Mijn ervaring

Geplaatst door dannyfocke op 01/05/2018 - 04:52

Lid sinds 12 apr 2018

6 jaar 2 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Ook ik zal mijn ervaring delen over deze methode.

Ik heb E-sigaret niet heel lang gebruikt maar vanaf de eerste moment dat ik gebruikte heb ik de normale sigaretten kunnen laten liggen. Ik was hier zeker zelf ook verbaasd over maar goed was er blij mee. Ik ben begonnen met 18mg nicotine en deze heb ik vrij lang gebruikt tot bij mij het moment kwam van wil nu afbouwen en richting helemaal stoppen. Na een maand ben ik van 18 naar 12 mg gegaan en ook hiermee beviel het me helemaal goed. Wel werd de smaak anders en minder lekker dan de 18mg terwijl het de zelfde merk was en soort. Maar goed na 2 weken heb ik de stap gemaakt naar 6mg nicotine. Mijn eerste gedacht was dit gaat goed komen maar na elke dag dat ik deze gebruikte werd het viezer en viezer. Geen idee hoe het komt of het echt zo was of mijn gedachtes de vrije loop namen. Na een dag of 5 hingt het er van af of het lekker was of niet wat ik at of dronk. Na ongeveer een week met dit gestoomd te hebben was ik er helemaal klaar mee met de E sigaret. Ik had 3 keuzen, 1 de gemakkelijkste even snel een pakje peuken halen 2 Terug gaan naar de 12 of 18 mg nicotine of 3 ding in de kast gooien en helemaal stoppen er mee. Nou ik ben voor keuze 3 gegaan en ik moet zeggen de afkeer naar de smaak heeft me 100% geholpen naar het stoppen.

Nu heb ik het maar 2 maanden ongeveer in totaal gebruikt maar was voor mij dus al voldoende om te stoppen. Nu snap ik dat ik het voordeel van het niet meer lekker vinden en zelfs goor vinden had wat mij een enorme boost gaf. Dit zal niet veel mensen hebben maar ik denk dat E sigaret zker wel iemand kan helpen met stoppen met roken. Ook een voordeel is dat het goedkoper is dan roken zelf en door dit te gebruiken je veel geld al bespaard.

TIP: Neem echt geen normale sigaretten meer als je hierop over wilt gaan dit is een prima vervanger, je m

Voor iedereen die er nu gebruik van maakt en voor de gene die er gebruik van willen maken rchting het helemaal stoppen: YOU CAN DO IT.

 

Reactie toevoegen