met roken makkelijker te maken. Tabex wordt als merknaam gebruikt van cytisine, wat weer een natuurlijke versie is van varenicline. De werking kan vergeleken worden met het gebruik van Champix. Bij gebruik van Tabex zou je in 25 dagen volledig gestopt moeten zijn met roken. 

Het advies van Ikstop is dan ook om eerst altijd goed met de huisarts te overleggen voordat je Tabex gaat gebruiken als hulpmiddel om te stoppen met roken. Lees ook eerst goed de bijsluiter!

Tabex online bestellen

In Nederland is het middel Tabex niet geregistreerd, en mag dan ook niet door nederlandse bedrijven worden verkocht. In het buitenland zijn de regels weer anders, en mag het wel worden verkocht, ook aan de Nederlandse consument. 

Tabex bijsluiter

Om goed geïnformeerd Tabex te gebruiken is het zeer verstandig de bijsluiter eerst goed te lezen. Een vertaling van de bijsluiter is op onze website te vinden. Raadpleeg altijd uw huisarts of specialist bij twijfel en/of specifieke gezondheidsvragen.

Ervaring van anderen

Op deze website laten onze bezoekers regelmatig reacties achter met hun ervaringen met het gebruik van Tabex. Het is altijd goed om dit goed door te lezen, zodat je beter voorbereid kan beginnen met Tabex. Heb jij vragen over Tabex, of wil je graag je eigen ervaring delen, bezoek dan eens ons forum over Tabex

Meer over Tabex

Tabex is een middel dat zonder voorschrift verkregen kan worden en beschikt niet over de stof nicotine. Het middel wordt in Bulgarije geproduceerd en is via diverse kanalen online te bestellen. Nadat je bent begonnen met Tabex moet je binnen 5 dagen volledig stoppen met roken. De slaagkans van het stoppen met roken door Tabex verschilt per persoon. Net als alle andere methode kan het bij je passen, of juist helemaal niet. Wat voor de 1 werkt, kan voor een ander geen enkel nut hebben. 

Elke dag een Tabex tablet om te stoppen met roken

Tijdens de eerste drie dagen van het proces om te stoppen met roken is het de bedoeling dat je zes tabletten per dag neemt. Van de vierde tot en met de twaalfde dag neem je vijf tabletten verspreid over de dag in en van de dertiende tot en met de zestiende dag neem je vier Tabex tabletten. De volgende fase duurt van de zeventiende tot en met de twintigste dag en daar staan drie tabletten per dag voor. De laatste fase breekt aan op dag eenentwintig en duurt tot en met de vijfentwintigste dag, waarop je nog twee dagelijks twee tabletten neemt.

Door de Tabex tabletten gedurende deze periode volgens de voorschriften in te nemen, kun je op de zesentwintigste dag van het roken zijn verlost. De tabletten van Tabex zorgen ervoor dat de zin in het roken je wordt ontnomen, zodat je vanzelf gaat stoppen met roken. Een doosje Tabex bevat 100 tabletten en is voldoende om te stoppen met roken.

Ervaring met Tabex ?

Heb jij ervaring met Tabex? Laat het ons weten en deel je ervaring met anderen. Wil je meer informatie over Tabex? Lees dan zeker de bijsluiter van Tabex

Lees ook de ervaringen van anderen met het gebruik van Tabex

Reacties

Geplaatst door Jonckers Judith (niet gecontroleerd) op 24/06/2019 - 09:56

Lid sinds

Beste Peter,

Ik heb over een paar weken juist hetzelfde meegemaakt. Geprobeerd met PayPal, geweigerd, nadien mailtje om per overschrijving te betalen. 
Heb eerst gekeken of er iets van de PayPal rekening was afgehaald en dan betaald per overschrijving.
Alles is netjes verlopen en correct geleverd!!
De site is dus echt niet malafide, zoals u beweerd, maar eerlijk!
Mvg.

Geplaatst door Es1 op 06/05/2019 - 20:12

Lid sinds 29 apr 2019

Ook ik ben door tabex shop belazerd. Hoe kan het dan dat deze shop hier wordt aangeprezen. Slechte zaak!

Geplaatst door Es1 op 29/04/2019 - 10:46

Lid sinds 29 apr 2019

Ik ben wel zo stom geweest om het over te maken nadat er werd aangegeven dat er niet met creditcard kon worden betaald. Gelukkig geen groot bedrag maar oh wat voel ik mij opgelicht.

Geplaatst door Jan Vermeulen (niet gecontroleerd) op 15/09/2018 - 19:20

Lid sinds

Een goede online verkoper gevonden voor Nederland en België laugh

met Nederlandse rekening en iDEAL

Met de code FB2018 is de verzending gratis!

www.tabex-benelux.eu

Geplaatst door Nathalie Bijlsma (niet gecontroleerd) op 12/08/2018 - 18:11

Lid sinds

als ik op de link ( tabex shop ) druk.
krijg ik helaas geen website.

Geplaatst door Leon Visser (niet gecontroleerd) op 02/08/2018 - 23:44

Lid sinds

Nog 8 strippen over, we zijn te enthousiast geweest, voor €25 excl verzenden.

Geplaatst door A. (niet gecontroleerd) op 18/06/2018 - 23:02

Lid sinds

Hoi Lon10, op welke Facebookpagina? Zie er nl. wel 3, maar wel allemaal met groene doosjes. Ik lees hier steeds dat de blauwe doosjes de echte zijn?

Geplaatst door A. (niet gecontroleerd) op 18/06/2018 - 22:17

Lid sinds

Hallo,

Nou ik vind het ook een vreemde manier van zaken. Had een bestelling geplaatst en aangegeven dat ik met Paypal zou betalen. Er zou binnen 24 uur een link naar me toegestuurd worden om dan te betalen. Heb niets ontvangen. Weet niet wat ik hier van denken moet! Ik wacht het nog maar even af, maar vind het allemaal erg onduidelijk!

Geplaatst door Kiki58 op 20/05/2018 - 20:23

Lid sinds 11 mei 2018

1 jaar 3 maanden geleden gestopt met Tabex.

Ja ook ik heb het besteld bij Eric, hoop dat ik het dinsdag ontvang, hij beantwoord mail vrij snel, lijkt betrouwbaar, en weet je dat je de Bulgaarse krijgt, 

Geplaatst door Peter DH (niet gecontroleerd) op 20/05/2018 - 19:12

Lid sinds

Ik heb, naar aanleiding van het advies van ikstop.nl, de Tabex gisteravond in eerste instantie besteld bij Tabex-shop.com. 

De genoemde 30% korting werd direct verwerkt. 

Volgens het artikel hierboven is dat een Duitse site, maar dat is niet juist. Het zijn Bulgaren.

Tijdens het bestelproces boden zij de mogelijkheid te betalen via PayPal. Dat is een vertrouwde en veilige manier van betalen, waarbij je het geld terugkrijgt als de levering niet conform verwachting is.

Het vreemde was dat ik niet doorverwezen werd naar PayPal na het bevestigen van de bestelling.

Ik kreeg echter kort daarop een email dat ik een link zou ontvangen in een nieuwe email om de PayPal betaling af te ronden. Dat verbaasde mij al, want zo werkt het normaal gesproken echt niet.

Vervolgens ontving ik een paar minuten later een nieuwe email met de melding dat Paypal en creditcard betaling helaas nu niet mogelijk waren. Ik moest het geld overmaken via een bankbetaling.

Toen gingen bij mij alle alarmbellen af. Ik vertrouwde het niet en heb de bestelling niet betaald en op de site het product, voordat de levering plaats zou vinden, al geretourneerd. Ben benieuwd naar hun reactie.

Het vervelende vind ik dat ik al mijn informatie (naam, adres, telefoon e.d) heb moeten invullen op hun site om de bestelling te kunnen plaatsen. Zij hebben nu dus al mijn gegevens en baal daar enorm van.

In een eerder bericht van Hetty van Engelen op dit forum zag ik een emailadres om Tabex te bestellen bij een Nederlandse man die in Bulgarije woont. Dat emailadres is [email protected]

Ik heb gisteravond direct contact opgenomen met Eric, de eigenaar van dit mailadres en kreeg al heel snel een reactie. 

Om zijn vertrouwen te respecteren zal ik hier niet delen wat hij mij precies heeft gemeld over Tabex-shop.com, maar het is verstandig Tabex hier dus echt niet te bestellen.

Ik heb vervolgens de originele Tabex (in de originele blauwe verpakking) besteld bij [email protected] Ik heb veilig betaald via PayPal, maar een  bankoverschrijving naar een (overigens gewoon) Nederlands banknummer is ook mogelijk.

Na prettig mailcontact met Eric kreeg ik heel snel antwoord op al mijn vragen en werd mijn bestelling direct bevestigd incl. een track&trace nummer om de bestelling te volgen en uitleg over het gebruik.

Ik ga volgende week starten met stoppen met roken in de overtuiging dat ik de echte Tabex veilig heb besteld.

Ik vind het wel heel gênant dat, na heel veel foute berichten over de Tabex-shop.com site, deze site nog steeds bovenstaand bericht blijft promoten om dubieuze, niet originele Tabex van een malafide site te promoten aan bezoekers die het al moeilijk genoeg hebben om te stoppen. 

#FAIL

  

 

 

Reactie toevoegen

Pagina's