nieuw op forum

Geplaatst door niewieder op 12/09/2011 - 12:38

Lid sinds 12 sep 2011

Hallo allemaal,

Op zaterdag 14 augustus ben ik gestopt met roken. Ik was het roken al een tijdje zat en nam op vakantie het boek eens mee van Allan Carr. Toen dat boek uit was, ben ik direct gestopt.
Op zich is de stoppoging succesvol. Dat wil zeggen; ik heb voor mezelf 100% besloten dat het toen mijn laatste sigaret was. Ik heb dus ook niet te behoefte om weer opnieuw te gaan roken.
Waar ik me wel zorgen om maak is dat de ontwenning zo vreselijk lang duurt. Ik ben nu 5 weken gestopt maar er lijkt maar geen eind te komen aan de spanning, de hoofdpijn, het totale gebrek aan concentratie. Ik voel me nog altijd alsof ik in een vergadering zit die al 2 uur uitloopt...

Ik ben 42 en rook al vanaf mijn 14e. Dit is niet mijn eerste stoppoging. Ik ben ooit jaren lang van het roken af geweest, maar stom stom stom.... het begon met Die Ene, maar al snel werden het er ongeveer 20 per dag.
Voor mijn gevoel waren die eerdere stoppogingen heviger in de beginperiode, maar duurden de ontwenningsverschijnselen niet zo lang als nu.

Reactie toevoegen